- 9 Nisan 2021
- 4.918
- 6.986
- 32
14 ünde çatlamış sanırım benimde böyleydi, siliik ama tam silik değildiKızlar testim çatlama olmuş mu baka bilir misiniz
Bekleme modunda gün aşırı devam mı yoksa tamamen mi bırakıyor sunuz ilişkiyiKuzum sen yarinida değerlendir sonra stop moduna geç benim gibiyarından sonra bende bekleme moduna geçiyorum
Sperm testi için 5 ten fazla beklemiş olmamasına dikkat etmek gerekiyormuş sanırım canımEsim hastaneye gidicekya belki sperm testi yaparlar diye perhize gecmeyi dusunuyorum aslinda artik bu ay gebelik olmazsada kaderime zaten yunurtlama gununu kacirdim
Kiz tatamen nasil birakalim canimiz istedikce cupcup ddhhdjdBekleme modunda gün aşırı devam mı yoksa tamamen mi bırakıyor sunuz ilişkiyi
Carsamba gidicek 3. Gun olcak yaniSperm testi için 5 ten fazla beklemiş olmamasına dikkat etmek gerekiyormuş sanırım canım
Benimde 16. Gün yok mu arttıran
Yok o is yarinda=)Test işi çatlamadan sonra tekrar niye yapılacak ki kuzum
Valla gruplarca aynı kaderi yaşıyoruz bu yaşıma kadar gelmeyen ne varsa başıma geldi şu bi kaç ay da bakalım daha neler görcez ağlanacak halimize Güler oldukGülünmez bu duruma nasıl birşeydir bilirim ama güldürdün beni
Ben bekleme moduna geçiyorum vallahi kuzumBekleme modunda gün aşırı devam mı yoksa tamamen mi bırakıyor sunuz ilişkiyi
Yumurtlamadan sonra 15 mi yoksa çatlamadan sonra mı?Benim 15.gunde oldu
Ben de senin gibi bugün çatışma gördüm biz devam bence iki gün daha devam edinKızlar bugün çatlamayı gördüm artık test yapmaya gerek var mi ? Peki yarını da mi degerlendirmem gerekecek peki
14 ünde çatlamış sanırım benimde böyleydi, siliik ama tam silik değildi
12.gun catlamis 26.gun adet olmuşumYumurtlamadan sonra 15 mi yoksa çatlamadan sonra mı?
Şimdi oldum adet canım bi güzel geldi ağrı yok çok şükürBen de olmadım daha canım.Bekliyorum valla. Ağrı yok ama aşağı tarafta bir huzursuzluk var. Yarın olurum bence. Sende var mi ağrı sızı? Bende normalde göğüs hassasiyeti olurdu, o da yok. İnşallah gecikmez adetim
Bende çatlama günü oldum bu sefer tam 15.Gün12.gun catlamis 26.gun adet olmuşum
İlaclari ic ihmal etme bende kullanmistim antibiyotik sonradan ogrenmistim hamile oldugumu. Daha embiriyo olacagi icin bir sıkıntı olmuyorKızlar günaydınsizlere birşey soracaktım benim 10 hsziranda pik 11rinde çatlama oldu dün çok kasık agrım oldu hastaneye gittim idrar yolu enfeksiyonu dediler ve antibiyotik bu suya katılan ilaçtan falan verdiler mesanen yıkanıcak bu ilaçla dediler bu hamileliği engeller mi sizce döllenmenin olmasını falan kafam çok karışık ilaçları içsem mi yokra adeti beklesem mi
Senin içtiğin antibiyotik neydi canım çok kararsız kaldım acaba dedim bi regliyi mi beklesem bide düşündüm enfeksiyon daha da kötü olursaİlaclari ic ihmal etme bende kullanmistim antibiyotik sonradan ogrenmistim hamile oldugumu. Daha embiriyo olacagi icin bir sıkıntı olmuyor
Enfeksiyonu bekletme simdi hatirlamiyorum ama agir ilacti cunku enfeksiyonum tavan yapmisti artik kasik agrisindan mahfolmustum. İcindeki enfeksiyon gitsinki gebeligini enfeksiyonsuz saglikli yasayabilesin cnmSenin içtiğin antibiyotik neydi canım çok kararsız kaldım acaba dedim bi regliyi mi beklesem bide düşündüm enfeksiyon daha da kötü olursa
Tamam canımBen bekleme moduna geçiyorum vallahi kuzum