temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

kızlar ya iştah durumunuz nasıl ben eskiden ayda 1-2 kere ancak acıkırdım 2 haftadır çok acıkıyorum çok kilo almaktan korkuyorum. günlük beslenmeniz nasıl nelere dikkat ediyorsunuz?

ben doktora gittim kesemiz yerinde çok şükür 5+3 günlük daha minicik kendisi göstermedi bile. içim rahatldı. sağlık ocagındaki değerim 1000 üstü anlamındaymış değer düşüşü yok yani ama cahil hemşireler bana bunu açıklayamıyorlar. insanların günlerini zehir edebiliyorlar. sağlık ocaklarına bir kez daha güvenim azaldı
gözünaydın canım :) Allah yaşatmasın tekrarını sağlıkla kucağına al inşallah :)

Selam kızlaaar... Bende katıldım aranıza 7+5 haftalık.. 5.05 cm boyunda kistim de var.. Geçinip gidiyoruz bakalım. Ameliyat ihtimali var ama kesin değil.. Biz böyleyiz 2.gebeliğim sizler nasılsınız?
Ne kistin var canım ben de de çikolata kisti var da 3 cm hamileyken mi ameliyat deri doktor

kızlar ya iştah durumunuz nasıl ben eskiden ayda 1-2 kere ancak acıkırdım 2 haftadır çok acıkıyorum çok kilo almaktan korkuyorum. günlük beslenmeniz nasıl nelere dikkat ediyorsunuz?
Canım bende çok acıkıyorum ve kilo beni de korkutuyor genelde öğünleri atlamadan yiyip ara öğünlerde de ya meyve ya ayran ya da ceviz kuru meyve yiyorum bi kaç tane yesem bastırıyor. Ekmek neredeyse yemiyorum tatlıyla bu ara hiç aram yok zaten.

Doktorunla gorustunmu cnm devam etmesi normalmiymis agizdan al emin değil sen progestani
Yarin doktora gidicem Canim ya bi duruyor bi bakiyorum peceteye geliyor az da olsa canim sıkılıyor. Gerçi gün içinde deli gibi tuvalete de gitsem 1 ya da 2 kez böyle oluyor.

Görüyorum ki herkesin derdi başka başka :KK70: Ben kilo almanın vermenin derdinde değilim vallaha bir haftadır bulantıdan çektiğimi bir ben biliyorum, keşke bulantım olmasa da ne istersem yesem, hiçbirşey kesmiyor bulantımı ne kraker ne başka birşey, kusabilirsem şükrediyorum ondan sonraki bir iki saat rahat ediyorum çünkü onun harici sürekli bulantıyla geçen saatler çok fena :S

Ne kistin var canım ben de de çikolata kisti var da 3 cm hamileyken mi ameliyat deri doktor

Canım henüz ne kisti belli değil. CA 125 Yaptı. Sonucu yarın alacağım kontrol dw olacağım.. İlk zaman 4.27 cm di büyüme gösterince ameliyat olabilirsin dedi. Kesin değil yani.. Umarım küçülmüştür de gerek kalmaz..

Ya kızlar 6.haftam bitio bgn. Betam 3183 bgn keseyi gördük ama olması gerekenden küçükmüş. Moralim bozuldu düzelirmi

Canım henüz ne kisti belli değil. CA 125 Yaptı. Sonucu yarın alacağım kontrol dw olacağım.. İlk zaman 4.27 cm di büyüme gösterince ameliyat olabilirsin dedi. Kesin değil yani.. Umarım küçülmüştür de gerek kalmaz..
İnş canım gerek kalmaz bende ca 125 yaptırmıştım çikolata kisti çıkmıştı ama hamilelik eğer çikolata kistiyse geriletiyormuş kisti bana doktorum öyle demişti zaten basit kist ise hiç korkma onlar hamilelikte erir demişti doktorum yine

İnş canım gerek kalmaz bende ca 125 yaptırmıştım çikolata kisti çıkmıştı ama hamilelik eğer çikolata kistiyse geriletiyormuş kisti bana doktorum öyle demişti zaten basit kist ise hiç korkma onlar hamilelikte erir demişti doktorum yine

Canım bana yaz yine doktorun ne diyecek merak ettim

Yazarım canım mutlaka. İnşallah sıkıntı yaratmaz.. Daha önce pco vardı kurtulmuştum. Yani bu kist hamilelikte mi oldu öncesinde mi vardı bilmiyorum. Bakalım yarın öğreneceğim..

Yazarım canım mutlaka. İnşallah sıkıntı yaratmaz.. Daha önce pco vardı kurtulmuştum. Yani bu kist hamilelikte mi oldu öncesinde mi vardı bilmiyorum. Bakalım yarın öğreneceğim..
Canım inş geçer doktor bana da çikolata kistinden hariç iki basit kistimin olduğunu da söyledi o da çatlamayan yumurtalarmış doktor bunlar eğer hamileliğim devam ederse eriyeceğini söyledi

Kızlar iyi aksamlar. Kanamalı gebelik geçiren var mı.ya neden geçmiyor bu akıntı napcam bilemedim. Bol bol istirahat ettiğim halde ilaç kullandığım halde nolcak böyle

Kızlar iyi aksamlar. Kanamalı gebelik geçiren var mı.ya neden geçmiyor bu akıntı napcam bilemedim. Bol bol istirahat ettiğim halde ilaç kullandığım halde nolcak böyle
Benim lekelenmem pazar başladı ilaç almama rağmen arada kendini gösteriyor. Senin Nası ne sıklıkta? Kahverengi mi canım

X