temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar bebeğim gayet normal şekilde emiyordu ama son 2-3 gündür göğsümü azıcık emip sonra göğsümu diliyle itiyor zorlayinca ağlıyor kıpkırmızı oluyor. Diliyle yalayip bakip gülüyor sonra da. Anlamıyorum neden. Çok sık emziriyorum ben aglamasini beklemeden emziriyorum. Sizde de böyle bisey yasayan var mi

Canım cevabını okuyunca bende bi bakayım dedim. GErçekten kim yazsa çok memnunum demiş. Üzerinde banyo yaptıranlarını, söküp komşuya bile yanında götürenini okudum :) Benim evimde deniz kenarı yazlık tipi, salonu mutfağı bir, ayrı mutfaklar gibi genişçe bir mutfağım yok yani. O yüzden chicco lar kraft lardan hariç pratik daha ufak bişey bakarım diodum. Bu gerçekten işe yarar görünüyo. Resimlerde bacak geçme kısımları baya ufakmış gibi duruyo ama 2,5 - 3 yaş civarı kullananlar bile varmış. Bakalım ist a ilk gidişimizde ikeaya uğrayıp en azından kendim inceler bakarım. Çok sağol ♥️
Canım link atar mısın bende bakayim

Kızlar bebeğim gayet normal şekilde emiyordu ama son 2-3 gündür göğsümü azıcık emip sonra göğsümu diliyle itiyor zorlayinca ağlıyor kıpkırmızı oluyor. Diliyle yalayip bakip gülüyor sonra da. Anlamıyorum neden. Çok sık emziriyorum ben aglamasini beklemeden emziriyorum. Sizde de böyle bisey yasayan var mi
Canım bebişlerimiz artık büyüyor benimkide seninki gibi yapıyo bayadır.Bende bunu emmek istememesine bağlıuorum.Sanırım böyle ifade ediyolar bende zorlamıyorum istediği zaman alıyor zaten

Canım bebişlerimiz artık büyüyor benimkide seninki gibi yapıyo bayadır.Bende bunu emmek istememesine bağlıuorum.Sanırım böyle ifade ediyolar bende zorlamıyorum istediği zaman alıyor zaten
Sanırım artık bende kendisi isteyene kadar vermemeliyim bilemedim:/

Canım cevabını okuyunca bende bi bakayım dedim. GErçekten kim yazsa çok memnunum demiş. Üzerinde banyo yaptıranlarını, söküp komşuya bile yanında götürenini okudum :) Benim evimde deniz kenarı yazlık tipi, salonu mutfağı bir, ayrı mutfaklar gibi genişçe bir mutfağım yok yani. O yüzden chicco lar kraft lardan hariç pratik daha ufak bişey bakarım diodum. Bu gerçekten işe yarar görünüyo. Resimlerde bacak geçme kısımları baya ufakmış gibi duruyo ama 2,5 - 3 yaş civarı kullananlar bile varmış. Bakalım ist a ilk gidişimizde ikeaya uğrayıp en azından kendim inceler bakarım. Çok sağol ♥️
Bnm çocuğum 3 aylık sığmadı ikea ya

Nasıl sığmadı canım ? İmkansız bence yaşında çocuklar giriyo içine acaba tam oturmayı bilmediği için bacak açmayı bilmediği için girmemiş olabilirmi ?
İçine girdi ama çıkaramadım bacakları sıkıştı. Arkadaşımın oğlu için aldığı masaydı. Şaşırdım markasını sordum ikea dedi hatta önerdiği için sordum markasını ama bana kalitesiz ve kullanışsız geldi. Ben oğluma onu alacaktım çok önerildiği için vazgeçtim. İndirim var diye jokerden brevi marka aldım.

Canim benimki de oyle yapmaya basladi, 3 ay dolmadi aslinda ama erken basladik biraz meme ittirmeye. Ben gunduz surekli emzirmeye calisiyorum kilosu da az diye, istemediginde yaliyo dedigin gibi, sonra guluyo konusmak istiyo. Oyle gozlerimin icine bakiyo, bi 5 10 dk konusuyorum sonra tekrar veriyorum emiyo. Seninki daha buyuk artik emzirme araliklari acilacaktir, kendisi acikinca verirsen aglamaz bence :)

İçine girdi ama çıkaramadım bacakları sıkıştı. Arkadaşımın oğlu için aldığı masaydı. Şaşırdım markasını sordum ikea dedi hatta önerdiği için sordum markasını ama bana kalitesiz ve kullanışsız geldi. Ben oğluma onu alacaktım çok önerildiği için vazgeçtim. İndirim var diye jokerden brevi marka aldım.
Canım modelini bilmediğimiz için bişey diyemiycem şimdi ama bitek antilop modeli yokmuş sanırım ikeada, bizimde bahsettiğimiz antilop olan. Yani ona 3 aylık 60 cmlik 5-6 kiloluk bi bebeğin sığmaması imkansız. Tek bi şey geliyo aklıma oda 3 aylık bebeğin bacaklarını bile normal bi insan gibi dizlerden tam açıp kapamayı bile bilmeyişi. Zaten 3 aylık bebek normal tam dik oturamazki ? Nasıl denedin getçekten gözümde canlandıramadım .. neyse sen almışsın zaten güle güle kullanın

Canım modelini bilmediğimiz için bişey diyemiycem şimdi ama bitek antilop modeli yokmuş sanırım ikeada, bizimde bahsettiğimiz antilop olan. Yani ona 3 aylık 60 cmlik 5-6 kiloluk bi bebeğin sığmaması imkansız. Tek bi şey geliyo aklıma oda 3 aylık bebeğin bacaklarını bile normal bi insan gibi dizlerden tam açıp kapamayı bile bilmeyişi. Zaten 3 aylık bebek normal tam dik oturamazki ? Nasıl denedin getçekten gözümde canlandıramadım .. neyse sen almışsın zaten güle güle kullanın
Bnm bebeğim senin yazdığın ortalamalardan büyük. Ayrıca içinden çıkarırken tabiki kendini tartamadığı için zorlandım. Ama ileri de daha da büyüyeceği için sorun olurdu. Sadece ölçüleri değil kalitesizliğini de vurguladım.

Kızlar bebegimın 3. Ayına girmesine 10 gun var bugun misafir agırladım bebek gormeye gelemeyenler geldı bebegım kalabalıkta cok huysuzlasıyo bugun daha cok farketım cocugu zaptedemedım onlar gitti sakinleşti bu aylarda faekedebılrmı kalabalığı

Saglik ocagindakiler normal diyorlar, cocuk doktoru maalesef duzgun birini bulamadik, kutahyadakiler kotu malum zaten 3 tanecik var ozelde 3u de umursamaz :/

Ben de cok halsizim canim hala toparlanmadi vucutlarimiz demek ki. Surekli yatmak uyumak istiyorum ama ne mumkun :)

Maalesef beni tatmin edecek aciklamalar yapan bi doktorum yok canim :) benimki de cok hareketli ve hic uyumuyo, uyanikken de surekli kipir kipir zaten. Uzun sureli emiyo benim oglum ama cok kusuyo, reflusu var zaten, halilar falan komple batiyo, butun emdigini cikariyo nerdeyse, o da etkiliyo heralde kilo alimini. Insallah sagliklari iyi olur canim.

Haklisin canim aslinda ya ama o kadar emzirip hala kilo almamis olmasi canimi sıkıyo ister istemez. Senin doktorun ne diyor bu duruma?
Normal dedi mama ver filan demedi, vermede demedi gerçi bilemedim mama aldım eve açmadım bile kutuyu. Anne sütü alsın diyeninatla vermiyorum mama bakalım 4.ay gelsin ek gıdaya başlıycam zaten

Kızlar bebegimın 3. Ayına girmesine 10 gun var bugun misafir agırladım bebek gormeye gelemeyenler geldı bebegım kalabalıkta cok huysuzlasıyo bugun daha cok farketım cocugu zaptedemedım onlar gitti sakinleşti bu aylarda faekedebılrmı kalabalığı
Bizimkide sakin bi çocuk ama avm ye gittik bastı yaygarayı hiç bi bebek kalbalığı sevmiyo canım

Bizimkide sakin bi çocuk ama avm ye gittik bastı yaygarayı hiç bi bebek kalbalığı sevmiyo canım
Ay Vala kalabalığa misafir gelmedikçe sokmamaya calıscam sankı biyerı agrıyo gıbı katıla katıla aglıyo zaten eve alıstım evden cıkasım gelmıyo cunku baska Bı ortamda bile huzursuzlasıyo

.
Olabilir neden olmasın. Bazı bebeğin bakışından farkında olduğunu anlıyorsun. O ayda bnm oğlum da rahatsız oluyordu ve insanlar gidene kadar uyumuyordu. Sonra ağlayarak uyurdu. Nazar alır diyorduk da çocuk da rahatsız oluyordu yani.

X