Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Esim hastaneye gidicekya belki sperm testi yaparlar diye perhize gecmeyi dusunuyorum aslinda artik bu ay gebelik olmazsada kaderime zaten yunurtlama gununu kacirdim
Sperm testi için 5 ten fazla beklemiş olmamasına dikkat etmek gerekiyormuş sanırım canım

Eziyetle yedigim bir gunden daha merhaba

Eklentiler

• 16236906110059171685238334466554.jpg
    107,5 KB · Görüntüleme: 34
Şimdi oldum adet canım bi güzel geldi ağrı yok çok şükür sende yarın olursun

İlaclari ic ihmal etme bende kullanmistim antibiyotik sonradan ogrenmistim hamile oldugumu. Daha embiriyo olacagi icin bir sıkıntı olmuyor

İlaclari ic ihmal etme bende kullanmistim antibiyotik sonradan ogrenmistim hamile oldugumu. Daha embiriyo olacagi icin bir sıkıntı olmuyor
Senin içtiğin antibiyotik neydi canım çok kararsız kaldım acaba dedim bi regliyi mi beklesem bide düşündüm enfeksiyon daha da kötü olursa

Senin içtiğin antibiyotik neydi canım çok kararsız kaldım acaba dedim bi regliyi mi beklesem bide düşündüm enfeksiyon daha da kötü olursa
Enfeksiyonu bekletme simdi hatirlamiyorum ama agir ilacti cunku enfeksiyonum tavan yapmisti artik kasik agrisindan mahfolmustum. İcindeki enfeksiyon gitsinki gebeligini enfeksiyonsuz saglikli yasayabilesin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…