temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ben bu sikma isini beceremiyorum ya nedense. Hemsire gostermisti ama olmuyo. Iyi yontemmis aslinda yapabilseydim eger :)

Uyusmazlik iğnesi diyosun galiba canım bana da doğumdan hemen sonra yapildi bebegimin biri pozitif biri negatif hamilelikte de iki kez yaptilar

Ayy ben şimdiden endişeli oldum o aşılar için
Yani gelnce huzursuzdu hep. Şimdide ateşi 37.8 ilaç verdik bakalım. Nöbetteyz bu gece. Düşer inş. İlk üç ayda dr 38i geçerse acile götürün direk demişti. Gerek kalmaz inşaAllah. Seninde en güzelinden geçer inş:) herkesde aynı olmuyodur herlde.

Bugün olduk bizde aşımızı:)) çok ağladı kuzucum. Doktor uykusu çok iştahı az olablr bikaç gün dedi. 3tatlikardes canım zeytinyağını sordum. Doktor memnun oldu diyebilirim:) güzel dedi
Teşekkür ederiz..
Neden ikinci ay aşısına daha var. Bizim doğum tarihleri aynı. Neden erken oldunuz

Kızlar biz 34 günlüğüz artık eskisi gibi meme em hemen uyu olmamaya başladı uyumadığında ağlatmadığı için endişe etmiyorum ama normal değil mi artık? Gün içinde en az 2 kez iki meme arası uyumadan duruyor sizinkiler nasıl?

Kizlaar... 15 gunluk kizimla 8 saat yola gidrbilir miyim? Oglusum denize girmek istiyooo. Ben kararsiz kaldim esim de riske girmeyelim diyo
Bence de riske girmeyin arabalar s

Benimki de rüyada gülüyordu artık inada gülmüyor. Ondan sordum cevap için teşekkür ederim

Ne şanslısin canim benimki gunduz 1 2 kez uyuyor sadece. Onun disinda hep uyanik. Kendi basina olunca agliyor ama konuşup ilgilenirsem aglamiyor. O yuzden yorgunluktan ölüyorum tuvalete bile beraber giriyoruz :)

Ne şanslısin canim benimki gunduz 1 2 kez uyuyor sadece. Onun disinda hep uyanik. Kendi basina olunca agliyor ama konuşup ilgilenirsem aglamiyor. O yuzden yorgunluktan ölüyorum tuvalete bile beraber giriyoruz :)
Uyanık olup ağlamıyorsa toktur dimi :) bizim de saat araları çok açıldı işte şaşırıyorum 4 saat 5 saat uyumadan durabiliyor ay dünden beri yine kaka yapamadı yine ıkınıp ıkınıp duruyor bebişim bişey yapamamak çok üzüyor beni

umarım benimkide kısa sürer.iki haftaya razıyım.ilaç kullanmıyorum şu an bide araya bayram girdi doktorada gidemiyorum. losyon için bayramdan sonra doktora danışacağım.sağol...

çok sağol
ilaçları kullanmadım canım.ama antihistaminik vurdukları için gece mama vermiştim şırıngayla. ama midesi bulanıyor kızımın mama sevmedi.emziridm oda uyku yaptı çocukta.bu arada kızlar size tavsiyem mutlaka buzlukta sağılmış ve hazırda sütünüz bulunsun.hastalık birden geliyor.çocuğunuz aç kalmasın

Ben de oyle dusunuyorum aglamiyosa toktur diye, hatta uyanikken aglamiyoken denedim meme vermeyi yalayip birakti almadi agzina :) bazen benden az uyuyo valla bizimki ben aksam babasi gelince ona verip yatiyorum uyaninca soruyorum uyudu mu diye yok diyo, heralde emerken uyuduklari yetiyo ogluma :) ayse oner masajini denedin mi canim kaka icin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…