- 7 Ağustos 2016
- 1.234
- 896
- 123
- 27
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #24.641
Maşallahı maaşallah kaç kg doğduKizlar takip edemiyorum cok yogunum benim bebis bitek aksamlari uyuyor surekli emiyor gunduzleri kurudum kaldim artik dogumdan sonra 12kilo vermisim gunde yarim kilo veriyorum baya zayifladim eski halimdende baya kilo asagiya cekildi daha 15gun olmasina ragmen oglusum 5.300gr olmus gayet hizli kilo aliyor benimde hic durduragim yok dikislerim anca dokuluyor bu tenponun ustune cok yordum kendimi hic dinlenemedim dikislerde gec dusucek bu yuzden.
İğne yeri ağrıyordur benimde öyle oldu merak etme bıgün uyusa geçer yarına bişey kalmaz inşallahKızlar asidan mi gaz sancisindan mi bilmiyorum ama saatlerdir agliyo ve uyumadı tam saat yediden beri
Gözlerinden yaşlar aktı yaa bu nasıl aglamakti ama gazı varmış poposunu uyardım çıkardı bezini kapatırken uyudu resmen hala uyuyo saatlerce aklıma gelmedi diye kızıyorum şimdiİğne yeri ağrıyordur benimde öyle oldu merak etme bıgün uyusa geçer yarına bişey kalmaz inşallah
Faryemus Arzustokrasi kizlar sutun birikmesine musade bile etmiyor bazen surekli emmek istiyor dediginiz gibi yine sut var ama dolu dolu degil valla surekli araştırıyorum sutum yetmiyor az diye dusunmeyin diyor herkes ama cozemedim bir care buldum ama yumusak gogsu ayakta gezerek verdigimde aliyor birde onu deneyin cok zorda kalınca
B3nimkilerde sadecegece dolu oluyor gunduz boş yumuşak doktor gündüz dinlenmiyorsan ondan dolmuyordur dedi bende boş memeyi atakta veriyorum bitek öyle alıyor
Aynen canım öyle yapıcaz. Üstü falan ince giydirdim örtmüyorum da. Bakalım bu geceyi atlatırsak rahatlar heralde biraz. Rota bizimde var ama hem dr hem sağlık ocağı üçüncü ayda yapılıyor dedi. İnternette ikide görmüştüm ben. Bir dahaki ay yaptırıcaz.
Akşamdan beri ağlıyor kuzum çok huzursuz
Valla canım ilk kızım da 3 aydan 6 aya kadar ayakta emzirdim çok gazlı bi bebek ti bide emzik kabul etmemisti zor oluyor ama insan ona da alisiyor yeter ki emin diye benim ki emzik yapmadı henüz beni ama bi gogusum de az süt varsa orayı çok zor alıyor kavga kiyamet bide göğüslerim çok fena szliyor emdikten sonra onun acısı fena sağ gogusum zaten yara olmuş emzirken kendimi nasıl sikiyorum görmeniz lazım Velhasıl kelam annelik zor iş ama ben alışkın im zira benim ilk kız da zor büyüdüKızlar ayni şekilde benim sıpa da bildiğin emzik olduk iyi mi.. Sürekli memede bos bos neyi çekiyor acaba bu sefer aciktigini anlayamıyorum kızıyor da sut gelmeyince bi süre sonra diyorum ac mi acaba ama yok kusuyo bu sefer çok emdimide vermiyorum obur memeyi o yuzden.. Bugün naptim ben emziği meme diye kakaladim kıza dayadim mememe soothie yi bi sure direndi ama sonunda yedi baya bi emdi tabi ayaktayiz geziyoruz oturunca hemen de anlıyor ağzına yandigim uyanıklık yapıp bi kaç sefer öyle uyuttum yatağa koyar koymaz uyandı bide gaz sancimiz olunca çokta ağladı sonuç: yine memede uyuduk...
yalniz ayakta memeye alistirmasak iyi haa bunu çok alışkanlık haline getirmeyelim şimdi sikinti yok kus gibilerde kilo aldıklarında bu kadar rahat tasiyamicaz..anne emzikligine iyi bir çözüm bulan diğerlerini dürtsün bacilar yoksam bittik biz semirdi resmen yaa benimde uykum var bende insanim bende açım..
Bide ben güzel emdiyse saat koyuyorum araya gaz sikismasi olmasın diye 2 saatte bir emziriyorum yoksa gaz daha fena yapıyor çocuğu bu da aklınızda olsun bacilarKızlar ayni şekilde benim sıpa da bildiğin emzik olduk iyi mi.. Sürekli memede bos bos neyi çekiyor acaba bu sefer aciktigini anlayamıyorum kızıyor da sut gelmeyince bi süre sonra diyorum ac mi acaba ama yok kusuyo bu sefer çok emdimide vermiyorum obur memeyi o yuzden.. Bugün naptim ben emziği meme diye kakaladim kıza dayadim mememe soothie yi bi sure direndi ama sonunda yedi baya bi emdi tabi ayaktayiz geziyoruz oturunca hemen de anlıyor ağzına yandigim uyanıklık yapıp bi kaç sefer öyle uyuttum yatağa koyar koymaz uyandı bide gaz sancimiz olunca çokta ağladı sonuç: yine memede uyuduk...
yalniz ayakta memeye alistirmasak iyi haa bunu çok alışkanlık haline getirmeyelim şimdi sikinti yok kus gibilerde kilo aldıklarında bu kadar rahat tasiyamicaz..anne emzikligine iyi bir çözüm bulan diğerlerini dürtsün bacilar yoksam bittik biz semirdi resmen yaa benimde uykum var bende insanim bende açım..
Aynen canım. Belki de biz erken doğduğu için 3 demişlerdir. Sakinledi biraz. Ateşi çıkarsa veremem tekrar diye vermedim. Uyudu ama çok hareketli el kol döne döne uyuduKıyamam kuzu. Dr dedi 2.ay diye bize. Her dr farklı. Bizim dr menenjit aşısını tek doz yaptıracak mesela 1 yaşında. Calpol verseydin keşke ağrısı vardır
Canım bende öyle kafasının içi yüzü gözü hep beyaz başlı sivilce dolu. Ben burda aile hekimine gösterdimm birazda araştırdım olabiliyormuş bebeklerde normal dedi, kendiliğinden geçecekmiş, artı sütün biraz fazla yağlı olmasından dedi, fazla öpmeyin ellemeyin dediKızlar bebegimin suratı hep sivilce oldu
Ay öpüyorum da içim gidiyor amaCanım bende öyle kafasının içi yüzü gözü hep beyaz başlı sivilce dolu. Ben burda aile hekimine gösterdimm birazda araştırdım olabiliyormuş bebeklerde normal dedi, kendiliğinden geçecekmiş, artı sütün biraz fazla yağlı olmasından dedi, fazla öpmeyin ellemeyin dedi
Ya sıcak su torbasının patlama ihtimali fakan vaemıl ay aman çok pipirikledim yine. Dün sıcak havlu yapıp koydum bodysinin üstüne ama artık hangisi işe yarıyor bilmiyorum çünkü herşeyi aynı anda yapıyorum :)Bende duymustm hatta gecen akasya turkmeni izledm gereksiz falan dedi:)) sick su torbasi koyun falan tarznda konsmus:)) neyse deneye deneye bulcaz yontemlerr. Tesekkurler bende deneyeyim ins.
Aynen bende öyle ağlamaya başlaynca sıradan hepsini yapyrm. Ben daha sıcak bşylere geçmdm. Bidahkne onuda yaaprm artık:))Ya sıcak su torbasının patlama ihtimali fakan vaemıl ay aman çok pipirikledim yine. Dün sıcak havlu yapıp koydum bodysinin üstüne ama artık hangisi işe yarıyor bilmiyorum çünkü herşeyi aynı anda yapıyorum :)
Canım gaz sancısı gelince neler yapıyorsun valla akşam ne yapsam bilemedim panikledim sürekli gezdik evde en son zeytinyağı verdim onla uyudu onunda korkuyorum vermeye nefesine kaçar diye napcagimi bilemiyorumAynen bende öyle ağlamaya başlaynca sıradan hepsini yapyrm. Ben daha sıcak bşylere geçmdm. Bidahkne onuda yaaprm artık:))
Bizdede var yuzune coresatin krem onerdi doktor ise yaradi cnmKızlar bebegimin suratı hep sivilce oldu
Biz kullaniuoruz cnmKızlar selam
Biogaia kullanan var mı? Bağırsak florasını düzenliyor ve gaz spazmlarını, ıkınmaları, kabızlığı bitiriyor diye duydum. Benimki çok ıkınıyor da :/
Canım boşa dert etme. Biz hep öyleyiz nerdeyse. Bazı geceler 1 yada 2 kere kalkıo bazen hiç kalkmıyo. Kalkmadığı geceler ben dikkat ediyorum öncesinde saatlerce uyumadığı akşamlarda oluyo. Geçen gün öğlen 2 bucuk gibi bi uyandı nedense akşama kadar uyumadı. Bnde zorlamadım. Ama uyumayıp iyice uykusuz olunca akşam belli bi saatten sonra deliriyolar uykuya dalmak için. Bide gaz olunca hepten şaşırıyo yavrum napıcağnı. Gece 12 gibi anca sızdı kaldı. Sabah 7 ye deliksiz uyudu. Hiç ellemedim. Zaten acıkınca belli ediyo kendini. Gece güzel uyuyuncada sabah keyifli olması herşeyden tatlı hatta :)Kızlar dün geceyi anlatayım tecrübeli anneler bi akıl verir bana dün akşam yedide uyandı kızım gün içinde çok güzel uyku çekti herşey iyiydi saat başı uyanıp emdi on dakka yirmi dakka yedide uyandı gaz sancıları başladık yine durup dinlenip emdi bazen kırk dakikada bir zaten obur bide sancılı bebek emmek istermiş hep öyle oldu en son artık süt istediği gibi bol gelmemeye başladı sinirden de çığlık attı hep emerken savaş verdik resmen ben de banyo yaptırdım masaj yaptım 30 cc kadar da mama verdim son çare poposunu uyardım gazını çıkardık uyudu bir gibi diken üstü bekledim uyanmadı saat dörde doğru emzireyim dedim mümkün değil uyanmadı uykusunda da emmedi ağzını kilit yapıyo bayağı uğraştıktan sonra pes ettim ben de uyumuşum sabah yedide kalktık çok mutlu çok rahat şekilde bi süre yine emmedi ben çok vicdan yaptım kaç saattir aç değil mi diye uğraşırken ayildi galiba tam emdi şükür sabah yedi buçuktan beri üçüncüye emdi uyuyo sorum su bu kadar saat beslenmemesinde sorun olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?