- 18 Nisan 2013
- 942
- 1.561
- 313
- 37
- Konu Sahibi baldan_madam
- #24.601
Ah canım benim ya hatırlıyorum senin olayları ve de kendimi de suçlu hissediyorum sana bende gaz vermiştim normal yap diye kendmede aynı baskıyı yaptım rezillikler çekti biraz akışına bırakmak lazım işte hayırlısı böyleymiş diyorum bende senin gibi canım ama kendini eve kapatma, ben 5.günden beri hep çıkıyorum avm, park, kahvaltı, festival, hepsine gittim valla Bebek arabasına koyup koyupo şekilde pskljmi epey düzelttim kocamında desteğiyle sagolsun, sende dene, İnan çok daha hızlı iyileşeceksinCanim benim dogum 40 dk dikisler 2 saat surdu düşün nasil dikisim varsa artik dusunmemek elde degil
Black87 canim benim de zorlama ile normal dogum oldu 12 saat suni sanci sonrasi, keske o kadar kasmayip sezaryene mi alsaydi diyorum ama kismet, hayirlisi buymus diye dusunmek istiyorum. Insallah atlatiriz ya valla daha evden disari 1 2 kere ciktim, eve kimseyi kabul etmedim bebek gormek icin gelmek isteyenleri. Psikolojimiz nasil duzelcek acaba bi tatile gitsek iyi gelirdi ama ufacik bebeklerle nerdeee :))