- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #25.221
Ayni durumdayiz canim ya tuvalete bile gidemiyorum valla. Ben hic bi yontemle uyutamadim bulursan bana da soyleKızlar ya bu uyku problemi yıldırdı beni, 12saat uyumadığı oluyor ,siz nasıl uyutuyorsunuz , yöntem ne kullanıyorsunuz, denemediğim yol kalmadı, beşer onar dk uyuyor hop gözler yine faltaşı ,ağlıyacam artık psklojim bozuldu
Bende dizlermde sallıyorm yastıkla:) böylesi kolayıma geliyr ama biraz daha büyüynce zor tabi:) ben ağlamadğı sürece uyansada dokunmuyrm bazen öyle olablyr ama genelde tabi ağlayıp kalkıyor benmkideSanırım hepimizin derfi aynı kucagimda bayılıyor diyirum en az 2 saat uyur yatağa yatiriyorum 5 dakika sonra gözler fal taşı dalamiyor bi çözümü yokmu bunun benim ya memede ya kucakta sallayarak uyuyor siz nasıl uyutuyordunuz
Ben özellkle geceleri yapıyorm. Gündzleride bazen duruma göreKızlar kundak yapiyormusunz
Onunla beraber uyumayı denedin mi? Uzanıp emzirip uyutabilirsin. Benim oğlum da son 10 gündür benimle beraber uyumk istiyor sadece.Kızlar ya bu uyku problemi yıldırdı beni, 12saat uyumadığı oluyor ,siz nasıl uyutuyorsunuz , yöntem ne kullanıyorsunuz, denemediğim yol kalmadı, beşer onar dk uyuyor hop gözler yine faltaşı ,ağlıyacam artık psklojim bozuldu
Allah rahmet eylesin Sabır diliyorum arkadaşım.Merhaba Kumar bayadir foruma giremedim çünkü babamı kaybettikacısına alışamadım.
Başınız sağ olsunMerhaba Kumar bayadir foruma giremedim çünkü babamı kaybettikacısına alışamadım.
Başınız sağolsun Allah sabır versin inşallah.Merhaba Kumar bayadir foruma giremedim çünkü babamı kaybettikacısına alışamadım.
Başın sağolsun canım. Allah acını unutturacak başka acı vermesin.Merhaba Kumar bayadir foruma giremedim çünkü babamı kaybettikacısına alışamadım.
Başınız sagolsun canim Allah sabir versin sizlere.Merhaba Kumar bayadir foruma giremedim çünkü babamı kaybettikacısına alışamadım.
Canım 37.5 de ilaç ver 38 de hastane demişti dr bize. 37.3 e kadar çıktı hiç bişey yapmadık canım. Ama dediğin gibi az ılık suyla yıka rahatlar biraz. Ateşi yok ama rahat ol. Sadece takip et yeter. Bir de nerden ölçtüğüne göre değişir. En sağlıklısı kulak diyorlar.15 gunluk kizimin atesi 37.1 normal mi endiselenmeli miyim? Yarim saat once emmek icin uyandi sicak geldi atesini olctum 36.9 du sonra 37 somdi de 37.1 ne yapmaliyim yikasam mi?
Canim bizimki asidan sonra 37.8 falan oldu ilac verdim gecede kontrl ettm. Hep 37.4 civarydi bigun snra anca dustu. Eger ilac ise yaramasydi soguk uygulama yapcaktm ama gerek kalmadi. 37.4 de kaldik biraz snra gecti. Bildgm kadaryla 38 ve snrasi onemli15 gunluk kizimin atesi 37.1 normal mi endiselenmeli miyim? Yarim saat once emmek icin uyandi sicak geldi atesini olctum 36.9 du sonra 37 somdi de 37.1 ne yapmaliyim yikasam mi?
Hangi marka kullanıyorsun?Yardimm lutfen. Bebek bezi arkda taraftan asagi dogru dusuyor. Acaba kucuk mu geliyr anlamadim. 1 numara kullaniyrz. 4-6 kg olandan. E benm bebgm 4.5 kilo anlamadm valla. 2 numarada 5-8kg. Ne diyosunuz akil verin bana lutfenn
37.1 de kaldi cnm. dus aldirdim. Kulaktan olcuyorum. Bugun nerdeyse hic uyumadi bi sıkintisi var ama anlamadimCanım 37.5 de ilaç ver 38 de hastane demişti dr bize. 37.3 e kadar çıktı hiç bişey yapmadık canım. Ama dediğin gibi az ılık suyla yıka rahatlar biraz. Ateşi yok ama rahat ol. Sadece takip et yeter. Bir de nerden ölçtüğüne göre değişir. En sağlıklısı kulak diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?