temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

aynen uygun bir diyet lazım emziren anne için benim de 9 kg fazlam var ama 12 kg hedefim var sporla kilo alan diyette kilo veren bir bünyeye sahip olduğum için sporda yapmamın bi manası yokmuş gibi geliyor canım.

Diyet değil ama çok hareket ediyorum mesela günde en az yarım saat yürüyüş şaşmaz ve 16 kilonun 14 u gitti iki buçuk ayda..
Hareket edebiliyorsan ne mutlu sana canım ben öyle hımbıllaştım ki popoyu kaldıramıyorum :) hamileyken çok hareket ettim Ramazan'da oruç tuttuğum halde bile yürüyüş yaptım aynı enerji Şimdi olsaydı çok iyi olurdu

Aburcuburu kessek zaten kilo vereceğiz canım ama bir emzirmeden sonra nasıl bir açlık oluyorsa yiyorum vallahi
Hamilelikte 10 kg aldim. 2 haftada 7 kilo gitti. Ama simdi 5 kilo fazlam var canim hep biseyler atistrma ihtiyaci hisseiyorum bi aclik ki sorma
6. Aydan sonra verevilirim insallah su an yapamam diyet. Zaten sutu artirmakta zorlaniyorum

Canım işe 2 ay sonra başlayacağım benim şuan okula gidip deneylerimi bitirmem gerekiyor yoksa bukadar emeğim çöp olacak uzatmaları oynuyorum resmen. Okul eve çok yakın aslında birkaç saat falan idare etse ne güzel olacaktı ama almıyor işte biberonu. Açlıktan ağladığını bile bile de benim içim rahat etmiyor aklımı yapmam gerekenlere veremiyorum. Napiyim şimdi bi hemşirenin yanına gidicem biraz alıştırmam lazım yoksa hiç bişekilde hareket edemez hale geldim.

Benimki doğduğundan beri almıyor canım biberon ağzına degince basıyor çığlığı ev biberon çöplüğüne döndü almayinca almıyor çoğu zaman aç uyuyor sütümde öyle çok değil sagdigim sütü bile icmiyor denemedigim mama kalmadı tadindan mi dedim yok bi türlü almadı

Hay allah ya anlamadım ben olay nedir yani. Biberondan yanlışlıkla çekse bile o sütü tükürmesine aklım ermiyor. Şimdi çay kaşığıyla deniycez inş içer.

ohdude canım ben diyet yapmıyorun ama ekmeği kestim abur cuburu arada kaçamak yapsam da yememeye çalışıyorum ayda 1er kilo verdim 4kilo fazlam kaldı.Kızım hiç izin vermiyor hareket etmeme.Havalar da soğudu inşallah o kilo da gider

ohdude canm ben 56 kgla hamile kaldım 76 ya kadar ciktim şuan 63 e düştüm diyet yapmadım 7 kg fazlam var hala ama daha veremıyorum yavaşladı kilo vermem canım sürekli bişeyler çekiyor aşırı derecede özellikle tatlı şeyler Ne olcak böyle bilmiyorum

Tam benlik konu. Aşıri takiyorum kafama. Inşallah bir çare bulunur burada :)

Göğüs kalkani kullananlar sizin biriken sutunuzu bebeginiz içiyor mu? Benimki son 1 aydır içmiyor hep dokuyorum mecburen

Tam benlik konu. Aşıri takiyorum kafama. Inşallah bir çare bulunur burada :)
Canım annem yanımda bi dönsün de İstanbul'a bi diyete başlıycam işe yararsa yazarım mutlaka çok deneyipte kilo veren olmuş annem dönsün baklavaydı içli köfteydi yapıp duruyor boğazıma engel olamıyorum :)?

Sen iyi vermişsin maşallah ben aldığım 16 kilonun beşini Doğumda ikisini Doğumdan sonra verdim kalan sahalar Benimle 71 im şu an Allahtan boyum uzun

Şuan hamile öncesi fotolarıma bakıyorum ve inanılmaz garip hissettim çok değişmişim. Biranönce kendime gelmem lazım benim de.

Benimde kesmem lazım o değil kocamda kilo aldı benle :) o yemese almasa eve istemieyeceğim ama bi şekilde o beyaz ekmek eve giriyor ya

Hamilelikte 10 kg aldim. 2 haftada 7 kilo gitti. Ama simdi 5 kilo fazlam var canim hep biseyler atistrma ihtiyaci hisseiyorum bi aclik ki sorma
6. Aydan sonra verevilirim insallah su an yapamam diyet. Zaten sutu artirmakta zorlaniyorum
İyisin maşallah onu verdiysen dahasını verecek kapasitede civar demek ki canım emzirince açlık hissi hepimizde oluyor demek ki ya geçen eşime yıldönümü hediyesi almak için bir mağazaya girdim adamla sohbet muhabbet abim sağ olsun çok yardımcı oldu derken kasada erkek mi kız mı diye sordu. Ben de erkek dedim sonra jeton düştü adam beni hamile sandı. Ben de bozuldu adamda bozuldu. Eve gittim moral pert :s alsana yıl dönümü dedim ayşe :))

Göğüs kalkani kullananlar sizin biriken sutunuzu bebeginiz içiyor mu? Benimki son 1 aydır içmiyor hep dokuyorum mecburen
Benimkini içiyor canım ama kalkandaki sütü küçük bir kavanoza koyuyorum dolaba koyuyorum önceki süt ile aynı soğukluğa gelince büyük kavanoza aktarıyorum. İlk başta böyle yapmıyordum bir sütü koklayım dedim çok ekşi kokuyordu attım

Anam kız bende instagramda eski fotolara bakıyorum iç çekiyorum :) yavrum kızmışım valla şimdi kocakarı gibi hissediyorum :s
Aynen ya berbat haldeymişim şuan gerçekten acı gerçek :) neyse böyle derdimiz olsun çözeriz inş. Bikaç aya toparlarız fıstık oluruz yine. Ama şu saçımı geçen ay stresten kestirmeyeymişim iyiymiş çabuk uzasın inş

Mama verme canım. Mamayla ilgisi yok bence. Çınar da aynı şekilde bu ara. hep mamayla besleniyor. Açlıkla ilgili değil tokken de uyanıksa durmuyor. Kucakta olacak ve gezdirilecek. Yoksa hep mızmız. Uykuları da gitti. Gündüz üç saat uyuyan çocuk şimdi yarım saatte bir uyanıyor.
Aptamil kullanıyoruz biz üç dr değiştirdik üçü de ne iyi mama bu dedi ama bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…