• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Bizimkinin burnu da sürekli tikaniyor. Doktoru fizyolojik serum dedi onu kullanıyoruz. Bide otribebe aldık ağızdan çekilen aparattan. Arada yapıyorum ama acaba çocuğun beynine zarar veriyor mudur düşünmeden edemiyorum. Kullanan var mı?
Ben de onunla çekiyorum burnu temiz ama bu hırıltı nerden geliyo çözemedim inşallah bi sorun yoktur burun damlasını da kullanıyorum ama genzine akinca kıyametler kopuyo dakikalarca yutkunuyor sapirdiyor sinir oluyor yanlış yaptığım bişey mi var diyorum :(

Evet canim doktor bana da dedi yediklerine dikkat et diye ama hergun sivilcesi vardi ne bilim hangisi dokunuyor.coresatin diye bir krem onerdi onu aldim kullaniyorum bikac gundur azaldi yuzindeki sivilceler . Tam olarak hangi yiyeceklerin dokunabilecegini soyledi mi sana nelere dikkat etmemiz lazimki
Yok canim alerjinin hangi yiyecekten olabileceğini soylemedi ama cikolata yeme, kutu meyvesulari içme, paketli ürünler yeme dedi sucuk salam sosis vs.

Ben de onunla çekiyorum burnu temiz ama bu hırıltı nerden geliyo çözemedim inşallah bi sorun yoktur burun damlasını da kullanıyorum ama genzine akinca kıyametler kopuyo dakikalarca yutkunuyor sapirdiyor sinir oluyor yanlış yaptığım bişey mi var diyorum :KK43:
Benim oğlan da ağzı açık hatta gözü yarı sçık uyuyo gündüzleri sanırım göz kasları zamanla daha çok gelişip düzene oturacak

Ben de onunla çekiyorum burnu temiz ama bu hırıltı nerden geliyo çözemedim inşallah bi sorun yoktur burun damlasını da kullanıyorum ama genzine akinca kıyametler kopuyo dakikalarca yutkunuyor sapirdiyor sinir oluyor yanlış yaptığım bişey mi var diyorum :KK43:
Benim oğlan da ağzı açık hatta gözü yarı sçık uyuyo gündüzleri sanırım göz kasları zamanla daha çok gelişip düzene oturacak

Ya bide bu ara akşam yedi sekizden oniki bire kadar durup dinlenip emiyor gece hiç uyanmıyor nerdeyse dört saat olunca ben uyandırmaya çalışıyorum yok zorla bikaç dakika emiyor uyuyakaliyor dün gece 1 de uyudu ama öncesinde iki göğsü bitirene kadar durup dinlenip emdi sabah 7 de uyandı bu kadar uzun uyuyor beni yine bi dert aldı doktora soylicem gün içinde uyku düzeni var resmen güzel besleniyor ama gece uykusu çok uzun uyanmıyor hiç altını bile alıyorum uyanmıyor

İki günlüktü kaka yaparken poposundan et parçası gibi bişey sarktı çocuk doktorundedi ve çocuk cerrahisine sevk etti çocuklarda görülür dedi oda alınacak ama bende korkmuyor değilim hani
Anladım cnm çok geçmiş olsun

Kızlar doğumdan sonra başta kilo kaybı olur diyorlar ilk kaç günden sonra kilo almaya başlar Bebek? Ortalama kaç gr kaybeder? Dopum kilosuna ne Zaman ulaşır?

Kızlarrr merhaba
Çok uzunzaman oldu giremedim biz bugun bir aylık olduuk .. ılk gunler sarılıgımız yukseldı 15 oldu ama sık emzirerek sarılık 10 a düştü atlattık ama hala yüzü sarı bebeğimin bugun komtrole gıdıcez doktora sorucam yuzunu. Insallah devam etmıyordur . Ve bıkac gun once de altını degıstırırken kıtle farkettım dpktora goturduk kasık fıtıgı oldugunu soyledı ve cocuk cerrahına yonlendırdı o da amelıyat dedi :KK43: yarın tahlıllerı yapılacak sonrada amelıyat olacak sanırım umarım cabucak gever küçücük bebeğimi amelıyathaneye nasıl vericem bılmıyorum :KK43: sizler nasılsınız herkes saglıkla bebegıne kavusmustur umarım
Canim benim yegenim de 1 aylikken ameliyat oldu kist vardi yumudtaliginda laparoskopik oldu, seninkini de oylr yaparlar muhtemelen artik acik ameliyat pek kalmadi, cok sukur hic agrisi sizisi bile olmadi tutmaya korkuyoduk cani yanar diye ama hic zor olmadi, ferah tut icini sen

Ilk zamanlar bizimkide çekerken kiyamet kopariyordu sonra bir iki kere sonrasında kendisi açar oldu burnunu iyice ama belli olmuyor hiçbir hali:)

Kizlar facebookta emzirme sanati diye bir grup var, emzirmeyle ilgili guzel bilgiler paylasiyorlar. Hatta onlar sayesinde oglum mememi tutmaya basladi, emdigi gunler de gelir insallah :dua: katılmak isterseniz bilgi amacli yaziyorum.
T Titizz1 elmol elmol benim oglumun da burnu hep tikali ama burun aspiratoru ile cekmeye korkuyorum, babasi cekti bi kere ama cikmadi. Banyodan sonra bi kere kocaman sumuk cikti. Hic nefes alamiyo resmen napsak bilemedim. Tahris olmasin burnu diye ellemiyorum ama daha mi kotu ediyorum acaba.

Ilk zamanlar bizimkide çekerken kiyamet kopariyordu sonra bir iki kere sonrasında kendisi açar oldu burnunu iyice ama belli olmuyor hiçbir hali:)
Valla geçen gece boguluyo sandım nefes almadı saniyelerce genzine akiyo burun damlası ama tarifte de sırt üstü yatırıp damlatin diyo napicami şaşırdım korkarak damlatiyorum artık

Kizlar facebookta emzirme sanati diye bir grup var, emzirmeyle ilgili guzel bilgiler paylasiyorlar. Hatta onlar sayesinde oglum mememi tutmaya basladi, emdigi gunler de gelir insallah :dua: katılmak isterseniz bilgi amacli yaziyorum.
T Titizz1 elmol elmol benim oglumun da burnu hep tikali ama burun aspiratoru ile cekmeye korkuyorum, babasi cekti bi kere ama cikmadi. Banyodan sonra bi kere kocaman sumuk cikti. Hic nefes alamiyo resmen napsak bilemedim. Tahris olmasin burnu diye ellemiyorum ama daha mi kotu ediyorum acaba.
Damla damlatip çekince akiyo damla yumusatiyo tahriş de olmuyo tıkalı ve hapsiriyosa bişey vardır ben temizledigim halde hırıltı geliyo bazen

Merhaba canım. Çok geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun çok zor ama uyuşturacaklar zaten hiç acı çekip ağlamayacak merak etme. Biz de dil bağını kestirdik geçen gün. Hiç uyuşturmadılar. 20 dk kesintisiz ağladık hep beraber. Çok zor oluyor sizinki daha büyük birşey ama uyuşturacakları için hiç acı çekmeyecektir. Üzülme. Yaz yine bize ameliyatı. Dua ederiz hepimiz..
Aa sizede cok gecmıs olsun atlatmıssınız cok şükür.darısı bize inşallah. Acı hıssrtmıcek evet ama amrlıyathaneye nasıl verıcez mınıck bebegımı bılmıyorum :(

Kızlarrr merhaba
Çok uzunzaman oldu giremedim biz bugun bir aylık olduuk .. ılk gunler sarılıgımız yukseldı 15 oldu ama sık emzirerek sarılık 10 a düştü atlattık ama hala yüzü sarı bebeğimin bugun komtrole gıdıcez doktora sorucam yuzunu. Insallah devam etmıyordur . Ve bıkac gun once de altını degıstırırken kıtle farkettım dpktora goturduk kasık fıtıgı oldugunu soyledı ve cocuk cerrahına yonlendırdı o da amelıyat dedi :KK43: yarın tahlıllerı yapılacak sonrada amelıyat olacak sanırım umarım cabucak gever küçücük bebeğimi amelıyathaneye nasıl vericem bılmıyorum :KK43: sizler nasılsınız herkes saglıkla bebegıne kavusmustur umarım

Canım geçmiş olsun. Benim oğlumda da vardı kasık fıtığı. Sünneti ile birlikte yapıldı hatta. Zor oluyor ameliyathane işi. Hatta o süreçte aç bırakmak zorunda olmak ama sonrasında inan rahatlıyor bebek. Yoksa çok zorlanıyorlar. Ameliyat olması sonrası için çok çok iyi. Bizim beslenmemiz bile düzene girmişti yani. Ne sıkıntı çekmiş deyip ağlamıştım yani.. inşallah kolaylıkla atlatırsınız

Valla geçen gece boguluyo sandım nefes almadı saniyelerce genzine akiyo burun damlası ama tarifte de sırt üstü yatırıp damlatin diyo napicami şaşırdım korkarak damlatiyorum artık
Canım öyle yapmak gerekiyormus çünkü arkaya gitmesi lazımmis pisliklerin. Mecbur yapıyoruz aglayinca suçlu hissediyorum bide . Ben aglattim diye :)

Canım fizyolojik serum yumusatiyor içini tahriş olmasin diye. Her banyoda burnundan çıkıyor diye bir kere su ile denedim Yüzünu yikadim yikarken burnuna çekiyor zaten sonra aparatla çektim geldi. Biraz arkadayken uzunca çekmek lazim yavaş yavaş sonra öne doğru geliyor zaten.

Back