- 7 Ağustos 2016
- 1.234
- 896
- 123
- 27
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #24.521
Canım öğrenince bana da söyler misin bende zeytinyağı sürüyorum sadece doğal olduğu içinYani olabilir belki ama cevremde pek cok kisi sadece zeytinyagi kullandi ki aralarinda kiz cocuklari da vardi oyle bisy olmadi. Dr gorusleri de farklilik gosteriyor. Ben sahsen cok ihtimal vermiyorum. Ama tabi soylediginz iyi oldu bizde cocuk doktorumuza soralim ins bi dahaki randevumuzda
Ben konustum kendisiyle canim size selami vardi unuttum yazmayi, dogum biraz zor geçtiğinden toparlanmaya calisiyolarmis ama hem kendisinin hem kizinin sagliginda sorun yokmus şükür.Kızlar günaydın herkese ya aklıma takıldı @blacklable nerede Doğumdan sonra görünmedi
Allah sifani versin canim insallah kolay bir ameliyat olur iyilesirsin cabucak.Kızlar yarın 11 de ameliyat olacağım. Allahın izniyle sağsalim evladıma kavuşmak istiyorum. Bana dua edin. Safra kesesinden olacağım. Hergün sancı ve atak geçiriyorum. İnşallah bu sıkıntı son sıkıntımız olur. Dua edenden Allah razı olsun.
Allah yardımcın olsun canımKızlar yarın 11 de ameliyat olacağım. Allahın izniyle sağsalim evladıma kavuşmak istiyorum. Bana dua edin. Safra kesesinden olacağım. Hergün sancı ve atak geçiriyorum. İnşallah bu sıkıntı son sıkıntımız olur. Dua edenden Allah razı olsun.
Bana üçüncü aydan itibaren lazere de ağdayada gidebilirsin dedi doktorum. Ama gittiğim yer ilk 6 ay hormonların düzene girmesi için yapmıyoruz demişti. Çok etkili olmuyormuş canım. Ben bayramdan önce gidicem zira çok sütüm yok Zaten.selam hanımlar emziren anneler lazer epilasyon yapabilir mi?
Ay sevindim ya iyi olmalarına sabahın köründe aklıma düşmüştü emzirirkenBen konustum kendisiyle canim size selami vardi unuttum yazmayi, dogum biraz zor geçtiğinden toparlanmaya calisiyolarmis ama hem kendisinin hem kizinin sagliginda sorun yokmus şükür.
Ben de seni merak etmistim gorunmuyordun bayadir :)
Allah sifani versin canim insallah kolay bir ameliyat olur iyilesirsin cabucak.
Tamam canim ins ama iki haftam var:)Canım öğrenince bana da söyler misin bende zeytinyağı sürüyorum sadece doğal olduğu için
Bende her gece rüyamda yeniden doguruyorum hatta doguramiyorum diyim daha doğru olur bu hormonlar çok feci artık unutmak istiyorum doğumu çok şükür kurtulduk ama psikoloji gitti benim iyiceAy sevindim ya iyi olmalarına sabahın köründe aklıma düşmüştü emzirirken
Canım ben Doğum epey travma olarak kaldı bende zor atlattım, birde ilk hafta dışında yalnız bakıyorum bebeğime daha yeni düzene girmeye başladık alışmaya başladık birbirimizebende artık fırsat buldukça gircem inşallah
iki gunde bir yikiyoruz canim biz :)Kizlar bebisleri ne sıklıkla yikiyorsunuz
Hem de nasıl. Iki büklüm oluyor hem de küçücük bisey kaliyoKızlar bi sorum var sizin bebekleriniz de cok geriniyor mu
2 gune bir yikiyorumKizlar bebisleri ne sıklıkla yikiyorsunuz
Hergün yıkıyorum canım. Uyku rutini yaptık banyoyu. Banyo yapınca sabaha kadar çok güzel uyuyor.Kizlar bebisleri ne sıklıkla yikiyorsunuz
Her akşam yikiyorum bende canım hava çok güzel olduğunda sabah da yikiyorumKizlar bebisleri ne sıklıkla yikiyorsunuz
Aynı sorun bizde de var canim bende anlamıyorum niye böyle oluyor zor bi hal alıyor memeyi bide benim ki emerken çok boğazına kaçıyor acele ettiğinden anlamiyorum her emzirmede mutlaka bi genize kaçma nefessiz kalma oksurme yaşıyoruz bazen korkuyorumKizlar yaa benim göğsüm yumusadiginda bebegim emmek istemiyor tutuyor iki cekiyor geri birakiyor boyle en az 10 defa deniyoruz sonra cildiriyor agliyor ama sadece yumusadiginda gogsum boyle oluyor acaba sutummu bitiyor diyorum sıktığımda akiyor ama boyle bir sorun yasayan varmı??
Genelde hergun canimKizlar bebisleri ne sıklıkla yikiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?