- Konu Sahibi baldan_madam
- #24.621
Gaz için metsil damla kullanan var mı bide kaç saatte veriyorsunuz her zaman vermiyorum ama bazen arka arkaya denk gelirse kaç saat olmalı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yunusemrede ali kaan eren var uroloji doktoru ama orda lazer sunnet yapiyorlarmis yaptiran bikac kisi soyledi bizde vazgectik eski usul olsun diye buraya yaptirdik.hemen randevu verdiler canim .birde cocuk cerrahi olmasi avantaj kucuk bebek icin .Peki randevuyu hemen alabildiniz mi canım geç mi veriyorlar. Bizde yunus emrede bi doktor duyduk bakalım belki ona gideriz diyoruz
Bizde o doktora gitmeyi düşündük canım ama daha randevu alamadık. Lazerle nasıl oluyor ki neden tercih edilmiyor canımYunusemrede ali kaan eren var uroloji doktoru ama orda lazer sunnet yapiyorlarmis yaptiran bikac kisi soyledi bizde vazgectik eski usul olsun diye buraya yaptirdik.hemen randevu verdiler canim .birde cocuk cerrahi olmasi avantaj kucuk bebek icin .
Ben kullanıyorum canım günde 4 defa 10 damla normali ama ben sadece akşam 10 gibi yarı tok karNina genelde banyodan sonra veriyorum gündüz çok sancısı olursa gündüz de veriyorum duruma gore ben memnunum canım ise yarıyor bizdeGaz için metsil damla kullanan var mı bide kaç saatte veriyorsunuz her zaman vermiyorum ama bazen arka arkaya denk gelirse kaç saat olmalı
Bende akşamları veriyorum ama bugün gündüz de vermek zorunda kaldım uyuyamadi rahatsız oldu kaç günlük bebeğinBen kullanıyorum canım günde 4 defa 10 damla normali ama ben sadece akşam 10 gibi yarı tok karNina genelde banyodan sonra veriyorum gündüz çok sancısı olursa gündüz de veriyorum duruma gore ben memnunum canım ise yarıyor bizde
1sağol canım. 1. Ay aşısında hiç sıkıntı yok canım korkma. Huysuzluk bile yapmadı bizde. Sadece bi iğne yapılırken bağırdı o kadar. Hemen sustu hiç korkma.Geçmiş olaun cnm en azından yapıldı bitti ben şimdiden telaşa düştüm bu ayın sonunda 1. Ay aşısı nasıl olacak diye.
Hem de nasıl hiç sorma aşıda sıkıntı yok canım. Hemen susuyorlar ama sonrası nasıl geçecek bakalım. Ama ikinci ayda da üç tane aşı insaf hepsi aynı gün o zor oluyor.Kiyamam yaaa minicik cinari aglattilar :/ ben ignelere hic dayanamam ya nasil yaptircam ki asiyi
16 günlük canım aslında günde 4 defa verilebilir ama ben cok ilaca alışma sin diye vermiyorum biraz da çocuğun durumuna göre hareket ediyorum çok gazı varsa gündüz de veriyorumBende akşamları veriyorum ama bugün gündüz de vermek zorunda kaldım uyuyamadi rahatsız oldu kaç günlük bebeğin
Deriyi mi ne yakiyorlarmis internette kotu seyler yaziyor bizde risk almak istemedik canim ya .kanamasiz oluyormus ama riskleri var iyice arastirmak lazimBizde o doktora gitmeyi düşündük canım ama daha randevu alamadık. Lazerle nasıl oluyor ki neden tercih edilmiyor canım
Canim biogaia yi ben kullanmiyorum ama ablam kullaniyor, bagirsak duzenleyici olarak cok isine yariyormus hatta doktor ona ilk yegenim ufakken ishal oldugunda vermis hemen kesmis, dun konustuk yegenim yine ishal olmus bugun almis eczaneden sabah vermis aksama kesildi ishali diyor baya etkiliymis yani, tabi cocuktan cocuga degisebilir bu durumKızlar selam
Biogaia kullanan var mı? Bağırsak florasını düzenliyor ve gaz spazmlarını, ıkınmaları, kabızlığı bitiriyor diye duydum. Benimki çok ıkınıyor da :/
Benimki de ıkınmaktan mahvoluyor ben normalde sabsimplex kullanıyorum günde 4 defa 8 er damla. Ama bugün adaçayı yağı da aldım aktardan ayaklarına ve karnına masaj yaptım valla hangisi çalıştırdı bilmiyorum ama sonrasında yaptı yavrum tuvaletini gazını. Ama bu ıkınmalar 3 ayı buluyormuş ya:/Kızlar selam
Biogaia kullanan var mı? Bağırsak florasını düzenliyor ve gaz spazmlarını, ıkınmaları, kabızlığı bitiriyor diye duydum. Benimki çok ıkınıyor da :/
İkinci ay aşıları zormuş kızlar üç aşı aynı anda ve üçü de iğne biri kolundan diğerleri iki bacağından yaptılar. İğne yapılırken ağladı her seferinde. Bir de aksi gibi göz muayenesi ile aynı güne geldi. Birsürü de orda ağladı kuzum
Öyle mahzun halsiz keyifsiz şuan. İnşallah ateş yapmaz gece
Aynen canım öyle yapıcaz. Üstü falan ince giydirdim örtmüyorum da. Bakalım bu geceyi atlatırsak rahatlar heralde biraz. Rota bizimde var ama hem dr hem sağlık ocağı üçüncü ayda yapılıyor dedi. İnternette ikide görmüştüm ben. Bir dahaki ay yaptırıcaz.Evet çok zor canım 2 ay aşısı. Rotavirüste var bizim etti 4.. ama o damlaymış neyse ki.. ateşlenirse 1 çay kaşığı calpol vermiştir doktor mutlaka. İnşallah yükselmez. Serinde kalsın hep
Masaji falan nasil yaptn canim ya banada tarif edermsn ne kadr ve nasil kullandigini:)Benimki de ıkınmaktan mahvoluyor ben normalde sabsimplex kullanıyorum günde 4 defa 8 er damla. Ama bugün adaçayı yağı da aldım aktardan ayaklarına ve karnına masaj yaptım valla hangisi çalıştırdı bilmiyorum ama sonrasında yaptı yavrum tuvaletini gazını. Ama bu ıkınmalar 3 ayı buluyormuş ya:/
cnm elime damlattım biraz ısıttım avucumda sonra minim ayaklarına topuktan baş parmaklara ovaladın karnına da biraz dairesel hareket yaptım. Ama bişey daha öğrendim bi arkadaşım kiraz çekirdeği yastığı kullanmış çok memnun kalmış şimdi ben de alıcam bi tane bi de onu deneyelim belki işe yarar:/Masaji falan nasil yaptn canim ya banada tarif edermsn ne kadr ve nasil kullandigini:)
Hakikaten yaa büyük insan bile tedirgin oluyo minicik bedenler napsin1sağol canım. 1. Ay aşısında hiç sıkıntı yok canım korkma. Huysuzluk bile yapmadı bizde. Sadece bi iğne yapılırken bağırdı o kadar. Hemen sustu hiç korkma.
Hem de nasıl hiç sorma aşıda sıkıntı yok canım. Hemen susuyorlar ama sonrası nasıl geçecek bakalım. Ama ikinci ayda da üç tane aşı insaf hepsi aynı gün o zor oluyor.
Bende duymustm hatta gecen akasya turkmeni izledm gereksiz falan dedi:)) sick su torbasi koyun falan tarznda konsmus:)) neyse deneye deneye bulcaz yontemlerr. Tesekkurler bende deneyeyim ins.cnm elime damlattım biraz ısıttım avucumda sonra minim ayaklarına topuktan baş parmaklara ovaladın karnına da biraz dairesel hareket yaptım. Ama bişey daha öğrendim bi arkadaşım kiraz çekirdeği yastığı kullanmış çok memnun kalmış şimdi ben de alıcam bi tane bi de onu deneyelim belki işe yarar:/