Aaa niye kafayı yiyesin çatır çatır dogurdun çatır çadırda bakarsın.. Herhangi bi sagliksal durumun yoksa gayette iyi idare edersin.. Sen bebisinin biricik annesisin onun dilini ogrenebilmen için başbaşa kalmaniz şart bi kere.. Sakin ol herşeyden önce panik yapma o bi bebek antika kristal vazo değil kirilmayacak küçük bi insan bi birey duyguları ve biz yetiskinler gibi kendince ihtiyaçları var.. Her sıkıntıya düştüğünde birinden yardim goremessin kendin cozmelisin bu yüzden önce panik duygunu körelt yanındakilere güvenme kendinle başbaşa kal zaten içgüdüsel olarak ona bakmak icin her türlü yetiye sahipsin sadece kendine güvenin yok çünkü hep birilerine guvenmissin buda kendine güvenini aşağı çekmiş... İlk çocuğum benimde tatlım inan annem 5 gün filan bnle kaldı cinnet geçirdim gitti ben bi ferahladim çocuk sakin ben sakin.. Annemin panikliginden kendimi yetersiz hissediyormusum meğer o gidince çokta iyi baktım kuzuma.. Esim desen saolsun bizim için izin almış kızımla günde iki kez yüzünü goruyoz aksam yemegi saatinde bide gece yatarken.. Herif resmen gece 12 buçuk 1 gibi geliyor saka gibi... Bayramdan sonra ise baslicak bide cinnetlik durumdayım kahvede yatacak herif aramasam anlicagin tamamen yalniziz kızım ve ben başka kimse yok ihtiyacımız da yok biz bize yeteriz... Açlıktan ve uykusuzluktan ölüyorda olsam evimi boklar alıp gotursede durum bu..
Ya iste bende onu düşünüp duruyorum.. Cuk cuk derken çocuğun beynini içime cekecekmisim gibi geliyor cekemiyorum içime korkudan kullananlar nasıl ediyo onu korkmiyimmi ki bilemedim.. Geçenlerde çektim çektim gelmedi o parçacık bende eski usule döndüm çengelli iğne
Ya onu bende yaşadım dün gece çocuk çekti çekti ağladı anlamadım obur memeye koydum baktım hunharca emiyor.. Dedim cahilligin gözü kör olsun meğer sut bitmiş
aynen dediğin gibi sıkınca geliyor ama bitmiş oluyor yeterince tazyikli gelmeyince istemiyor çocuk damla damla napsin garibim çene ondaki de
Benim süt baya azalmış galiba hatunlar ben bu çocuğa meme dayandiramiyorum sabahtan aksama kadar emiyoruz uyanık olduğu surece emmek istiyor tok olduğuna eminken bile sanki hic meme görmemiş uç gündür ac birakmisim gibi saldiriyo resmen milletin yanağına falan saldiriyo yaa açık ağız sürekli bi aranma hareketleri ne is ben cozemedim beni iyice emzik yaptı bu cadı..
bende açım ama yemek yedirmiyor zilli ağzıma lokma koysam uyanıyor