Kiz ne 15 dakikası memeyi hic birakmiyoki zorla aliyom ağzından beni bildiğin emzik yaptı bu.. Dun biberonla sagip verdim 90 cc içti kustu onun üstüne hala aranıyordu bnde emziği tiktim biberonla başlıkları benziyor diye heralde bi aldı hevesle ilk sonra çekip çekip bisi gelmeyince ağlamaya başladı gene.. Meme verene kadar susmuyor memem sündü artık çocuk tikaniyo gene birakmiyo ağzında meme keh keh öksürüyo çene kilitli.. Suan 25 dakikadır emiyo mesela siciyor geriniyor memem ağzında çok aciyoooor....
Görünen minnak sümük parçaları minik cengelli iğne kiciyla itinayla alınmak suretiyle kullanılıyor kuzum ananelerin en eski bilindik yöntemi...
Ah garibim sende mi sende mi... Nolcak bizim bu halimiz... Kızı sutyenin arasına sıkıştırıp gezecem yakında o olcak
Bu gecen günkü emme performansimiz kendi çapında bir rekor kırdı kendisi haliyle dün hic saat tutmadik.. Suan 33. Dakika ve memeyi bıraktı sızdı altını değiştireceğim yine uyanacak ve korkarimki emecek... Büyüme atağı bizde bağımlılık yaptı ellaaam bırakamadı..