temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar bende yine bu sabah idrar sonrası peçeteye kahverengi akıntı geldi ya ne güzel yoktu 2 gündür :/ progestan kullanınca geçiyor ama yine de canım sıkılıyor bu duruma:/ bide 2. Adet dönemim çok yaklaştı sivilcem çıktı kasıklarımda gaz sancısı gibi ağrı var. kahverengi Lekesi Devam Eden var mi
Doktorunla gorustunmu cnm devam etmesi normalmiymis agizdan al emin değil sen progestani

arkadaşlar bana acil akıl verin beynim durdu resmen
3 kasım son adet tarihimdi.
5 Aralık pazartesi: bir tıp merkezindeki kan değerim 2822 betahcg çıktı. hemen doktora gittim keseyi gördüm.
8 Aralık perşembe: sağlık ocağındaki kan değerim 1000 betahcg çıktı.
iki farklı merkez arasında bu kadar büyük fark olur mu veya gebelik sona mı eriyor.
ÜZGÜNÜM galiba. Çok büyük bir mucizeydi benim için.

5 Aralık pazartesi: bir tıp merkezindeki kan değerim 2822 betahcg çıktı. hemen doktora gittim keseyi gördüm.
iki farklı merkez arasında bu kadar büyük fark olur mu veya gebelik sona mı eriyor.
bazen cihazlar bozuk olabiliyor cnm istersen özele bi daha git inşallah güzel haberler verirsin

canım bence panikleme ve hemen ilk gittiğin doktoruna git seni en iyi ve en doğru o yönlendirecektir. inşallah bebeğin sağlıklıdır. dualarımız seninle..

bazen cihazlar bozuk olabiliyor cnm istersen özele bi daha git inşallah güzel haberler verirsin
canım bence panikleme ve hemen ilk gittiğin doktoruna git seni en iyi ve en doğru o yönlendirecektir. inşallah bebeğin sağlıklıdır. dualarımız seninle..

sağolun kızlar 1:30 a randevu aldım herhalde pazartesi gördüğü keseyi yine görür değer düşük ama en azından bozulma var mı tespit edilebilir. inşallah yoktur tabi. hayırlısı olsun hepimiz için.

biz de bugün mercimekten hallice yavrumuzu gördük :emir_bebek: 6+2 olduğumuz için kalp atışlarını duyamadık. Minik kalp atışlarını duymak için haftaya tekrar gitcez doktora :KK15:
gözünaydın canım :) hiç üzülme ben de tam 6+2 de gittim biz de duyamadık bazıları duyuyor bazıları duyamıyor. ben de 16 aralıkta gidicem. tam 8 hafta olucak inşallah duyarız :KK54:

ben doktora gittim kesemiz yerinde çok şükür 5+3 günlük daha minicik kendisi göstermedi bile. içim rahatldı. sağlık ocagındaki değerim 1000 üstü anlamındaymış değer düşüşü yok yani ama cahil hemşireler bana bunu açıklayamıyorlar. insanların günlerini zehir edebiliyorlar. sağlık ocaklarına bir kez daha güvenim azaldı

X