- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #25.181
Ben bu sikma isini beceremiyorum ya nedense. Hemsire gostermisti ama olmuyo. Iyi yontemmis aslinda yapabilseydim eger :)Bebek ilk çok yani her çekişte yutkunuyor sonra 2,3 çekişte yutkunuyor. Sonra daha az yutkunuyor. Ağzından çıkarıp sıkıyorum 2 delikten çıksa bile yine veriyorum ama bir delikten ve az az geliyorsa bittiğini anlıyorum
Benim yöntemim bu :)
2. Ay aşısı mı?Bugün olduk bizde aşımızı:)) çok ağladı kuzucum. Doktor uykusu çok iştahı az olablr bikaç gün dedi.3tatlikardes canım zeytinyağını sordum. Doktor memnun oldu diyebilirim:) güzel dedi
Uyusmazlik iğnesi diyosun galiba canım bana da doğumdan hemen sonra yapildi bebegimin biri pozitif biri negatif hamilelikte de iki kez yaptilarArkdşlar ya ben negatf kana sahibim. Hamilykn aşımı olmuştm. Normlde doğmdan hemen sonrada olmam gerekiyordu ama yapmadılar tabi biz o heyecanla sormayı unuttuk derken daha yeni sorduk:) bebeğmde negatf doğduğu için gerk yokmuş. Lakin ben bunların ikinci bebek için yapıldğıno biliyodum ne diyosunuz? Negatif var mı aranzda? Yada böyle bişy duyan
Evett :)2. Ay aşısı mı?
Evet uyuşmazlık iğnesi. Benmde aynı kanı taşıyorz diye yapmadık dediler.Uyusmazlik iğnesi diyosun galiba canım bana da doğumdan hemen sonra yapildi bebegimin biri pozitif biri negatif hamilelikte de iki kez yaptilar
Ayy ben şimdiden endişeli oldum o aşılar içinEvett :)
Yani gelnce huzursuzdu hep. Şimdide ateşi 37.8 ilaç verdik bakalım. Nöbetteyz bu gece. Düşer inş. İlk üç ayda dr 38i geçerse acile götürün direk demişti. Gerek kalmaz inşaAllah. Seninde en güzelinden geçer inş:) herkesde aynı olmuyodur herlde.Ayy ben şimdiden endişeli oldum o aşılar için
Kilo alımı nasılBenimde süt geliyor ama yeterli mi onu bilmiyorum
Teşekkür ederiz..Bugün olduk bizde aşımızı:)) çok ağladı kuzucum. Doktor uykusu çok iştahı az olablr bikaç gün dedi.3tatlikardes canım zeytinyağını sordum. Doktor memnun oldu diyebilirim:) güzel dedi
İki parmağınla kahverengi yerin başlangıcından sık nette okudumBen bu sikma isini beceremiyorum ya nedense. Hemsire gostermisti ama olmuyo. Iyi yontemmis aslinda yapabilseydim eger :)
Normlde 8 haftalıkken olcaktık. Biz bi hafta erken olduk yolculuğa çıkacagız diye:) dr 6 hafta dolunca olabilir demisti en erken. Biz 7yi bitirdik oyle olduk canim:)Teşekkür ederiz..
Neden ikinci ay aşısına daha var. Bizim doğum tarihleri aynı. Neden erken oldunuz
Bence de riske girmeyin arabalar sKizlaar... 15 gunluk kizimla 8 saat yola gidrbilir miyim? Oglusum denize girmek istiyooo. Ben kararsiz kaldim esim de riske girmeyelim diyo
Canım 52 günlük oğlum bikaç gündür sanki gülüyor o da belki bize bile gülmüyordur yada şebek gibi oluyoruz artık acıyıp tebessüm ediyor o da günde 1 yada 2 kez. O da minnacık yani gülmesi :)
2 buçuk aydan sonra güler arkadaşım oğlu üç buçuk aylıktı sadece ona bakınca bile gülüyordu bende tahminen diyorum bizim her pışt dememize anca iki buçuk aylıkken güler.
Tabi kızlar daha erken gülermiş[/QUOTE Teşekkür ederim canım.
Benimki de rüyada gülüyordu artık inada gülmüyor. Ondan sordum cevap için teşekkür ederimGülüyor da çok anlamlı değil, normalde süt içince sonra gülerdi her bebek gibi, şimdi az biraz biz yüzüne dokunduğumuzda falan ara ara gülümsüyor , otobüs taksi tren yapıyorum ama tabi o dokunmaya tepki veriyor birşey anlamadığı için :))
Ne şanslısin canim benimki gunduz 1 2 kez uyuyor sadece. Onun disinda hep uyanik. Kendi basina olunca agliyor ama konuşup ilgilenirsem aglamiyor. O yuzden yorgunluktan ölüyorum tuvalete bile beraber giriyoruz :)Kızlar biz 34 günlüğüz artık eskisi gibi meme em hemen uyu olmamaya başladı uyumadığında ağlatmadığı için endişe etmiyorum ama normal değil mi artık? Gün içinde en az 2 kez iki meme arası uyumadan duruyor sizinkiler nasıl?
Uyanık olup ağlamıyorsa toktur dimi :) bizim de saat araları çok açıldı işte şaşırıyorum 4 saat 5 saat uyumadan durabiliyor ay dünden beri yine kaka yapamadı yine ıkınıp ıkınıp duruyor bebişim bişey yapamamak çok üzüyor beniNe şanslısin canim benimki gunduz 1 2 kez uyuyor sadece. Onun disinda hep uyanik. Kendi basina olunca agliyor ama konuşup ilgilenirsem aglamiyor. O yuzden yorgunluktan ölüyorum tuvalete bile beraber giriyoruz :)
umarım benimkide kısa sürer.iki haftaya razıyım.ilaç kullanmıyorum şu an bide araya bayram girdi doktorada gidemiyorum. losyon için bayramdan sonra doktora danışacağım.sağol...Canım kaşıntı geldikçe duşa girdim serin tuttum olabildiğince kasimamaya direndim yoksa başlayınca sonu yok iki el yetmiyor bacaklarımı yara yaptım hep emzirdigim için de kortizollu tedavi baslamadilar önce iki merhem verildi hiçbi ise yaramadı sonra iki losyon verdi doktor kalmosan biri önce onu sürüp kuruyunca duş alıyorsun duştan sonra da excipial hydro verdi onu sürüyorsun biraz rahatlattı ama ben kaşınmaya da direndim ve sürekli duş aldım hasta olacaktım artık üşüttüm duş almaktan dediğin gibi boğazıma kadar geldi sonra geri çekilmeye başladı kabus gerçekten hiç gecmicek sanmıştım doktor da üç ay bile sürebilir dedi psikolojim gitti resmen hala kasisam başlayacak gibi doğumdan bi on gün sonra başladı iki hafta kadar yayılıp geri çekilmesi sürdü
ilaçları kullanmadım canım.ama antihistaminik vurdukları için gece mama vermiştim şırıngayla. ama midesi bulanıyor kızımın mama sevmedi.emziridm oda uyku yaptı çocukta.bu arada kızlar size tavsiyem mutlaka buzlukta sağılmış ve hazırda sütünüz bulunsun.hastalık birden geliyor.çocuğunuz aç kalmasınCanım durumun kötüyse ilaçları kullan. Kullandığın sürece de sütünü emzirme aıklığında sağıp dök. Hem sütün azalmaz hem de iyileşirsin bian önce. O arada da biberon dışındaki yöntemlerden biriyle mama ver. Cup feeding ya da şırınga ile. O zaman sıkıntısız atlatırsın inşallah. Çok geçmiş olsun.
Ben de oyle dusunuyorum aglamiyosa toktur diye, hatta uyanikken aglamiyoken denedim meme vermeyi yalayip birakti almadi agzina :) bazen benden az uyuyo valla bizimki ben aksam babasi gelince ona verip yatiyorum uyaninca soruyorum uyudu mu diye yok diyo, heralde emerken uyuduklari yetiyo ogluma :) ayse oner masajini denedin mi canim kaka icin?Uyanık olup ağlamıyorsa toktur dimi :) bizim de saat araları çok açıldı işte şaşırıyorum 4 saat 5 saat uyumadan durabiliyor ay dünden beri yine kaka yapamadı yine ıkınıp ıkınıp duruyor bebişim bişey yapamamak çok üzüyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?