temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ya ben de inanılmaz bir iştah azalması var. Pişirilmiş yemek yiyemez oldum et falan istemiyor canım. Peynir zeytin gibi şeyler yiyebiliyorum ama midem bulanmıyor sadece yanma var ve iştahsızlık. Mesela öğlen 1 tane köfte ve yoğurt yedim hala hiç birşey yemedim ve yemek istemiyorum. İştahsızlığı olan var mı? Progestan yapıyor olabilir mi?

Ya ben de inanılmaz bir iştah azalması var. Pişirilmiş yemek yiyemez oldum et falan istemiyor canım. Peynir zeytin gibi şeyler yiyebiliyordunuz. ama midem bulanmıyor sadece yanma var ve iştahsızlık. Mesela öğlen 1 tane köfte ve yoğurt yedim hala hiç birşey yemedim ve yemek istemiyorum. İştahsızlığı olan var mı? Progestan yapıyor olabilir mi?
Ben varım öğlen 2 muz yedim hala öyle duruyorum. geceleri acıkıyorum canım hiç bişey istemediği için süt içip yatıyorum oda mide ağrısı yapıyo

Ben varım öğlen 2 muz yedim hala öyle duruyorum. geceleri acıkıyorum canım hiç bişey istemediği için süt içip yatıyorum oda mide ağrısı yapıyo
İkimizde Progestan alıyoruz o yapıyor o halde. Aynen ben de sadece meyveyle yaşayabilirim buara. Ama onlar da şeker. Progestan fena gerçekten unutkanlık da yaptı bende:/

İkimizde Progestan alıyoruz o yapıyor o halde. Aynen ben de sadece meyveyle yaşayabilirim buara. Ama onlar da şeker. Progestan fena gerçekten unutkanlık da yaptı bende:/
Çok sıkıntı veriyo depresyona sokuyor kendimi o ilacı kullandığım dan beri çok mutsuz hissediyorum.sürekli uyku hali var iştahsızlık :KK43:(

Çok sıkıntı veriyo depresyona sokuyor kendimi o ilacı kullandığım dan beri çok mutsuz hissediyorum.sürekli uyku hali var iştahsızlık :KK43:(
Evet evet uyku zaten sorma fena. Sürekli sersem gibiyim. Hadi diğerleri neyse de iştahsızlık kötü ya geçer mi acaba zamanla

Kızlar iyi akşamlar bişey sorcam bende çikolata kisti vardı hamile kaldım doktor bana ayrıca iki basit kist daha oluştuğunu söyledi adet olmadığım için atılamamış sizce bunlar gebelikte erir mi şu an çok sıkıntıya girdim lütfen bilgisi olan biri yardımcı olsun

Canım inş geçer doktor bana da çikolata kistinden hariç iki basit kistimin olduğunu da söyledi o da çatlamayan yumurtalarmış doktor bunlar eğer hamileliğim devam ederse eriyeceğini söyledi

İnşallah geçer de rahat doğum yaparsın canım sen de.. Bilmiyorum ablamda 2 miyom vardı büyüdü hamilelikte portakal kadar oldu. Ama doğum yaptı 1.5 yaşında şimdi. Onun rahim duvarına yapışıktı. Benim farklı miyom mu diye sordum kist dedi. Vardır bi bildiği.. Yarını merakla bekliyorum. Hemen her hafta hastanedeyim.. Yoruldum gitmekten. Oğlumu hem okula hem spora götürüyorum. Ayrıca hastane. Yorucu oluyor. Allahtan çalışan biri değilim kaldıramazdım bu tempoyu :KK70: eşimle de gidemiyorum izin vermiyorlar her hafta nasıl gelsin ayy daraldım bi an canım yaa kusura bakma

Kahverengi bazen kirli kırmızı geldiği oluyo yoğunluk olarak 1 çay kaşığı kadar yada leke şeklinde:KK43:(artık tedirgin olmaya başladım

Doktor ne diyor peki canım.. İlk hamileliğimde benim de 3 aylık olana kadar sürdü doktor korkma normal demiş ve ilaç falan vermemişti.. Hala sebebini anlayabilmiş değilim.. Doktoruna sor mutlaka.. Olmadı ara randevu vermezse.. Ne olur ne olmaz

İnşallah geçer de rahat doğum yaparsın canım sen de.. Bilmiyorum ablamda 2 miyom vardı büyüdü hamilelikte portakal kadar oldu. Ama doğum yaptı 1.5 yaşında şimdi. Onun rahim duvarına yapışıktı. Benim farklı miyom mu diye sordum kist dedi. Vardır bi bildiği.. Yarını merakla bekliyorum. Hemen her hafta hastanedeyim.. Yoruldum gitmekten. Oğlumu hem okula hem spora götürüyorum. Ayrıca hastane. Yorucu oluyor. Allahtan çalışan biri değilim kaldıramazdım bu tempoyu :KK70: eşimle de gidemiyorum izin vermiyorlar her hafta nasıl gelsin ayy daraldım bi an canım yaa kusura bakma
Doğrudur valla ben birazda panik atak birisiyim herAlde o yüzden çok dert yapıyorum ya

X