Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ay hadi inşallah akıntım da yoktu da az önce gelmiş bişiler kasıklarım sancıyor hadi inş diyeyim :d benim bazen 40 günü buluyor adet o da olabilir şaşırmamm
İnşallah yumurtlamadır canım ki bence yumurtlama geliyor güzel düşünelim 🙃

C charlottes naptın canım adet oldun mu ? Ben olmadım hala yaa noldu böyle bugün olmam lazımdı çatlama günümden 14 gün geçti 😱
Ben de olmadım daha canım. 🤦🏻‍♀️ Bekliyorum valla. Ağrı yok ama aşağı tarafta bir huzursuzluk var. Yarın olurum bence. Sende var mi ağrı sızı? Bende normalde göğüs hassasiyeti olurdu, o da yok. İnşallah gecikmez adetim😪

Kızlar artık testleri saklamıyorum atıyorum Bu şekilde hepsi 9 gün sürdü ovulasyon hikayem artık 🤭🤭🤭🤭🤗

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    78 KB · Görüntüleme: 51
Kizceler 11 nisan yumurtlama 12 nisan catlama oldu 12 ve 13 nisan degerlendirdik bu gunu degerlendirmeye gerek varmi artik

Bat 5 Temmuz bende dahil olmak istiylrum. Ve ilişki sıklığı sizce nasıl olmalı gebelik için

Kuzum sen yarinida değerlendir sonra stop moduna geç benim gibi 🤭🤭 yarından sonra bende bekleme moduna geçiyorum
Esim hastaneye gidicekya belki sperm testi yaparlar diye perhize gecmeyi dusunuyorum aslinda artik bu ay gebelik olmazsada kaderime zaten yunurtlama gununu kacirdim

X