- 18 Nisan 2013
- 942
- 1.561
- 313
- 37
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #24.601
Ah canım benim ya hatırlıyorum senin olayları ve de kendimi de suçlu hissediyorum sana bende gaz vermiştim normal yap diyeCanim benim dogum 40 dk dikisler 2 saat surdu düşün nasil dikisim varsa artik dusunmemek elde degil
Black87 canim benim de zorlama ile normal dogum oldu 12 saat suni sanci sonrasi, keske o kadar kasmayip sezaryene mi alsaydi diyorum ama kismet, hayirlisi buymus diye dusunmek istiyorum. Insallah atlatiriz ya valla daha evden disari 1 2 kere ciktim, eve kimseyi kabul etmedim bebek gormek icin gelmek isteyenleri. Psikolojimiz nasil duzelcek acaba bi tatile gitsek iyi gelirdi ama ufacik bebeklerle nerdeee :))
Ay yok canim olur mu bana ne kadar destek olmustunuz hatirliyorumAh canım benim ya hatırlıyorum senin olayları ve de kendimi de suçlu hissediyorum sana bende gaz vermiştim normal yap diyekendmede aynı baskıyı yaptım rezillikler çekti biraz akışına bırakmak lazım işte hayırlısı böyleymiş diyorum bende senin gibi canım ama kendini eve kapatma, ben 5.günden beri hep çıkıyorum avm, park, kahvaltı, festival, hepsine gittim valla Bebek arabasına koyup koyup o şekilde pskljmi epey düzelttim kocamında desteğiyle sagolsun, sende dene, İnan çok daha hızlı iyileşeceksin
Canım bence artık doğumu aklımıza getirmeyelim belliki epey yara bırakmış bizde,Ay yok canim olur mu bana ne kadar destek olmustunuz hatirliyorumyoksa direkt sezaryen isticektim ve belki daha kotu olcaktim normal dogumda bile bu kadar zorlandiysam. Adi ustunde normal ama ben normal degilim sanirim benim en buyuk hatam doktorumdu zaten seytan gorsun yuzunu
Ay ne guzel ya esim sagolsun hic ilgilenmiyo, disari ciktigimizda da kv de de bizle geliyo zaten dedigim gibi azicik ciktik. Tek basima puseti bebek arabasini tasiyabilsem cikcam ama isteen iyisi bi sling alayim kendime yoksa 4 duvar arasinda kafayi yicem.
Geçmiş olsun canım. Allah başka sıkıntı vermesin inşallah.Ameliyat oldum kızlar. Çok zormuş ağrısı çok fena oldum. Ama toparlıyorum oğlum için. Hastane de kalıcam bugün. Sütümü sağıp atmak bebeğime mama vermek zorunda kalmak da kötü. İnsanın ici acıyor.
Bana bişey demedi canım o konuda dr'um. Gerçi benm testlerimde hep tok karnına oldu sayılır. :) ona da bişey dememşlerdi.Kızlar yarın ikinci ay aşılarını yaptırıcam. Aç mı getirin tok mu getirin dediklerini hatırlayamadımaranızda bilen var mı?
@sumeyra ilhan @arzu_91_03 kizlar sutun birikmesine musade bile etmiyor bazen surekli emmek istiyor dediginiz gibi yine sut var ama dolu dolu degil valla surekli araştırıyorum sutum yetmiyor az diye dusunmeyin diyor herkes ama cozemedim bir care buldum ama yumusak gogsu ayakta gezerek verdigimde aliyor birde onu deneyin cok zorda kalıncaCanım ben göğsümün yumuşak olup olmadığına dikkat etmedim de dha önce böyle bi sorun yaşadığımı buraya yazmıştım.Hala bu sorunu aşamadık bazen bebeğim göğsümü 2kere çekip ağlamaya başlıyor.Süt mü gelmiyor yoksa gazdan mı yapıyor çözebilmiş değilim.Böyle olunca emzirmekten soğuyorum
B3nimkilerde sadecegece dolu oluyor gunduz boş yumuşak doktor gündüz dinlenmiyorsan ondan dolmuyordur dedi bende boş memeyi atakta veriyorum bitek öyle alıyor@sumeyra ilhan @arzu_91_03 kizlar sutun birikmesine musade bile etmiyor bazen surekli emmek istiyor dediginiz gibi yine sut var ama dolu dolu degil valla surekli araştırıyorum sutum yetmiyor az diye dusunmeyin diyor herkes ama cozemedim bir care buldum ama yumusak gogsu ayakta gezerek verdigimde aliyor birde onu deneyin cok zorda kalınca
Kızlar yarın ikinci ay aşılarını yaptırıcam. Aç mı getirin tok mu getirin dediklerini hatırlayamadımaranızda bilen var mı?
Bugün aile doktoruna da sordurttum bu sorunu.Bebek gazdan yapıyodur demiş eşime.Bazen göğsümü sıkıyrm süt gelmiyor ama sağınca o göğsümden süt geliyor.Yani bu süt olmadığı anlamına geliyor dwmekki gazdan ağlıyor bebeklerimz@sumeyra ilhan @arzu_91_03 kizlar sutun birikmesine musade bile etmiyor bazen surekli emmek istiyor dediginiz gibi yine sut var ama dolu dolu degil valla surekli araştırıyorum sutum yetmiyor az diye dusunmeyin diyor herkes ama cozemedim bir care buldum ama yumusak gogsu ayakta gezerek verdigimde aliyor birde onu deneyin cok zorda kalınca
Geçmiş olaun cnm en azından yapıldı bitti ben şimdiden telaşa düştüm bu ayın sonunda 1. Ay aşısı nasıl olacak diye.İkinci ay aşıları zormuş kızlarüç aşı aynı anda ve üçü de iğne biri kolundan diğerleri iki bacağından yaptılar. İğne yapılırken ağladı her seferinde. Bir de aksi gibi göz muayenesi ile aynı güne geldi. Birsürü de orda ağladı kuzum
Öyle mahzun halsiz keyifsiz şuan. İnşallah ateş yapmaz gece
Kiyamam yaaa minicik cinari aglattilar :/ ben ignelere hic dayanamam ya nasil yaptircam ki asiyiİkinci ay aşıları zormuş kızlarüç aşı aynı anda ve üçü de iğne biri kolundan diğerleri iki bacağından yaptılar. İğne yapılırken ağladı her seferinde. Bir de aksi gibi göz muayenesi ile aynı güne geldi. Birsürü de orda ağladı kuzum
Öyle mahzun halsiz keyifsiz şuan. İnşallah ateş yapmaz gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?