temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Cildirmama ramak kaldi yakindir, benim kiz kaka yapmiyor yapmiyor aksam feryat figan agliyor, kulak cubuguyla uyariyorum anca oyle yapiyor , alistirmiyim kendi yapsin diyorum ama olmuyor malesef oda helak oluyor biz de mecbur yaptiriyoruz, kiyametleri kopariyor resmen agliyor sanci geldikce, kakayi yaptigi an resmen sizip uyuyor

Kizlar biz sunnet olduk bugun tamda 40.gunumuze denk geldi . Hemde dil bagi varmis cocugumun onuda kestirdik . Benim oglanlar biri 7 yasinda biri 40 gunluk bugun kucuk adam oldular rabbim buyuk dugunlerinide gostersin insallah .hem cok guzel bi duygu hemde cok heyecan yasadik .cok sukur atlattik .darisi size artik oglan anneleri

Evet canim kaka yapinca cok rahatliyorlar bizimki kendisi yapiyor bio gaia kullaniyorum ben faydasi var sanirim biraz civitiyor sanki kakayi gaz felanda daha kolay cikariyor gibime geliyor onu kullaninca sanki

Bendede pek süt yok lazeri kendim evde yapıyorum ama o yüzden yönlendirmesi lazım birinin bana bende bi doktora soracağım artık kuzum

Bendede pek süt yok lazeri kendim evde yapıyorum ama o yüzden yönlendirmesi lazım birinin bana bende bi doktora soracağım artık kuzum

Ay ayniyiz genzine kaçıyor nefessiz kalıyor her emzirmede bigün kalpten gidicembu kız yüzünden

Allah daha güzel günlerini görmeyi nasip etsin inşallah canım. Geçmiş olsun çok. Nerde yaptırdin canim bizde arastiriyoruz yaptıricaz iyi bir doktor bulursak. Bide nasıl oldu anlatır misin. Çok ağladı mı. Şu an nasıl neler yapman gerekiyormuş nasıl bakımı falan merak ediyorum

Aaa niye kafayı yiyesin çatır çatır dogurdun çatır çadırda bakarsın.. Herhangi bi sagliksal durumun yoksa gayette iyi idare edersin.. Sen bebisinin biricik annesisin onun dilini ogrenebilmen için başbaşa kalmaniz şart bi kere.. Sakin ol herşeyden önce panik yapma o bi bebek antika kristal vazo değil kirilmayacak küçük bi insan bi birey duyguları ve biz yetiskinler gibi kendince ihtiyaçları var.. Her sıkıntıya düştüğünde birinden yardim goremessin kendin cozmelisin bu yüzden önce panik duygunu körelt yanındakilere güvenme kendinle başbaşa kal zaten içgüdüsel olarak ona bakmak icin her türlü yetiye sahipsin sadece kendine güvenin yok çünkü hep birilerine guvenmissin buda kendine güvenini aşağı çekmiş... İlk çocuğum benimde tatlım inan annem 5 gün filan bnle kaldı cinnet geçirdim gitti ben bi ferahladim çocuk sakin ben sakin.. Annemin panikliginden kendimi yetersiz hissediyormusum meğer o gidince çokta iyi baktım kuzuma.. Esim desen saolsun bizim için izin almış kızımla günde iki kez yüzünü goruyoz aksam yemegi saatinde bide gece yatarken.. Herif resmen gece 12 buçuk 1 gibi geliyor saka gibi... Bayramdan sonra ise baslicak bide cinnetlik durumdayım kahvede yatacak herif aramasam anlicagin tamamen yalniziz kızım ve ben başka kimse yok ihtiyacımız da yok biz bize yeteriz... Açlıktan ve uykusuzluktan ölüyorda olsam evimi boklar alıp gotursede durum bu..

Ya iste bende onu düşünüp duruyorum.. Cuk cuk derken çocuğun beynini içime cekecekmisim gibi geliyor cekemiyorum içime korkudan kullananlar nasıl ediyo onu korkmiyimmi ki bilemedim.. Geçenlerde çektim çektim gelmedi o parçacık bende eski usule döndüm çengelli iğne

Ya onu bende yaşadım dün gece çocuk çekti çekti ağladı anlamadım obur memeye koydum baktım hunharca emiyor.. Dedim cahilligin gözü kör olsun meğer sut bitmiş aynen dediğin gibi sıkınca geliyor ama bitmiş oluyor yeterince tazyikli gelmeyince istemiyor çocuk damla damla napsin garibim çene ondaki de

Benim süt baya azalmış galiba hatunlar ben bu çocuğa meme dayandiramiyorum sabahtan aksama kadar emiyoruz uyanık olduğu surece emmek istiyor tok olduğuna eminken bile sanki hic meme görmemiş uç gündür ac birakmisim gibi saldiriyo resmen milletin yanağına falan saldiriyo yaa açık ağız sürekli bi aranma hareketleri ne is ben cozemedim beni iyice emzik yaptı bu cadı.. bende açım ama yemek yedirmiyor zilli ağzıma lokma koysam uyanıyor

Arzustokrasi cnm çok sık emzirdiğini söylüyorsun ben 2 günden sonra sanırım çözdüm onu. Sürekli emdiği için tam doygunluk hissi yaşamıyormuş asıl yağlı ve doyurucu kısım 10. -15. Dakikadan sonra geldiği için biraz uzun emmesi gerekiyor. Bunun için de araya biraz vakit girmesi gerdkiyor. Ben bir kaç kez mama takviyesi yaparak emme süresini ayarladım gibi ama şimdilik diyorum yine de güven olmaz :) ben şuan 1 meme tam bitene kadar emzirmeye çalışıyorum yaklaşık 15 dk aktif, sonra eğer yetinmezse diğer memeyi veriyorum onu çok daha az emiyor bir sonrakinde o memeden başlıyorum. Naçizane paylaşayım istedim

Biz artık gece gaz ağrımızda araba ile gezinti yapıyoruz 2 sokak falan uyuyor hemen yavrucak. Ama gün içinde fena değil gaz sıkıntısı :/

Canım cengelli iğneyle nasıl oluyor

15 dk aktifi kesintisiz mi veriyosun yoksa aralikli mi. Benmki 7-8-10 dk aliyo gerisini yok ittiriyo yada kafayi saga sola salliyo:) dogal olarak da uzun sureli uyumuyoe maalesf

Ben ilk doğduğu hafta yağtıracaktım ama küfeze girmişti sonrasında da korktum. Geçmiş olsun. Şimdide eğer sünnet yaparsak emmez dşye korkuyorum. İlk gün nasıldı bebeğin uyuşması geçince esksi gibi emiyor mu

Sanki mesajı ben yazmışım gibi aynı

15 dk hic durmadan mi emiyo canim? Ben yeni yeni deneme calismalari yapiyorum emmesi icin. Dun silikonu cikardim gogus ucum kopsa da emzircem dedim cunku silikonla hic ememiyodu. Ciplak olunca 3 4 dk emdi sonra uyudu. Gazini cikardim uyandirdim sonra yine 2 3 dk emdi uyudu. Doymuş olmasi imkansiz acaba emmeyi bilmedigi icin yoruluyo mu. Sonrasinda uyurken mama verdim hepsini içti. Ama emmeye gelince uyuyakaliyor. 15 dk emmesi icin ne yapmaliyim acaba? :/

Benimki de bazen bes dakika bazen yarım saat emiyor bi göğsü bitirip diğerine saldiriyoruz genelde sabahları çünkü gece deliksiz beş altı saat uyuyo tabi bide yatmadan defalarca emiyor iyice doyuyo ben de uykusunu bolmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…