temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ah canım benim ya hatırlıyorum senin olayları ve de kendimi de suçlu hissediyorum sana bende gaz vermiştim normal yap diye kendmede aynı baskıyı yaptım rezillikler çekti biraz akışına bırakmak lazım işte hayırlısı böyleymiş diyorum bende senin gibi canım ama kendini eve kapatma, ben 5.günden beri hep çıkıyorum avm, park, kahvaltı, festival, hepsine gittim valla Bebek arabasına koyup koyupo şekilde pskljmi epey düzelttim kocamında desteğiyle sagolsun, sende dene, İnan çok daha hızlı iyileşeceksin

Ay yok canim olur mu bana ne kadar destek olmustunuz hatirliyorum yoksa direkt sezaryen isticektim ve belki daha kotu olcaktim normal dogumda bile bu kadar zorlandiysam. Adi ustunde normal ama ben normal degilim sanirim benim en buyuk hatam doktorumdu zaten seytan gorsun yuzunu
Ay ne guzel ya esim sagolsun hic ilgilenmiyo, disari ciktigimizda da kv de de bizle geliyo zaten dedigim gibi azicik ciktik. Tek basima puseti bebek arabasini tasiyabilsem cikcam ama iste en iyisi bi sling alayim kendime yoksa 4 duvar arasinda kafayi yicem.

Bu zamana kadar su aventin gogus ucunu almayan aklima yanayim, sol gogus ucum yoktu cocuk alamayinca sinirden aglayip duruyordu, bugun aventin ucundan aldim cok cok emiyor canim kizim, sagi zaten emiyordu, ama tek gogus aldigi icin doymuyordu mama da iciyordu, bugunden itibaren mamayi kesmeyi deniycem bakalim insallah kurtuluruz su mama isinden, bide su kakayi tutma isinden vazgecse super olucak, yine kiyametleri kopariyor kendini kasip duruyor kakasini da yapamiyor o yuzden, biran once su ikinma olayini cozse de rahatlasa canim kizim, o kadar icli agliyor ki icim parcalaniyor vallaha

Kizlar takip edemiyorum cok yogunum benim bebis bitek aksamlari uyuyor surekli emiyor gunduzleri kurudum kaldim artik dogumdan sonra 12kilo vermisim gunde yarim kilo veriyorum baya zayifladim eski halimdende baya kilo asagiya cekildi daha 15gun olmasina ragmen oglusum 5.300gr olmus gayet hizli kilo aliyor benimde hic durduragim yok dikislerim anca dokuluyor bu tenponun ustune cok yordum kendimi hic dinlenemedim dikislerde gec dusucek bu yuzden.

Canım bence artık doğumu aklımıza getirmeyelim belliki epey yara bırakmış bizde,biz artk sadece bebişlerimize yoğunlaşıp mutlu olalım artıkyalnız bu kv işini anlamadım ben niye geliyo sizle hep sinir bozucuymuş biraz, sen sling al canım al evde durmakla olmaz, sosyal hayat kurtarır psklojini, en azından evin yakınlarına çık dolaş

Geçmiş olsun canım. Allah başka sıkıntı vermesin inşallah.
Öyle düşünüp kendini üzme. Bir iki günden birşey olmaz. Bak ben hiç veremiyorum. Seninki geçici bir durum sonuçta yarın öbür gün emecek tekrar.

Slm kizlarr... Ay ne güzel bebisler emmeler mamalar gazlar kakalar konuşuluyor normal hayata tam geçiş yapamadim malum bende 2tane asker var cooookk uykusuz kalıyorum saat 2de mama saatimiz var uyuyup kalirim diye oyalanmaya karar verdim solugu burada aldim tabi benim kız izin verirse :)

Ya uyumuyor benim ki doğru düzgün daha doğrusu uykuya bi türlü dalamıyor. 5 dk dan fazlada emmiyor zaten. Kendisi istemyr o yüzdn aç kalması gibi bi ihtml de aklıma gelmiyr. Zaten dr da en son gittğmzde bunlar için normal demişti ama norml mi sizinkilerde böyle mi? Yani sen daha bir aylıksın 5 saat uyanık kalmak ne demek :)) bazen baya zorluyor. Hadi gündüzler neyse ama gecelerr.. ahh o gecelerrr:) yani bi sıkıntısı olablr mi? Gaz için ilaç veriyrm.

@sumeyra ilhan @arzu_91_03 kizlar sutun birikmesine musade bile etmiyor bazen surekli emmek istiyor dediginiz gibi yine sut var ama dolu dolu degil valla surekli araştırıyorum sutum yetmiyor az diye dusunmeyin diyor herkes ama cozemedim bir care buldum ama yumusak gogsu ayakta gezerek verdigimde aliyor birde onu deneyin cok zorda kalınca

B3nimkilerde sadecegece dolu oluyor gunduz boş yumuşak doktor gündüz dinlenmiyorsan ondan dolmuyordur dedi bende boş memeyi atakta veriyorum bitek öyle alıyor

Kızlar yarın ikinci ay aşılarını yaptırıcam. Aç mı getirin tok mu getirin dediklerini hatırlayamadımaranızda bilen var mı?

2. Ay aşıları bolca olduğundan ağlamaması olanaksız. Ben yarı aç yarı tok götürmeyi tercih ediyorum ağlamaktan kusmasın diye. Yoksa aç tok fark etmiyor. 3 gün banyo yok ona göre. Yani karnını tam doldurma ki kusmasın ağlayınca.

Bugün aile doktoruna da sordurttum bu sorunu.Bebek gazdan yapıyodur demiş eşime.Bazen göğsümü sıkıyrm süt gelmiyor ama sağınca o göğsümden süt geliyor.Yani bu süt olmadığı anlamına geliyor dwmekki gazdan ağlıyor bebeklerimz

İkinci ay aşıları zormuş kızlar üç aşı aynı anda ve üçü de iğne biri kolundan diğerleri iki bacağından yaptılar. İğne yapılırken ağladı her seferinde. Bir de aksi gibi göz muayenesi ile aynı güne geldi. Birsürü de orda ağladı kuzum
Öyle mahzun halsiz keyifsiz şuan. İnşallah ateş yapmaz gece

Geçmiş olaun cnm en azından yapıldı bitti ben şimdiden telaşa düştüm bu ayın sonunda 1. Ay aşısı nasıl olacak diye.

Kiyamam yaaa minicik cinari aglattilar :/ ben ignelere hic dayanamam ya nasil yaptircam ki asiyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…