temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar sağlıkocağından size demir ilacı verdiler mi?Biz demir ilacı kullandığımızdan beri bebeğimin kakasının hem rengi hem kokusu değişti ve de önceden hergün kakasını yapardı artık2-3 güne bir yapıyor

Merhaba arkadaşlar benim kızım 2,5 aylık kucağımda taşırken ve ağlarken felan kolları titriyor sizinkiler de de var mı acaba

Kızlar sağlıkocağından size demir ilacı verdiler mi?Biz demir ilacı kullandığımızdan beri bebeğimin kakasının hem rengi hem kokusu değişti ve de önceden hergün kakasını yapardı artık2-3 güne bir yapıyor
Monovit ya da devit ten bahsetmiyorsun değil mi?
Demir ilacını benim bildiğim 4. Ay kontrolünde veriyorlar, ama evet sıklığını bilmiyorum ama rengi yeşil olabilirmiş.
Bence artık büyüdü ondan her gün yapmıyor olabilir

Yok canım monovit devit değil.Demir ilacı.Bize 3.ayda verdiler kullanmaya başladık evet kakası yeşil renkte ve kötü kokuyor

Yok canım monovit devit değil.Demir ilacı.Bize 3.ayda verdiler kullanmaya başladık evet kakası yeşil renkte ve kötü kokuyor

Zaten ek gıda uzun bir süre tadımlık olacak canım 6. Ayda başladığında da. Öyle bir sorundan korkuyorsan blw yöntemini incelemeni öneririm. Face de takip edebilirsin blw Türkiye ve kitabı da var. Bebekler gerçekten çok güzel besleniyor. Ve her gıdanın tadını ayrı ayrı alıyor püre yok bulamaç yok. Damak tadı gelişiyor. Tavsiye edetim. :KK66:
Face ye Bakayım canım sağ ol. o aklımda zaten kitabını alacağım zaten.doktora da danışcam annem ısrarcı dördüncü ay konusunda bana bir sürü örnek gösteri şu dördüncü ayda başladı kolay alıştı yemeye şu altıncı ayda başladı hala iştahsız filan , benimki şu an iki buçuk aylık domates suyu verdi sabah, bir şey de diyemiyorum çocuk üç torun büyüttü hepsi sıkıntısız çok şükür. Kvdede öyle

Kızlar bebişlerin fotoğrafını instaya veya başka biyere koyupta nazar değen var mı ya da sizin nazar değdiğini düşündüğünüz, bi foto koysam ağlasa o gün hemen ona bağlarım vicdan azabı çekerim kesin diye korkuyorum

Face ye Bakayım canım sağ ol. o aklımda zaten kitabını alacağım zaten.doktora da danışcam annem ısrarcı dördüncü ay konusunda bana bir sürü örnek gösteri şu dördüncü ayda başladı kolay alıştı yemeye şu altıncı ayda başladı hala iştahsız filan , benimki şu an iki buçuk aylık domates suyu verdi sabah, bir şey de diyemiyorum çocuk üç torun büyüttü hepsi sıkıntısız çok şükür. Kvdede öyle
:KK57: Domates suyu mu? Domates çok alerjik bir sebze olduğu için +1 yaşdır. Senin kararın tabi canım. Ben sadece bildiğimi paylaşmak istedim. Büyükleri bildiğinden vazgeçirmek zor. Ben de bu konuda çok hassasım o yüzden blw kitabını aldım bugün. Anneme de eşime de okutacağım. Herkesin aynı tutumda olması işi kolaylaştırır çünkü. Allah yardımcın olsun senin de. Ama bebek senin bebeğin. Her şeyi iyice araştır ve doğru olduğunu düşünmediğin şeylere kim olursa olsun izin verme derim ben. Bizimkilerin ödü kopuyor benden şakasını bile yapamaz oldular yemek suyu vermenin :KK48:

Kızlar bebişlerin fotoğrafını instaya veya başka biyere koyupta nazar değen var mı ya da sizin nazar değdiğini düşündüğünüz, bi foto koysam ağlasa o gün hemen ona bağlarım vicdan azabı çekerim kesin diye korkuyorum
Ben arastirdim fotodan nazar degmez yaziyo ama . Ben koyuyorum bazen Allah a sukur bise olmadi ama biraz da inancla alakali.

Ya ben eşimle bile koyamıyorum fotoğraf WhatsApp A bile. Nazara tabiki inanıyorum her gün islah, Felak, nas süresi okuyorum Allah A emanet ediyorum. Zaten kimse bize zarar veremez artık inşallah.

Koymuyorum çünkü gerçekten kıyamıyorum ya bilmiyorum :oops::oops::KK9:

Ben ilk 13 günlükken yüzüstü yatırıp sırttan popodan tontiş bi resim attım, 40 ımız çıkana kadar yüzünü gösteremedim nolur nolmaz diye ama 40ıyla beraber bugün 105 günlüğüz 65 günde onlarca resim videosunu paylaşmışım şimdi baktımda :))) allaha emanetiz inşallah, kimse kem gözlü değildir diye inanıyorum. Hepimizin kuzularına maaşallah sübhanallah barekallah :nazar: Hemde sıradan hallerini beğenmiyorum illa gülecek, görenin dişlerini kamaştıracak pozlarını atıyorum :KK70: bi kaç örnek atayım burayada :KK200: korkma sende annesi bişey olmaz allahın izniyle, uzakta olup yakından göremeyen eş dost için süper fırsat oluyo, millet ekrandan seviyoruz diyolar :KK66:

Eklentiler

• 61D0BE19-8967-400D-864B-BDCD672E999D.jpeg
    61D0BE19-8967-400D-864B-BDCD672E999D.jpeg
    116,3 KB · Görüntüleme: 61
  • 583FF535-4867-4A73-B3E4-F0BF39B9FF48.jpeg
    583FF535-4867-4A73-B3E4-F0BF39B9FF48.jpeg
    70,2 KB · Görüntüleme: 62
  • EF41A7FF-B9C2-4FCA-B64E-EEA0423F0D00.jpeg
    EF41A7FF-B9C2-4FCA-B64E-EEA0423F0D00.jpeg
    62 KB · Görüntüleme: 64
Ben ilk 13 günlükken yüzüstü yatırıp sırttan popodan tontiş bi resim attım, 40 ımız çıkana kadar yüzünü gösteremedim nolur nolmaz diye ama 40ıyla beraber bugün 105 günlüğüz 65 günde onlarca resim videosunu paylaşmışım şimdi baktımda :))) allaha emanetiz inşallah, kimse kem gözlü değildir diye inanıyorum. Hepimizin kuzularına maaşallah sübhanallah barekallah :nazar: Hemde sıradan hallerini beğenmiyorum illa gülecek, görenin dişlerini kamaştıracak pozlarını atıyorum :KK70: bi kaç örnek atayım burayada :KK200: korkma sende annesi bişey olmaz allahın izniyle, uzakta olup yakından göremeyen eş dost için süper fırsat oluyo, millet ekrandan seviyoruz diyolar :KK66:
Maşallah barekallah benim için öp annesi yaaa çok tatli miniş :-*

Hehe bende annem yüzünden vazgeçip 4 ayı kabıl ediyodum az kalsın ama kararlı olmaya karar verdim. Eski yöntemlere karşıyım yada yanlış diyemem ama şmdi böyle:) bende 6 ayda başlayp iştahlı olanları anneme örnk gösterdm:)) bide kendim tecrube etmek istiyorum.

Ben baya korkarm nazardan ki bazen kendimizn bile deger:) zaten sanal aleme foto koymam.

X