- 23 Kasım 2016
- 797
- 629
- 53
- Konu Sahibi baldan_madam
- #24.501
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AY AÇ Bırakma kısmını hıc dusunmemıstım bıde o var bian once olsun bıtsın ya valla hep aklımda hem dedıgın gıb sonradan sıkıntı yasamayalım kurtulalım bıan once inşallah ..Canım geçmiş olsun. Benim oğlumda da vardı kasık fıtığı. Sünneti ile birlikte yapıldı hatta. Zor oluyor ameliyathane işi. Hatta o süreçte aç bırakmak zorunda olmak ama sonrasında inan rahatlıyor bebek. Yoksa çok zorlanıyorlar. Ameliyat olması sonrası için çok çok iyi. Bizim beslenmemiz bile düzene girmişti yani. Ne sıkıntı çekmiş deyip ağlamıştım yani.. inşallah kolaylıkla atlatırsınız
Deneyim kuzum göğüs ucu için değil dimi çekerken acıdığı için kullanıyorsun ?Benimde öyle canim hametan diye bi krem var bebeklerime pisik icin verdi göğüs e de iyi geliyo dene istersen
Süt doluyken ilk bir kaç çekişinde felaket sızlıyor, sonra normal sonra süt bitmeye yakın tekrar sızlıyor. Yani anlamadım ki :sBenim de göğsümdeki süt bitince çok acıyor içim sızlıyor resmen senin de öyle olabilir mi acaba?
Benim de hala iyilesmedi canim biraz cok ayakta kalsam agriyor hemen. Ve hala duruyor dusmedi. Pansumana devam ediyorum ama artik her wcden sonra yapamiyorum sıkıldım insallah gecer artik ya 1 ay olcak.
Benimki 7/24 öyle canım. Ama sabahları daha çok ıkınıyor. Ağlayarak uyanması da gazdanmış öyle dedi dr. Tuvaleti için de katı değilse kabızlık yoktur zorlanmaz gazdandır o dedi. Altıncı aya kadar geçmez de dedibaldan_madam canım ya bebegin sabahları ikiniyor mu. Benimki büyük insan gibi ikiniyor uykusunda sonra bagirarak uyanıyor. Tuvaletini zor yapıyor sanırım ama gün içinde öyle bir durum olmuyor sadece sabahları
Bende geçenlerde merak edip bir etiketledim ama sesi çıkmadı canım. Bebekle vakti olmuyor heralde.Kızlar günaydın herkese ya aklıma takıldı blacklable nerede Doğumdan sonra görünmedi
Benimki 7/24 öyle canım. Ama sabahları daha çok ıkınıyor. Ağlayarak uyanması da gazdanmış öyle dedi dr. Tuvaleti için de katı değilse kabızlık yoktur zorlanmaz gazdandır o dedi. Altıncı aya kadar geçmez de dedi
Gerçekten oha ya
Bende geçenlerde merak edip bir etiketledim ama sesi çıkmadı canım. Bebekle vakti olmuyor heralde.
Benim dikişler d3 duruyorayakta kalinca şişiyor gibi geliyor çok zor yaBenim de hala iyilesmedi canim biraz cok ayakta kalsam agriyor hemen. Ve hala duruyor dusmedi. Pansumana devam ediyorum ama artik her wcden sonra yapamiyorum sıkıldım insallah gecer artik ya 1 ay olcak.
İnşallah bebekten vakit bulamıyordur iyilerdirİnsan ilk haftalarda gerçekten giremiyor, özellikle ilk bebekse bi şok durumları alışma vesaire,hayırlısı olsunBenimki 7/24 öyle canım. Ama sabahları daha çok ıkınıyor. Ağlayarak uyanması da gazdanmış öyle dedi dr. Tuvaleti için de katı değilse kabızlık yoktur zorlanmaz gazdandır o dedi. Altıncı aya kadar geçmez de dedi
Bende geçenlerde merak edip bir etiketledim ama sesi çıkmadı canım. Bebekle vakti olmuyor heralde.
aile hekimikız çocuklarında yağ tüylenme yapabilir dedi benim kızım pek bi tüylü daha fazla olsun istemiyorum.Surebldgm surece sadece Zeytinyagi kullaniyorum. Ama ciplakken agladigi icin vucuduna cok suremyrm. Yuzunede gercek gulsuyuyla temzliyrm arada
Yani olabilir belki ama cevremde pek cok kisi sadece zeytinyagi kullandi ki aralarinda kiz cocuklari da vardi oyle bisy olmadi. Dr gorusleri de farklilik gosteriyor. Ben sahsen cok ihtimal vermiyorum. Ama tabi soylediginz iyi oldu bizde cocuk doktorumuza soralim ins bi dahaki randevumuzdaaile hekimikız çocuklarında yağ tüylenme yapabilir dedi benim kızım pek bi tüylü daha fazla olsun istemiyorum.
Lahika kanaması kişiye göre değişir. Benim uzun suruyor mesela ama 40.gunden sonra namaz kılıyorsun. Bazı kişilerin 20 gün sürüyor. Doğum sonrası ilk gün biraz yoğun kanama oluyor ama abartıldı şekilde değil. Bana doğum sonrası hasta bezi takmışlardı sonrasında bebek bezi kullandım 2 tane ve ped kullanmaya gectim. Kanamanın ilk 40 günü namaz kılamıyorsun sonrası özür oluyor ama kanama 15.gun kesilirse boy abdesti alıp namaz kılmaya başlayabilirsin. Ilişki için doktor 45 gün yasak dedi ama benim kanamam 50 gün sürüyor o yüzden 50 gün yasak :)Kızlar kanamalar Hakkı'nda bilgi verebilir misiniz? Lohusa kanaması ortalama kaç gün sürüyor, o bittikten ortalama ne kadar sonra adet olunuyor? İlişki lohusa kanaması bitince serbest mi oluyor ilk 40gün yasak mı? Lohusa kanaması namaza engel midir?
Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin canim.Kızlar yarın 11 de ameliyat olacağım. Allahın izniyle sağsalim evladıma kavuşmak istiyorum. Bana dua edin. Safra kesesinden olacağım. Hergün sancı ve atak geçiriyorum. İnşallah bu sıkıntı son sıkıntımız olur. Dua edenden Allah razı olsun.
Canım inşallah sorunsuz sıkıntısz geçecek Allahın izniyle dualarim seninleKızlar yarın 11 de ameliyat olacağım. Allahın izniyle sağsalim evladıma kavuşmak istiyorum. Bana dua edin. Safra kesesinden olacağım. Hergün sancı ve atak geçiriyorum. İnşallah bu sıkıntı son sıkıntımız olur. Dua edenden Allah razı olsun.
Dualarımız seninle canım. Allah yardımcın olsun bebeğine bağışlasın seni. Güzel haberlerini bekliyoruz yaz bize de çıkınca.Kızlar yarın 11 de ameliyat olacağım. Allahın izniyle sağsalim evladıma kavuşmak istiyorum. Bana dua edin. Safra kesesinden olacağım. Hergün sancı ve atak geçiriyorum. İnşallah bu sıkıntı son sıkıntımız olur. Dua edenden Allah razı olsun.