temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ayni durumdayiz canim ya tuvalete bile gidemiyorum valla. Ben hic bi yontemle uyutamadim bulursan bana da soyle

Bende dizlermde sallıyorm yastıkla:) böylesi kolayıma geliyr ama biraz daha büyüynce zor tabi:) ben ağlamadğı sürece uyansada dokunmuyrm bazen öyle olablyr ama genelde tabi ağlayıp kalkıyor benmkide

@siyahinci021 canim seninki 12 saat uyumadiktan sonra uyudugunda 4 5 saat uyuyo mu? Benimki oyle yapiyo da. Gunduz 12 saat uyanik. Gece 12 1 gibi uyuyo beslemek icin zor kaldiriyorum sonra ac kalmasin diye. Zaten uyanamiyo da emmiyo biberonla verirsem oyle aliyor ancak yorgunluktan. Hic uyandirmasam 6 7 saat uyucak sanki ama ac kalir diye korkup 4 saati gecirmemeye calisiyorum.

Onunla beraber uyumayı denedin mi? Uzanıp emzirip uyutabilirsin. Benim oğlum da son 10 gündür benimle beraber uyumk istiyor sadece.

Kızlar uyku konusundan muzdarip herkes. Gündüz benimki de çok az uyuyor. On dklık uykular. Ama her akşam uyku rutini yaptık. Aynı saatte dokuz on gibi banyo üstüne mama beş dk da saalyınca derin uykuya dalıyor. Bu şekildeçok rahat ettim. Aşıdan dolayı yıkayamadığım günlerde gece üç buçuklara kadar ayağımda salladım dalamadı uykuya. Durduğum an uyandı hep. Böyle en azından geceleri rahatız. İki kere mamaya kaldırıyorum ama uyanmadan yiyor. Denemeye değer. Tavsiye ederim

Herkes uykudan muzdarip:/ Benimki dün gündüz çok uyudu oyun halısında bile uyukluyodu sonr bütün geceyi ayakta geçirtti.Bugünse bitürlü uyumuyo şuan hala ayağımda Bu bebelerin günü gününe uymuyor

Yardimm lutfen. Bebek bezi arkda taraftan asagi dogru dusuyor. Acaba kucuk mu geliyr anlamadim. 1 numara kullaniyrz. 4-6 kg olandan. E benm bebgm 4.5 kilo anlamadm valla. 2 numarada 5-8kg. Ne diyosunuz akil verin bana lutfenn

15 gunluk kizimin atesi 37.1 normal mi endiselenmeli miyim? Yarim saat once emmek icin uyandi sicak geldi atesini olctum 36.9 du sonra 37 somdi de 37.1 ne yapmaliyim yikasam mi?

15 gunluk kizimin atesi 37.1 normal mi endiselenmeli miyim? Yarim saat once emmek icin uyandi sicak geldi atesini olctum 36.9 du sonra 37 somdi de 37.1 ne yapmaliyim yikasam mi?
Canım 37.5 de ilaç ver 38 de hastane demişti dr bize. 37.3 e kadar çıktı hiç bişey yapmadık canım. Ama dediğin gibi az ılık suyla yıka rahatlar biraz. Ateşi yok ama rahat ol. Sadece takip et yeter. Bir de nerden ölçtüğüne göre değişir. En sağlıklısı kulak diyorlar.

Canim bizimki asidan sonra 37.8 falan oldu ilac verdim gecede kontrl ettm. Hep 37.4 civarydi bigun snra anca dustu. Eger ilac ise yaramasydi soguk uygulama yapcaktm ama gerek kalmadi. 37.4 de kaldik biraz snra gecti. Bildgm kadaryla 38 ve snrasi onemli

Yardimm lutfen. Bebek bezi arkda taraftan asagi dogru dusuyor. Acaba kucuk mu geliyr anlamadim. 1 numara kullaniyrz. 4-6 kg olandan. E benm bebgm 4.5 kilo anlamadm valla. 2 numarada 5-8kg. Ne diyosunuz akil verin bana lutfenn
Hangi marka kullanıyorsun?
Bebeğin 2 aylık şuan mı 4 buçuk kg. Şuanki kilosu önemli.
Arkadan düşüyor derken nasıl sızdırıyor mu? Arkadan bol ise biraz sıkı bağla. Ben şuan 4-9 kullanıyorm dar olmasında azıcık bolsa bişey olmaz bence

37.1 de kaldi cnm. dus aldirdim. Kulaktan olcuyorum. Bugun nerdeyse hic uyumadi bi sıkintisi var ama anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…