Abow odev gibi yazmışDün de böyleydi leşlik önceki günleri de atayım
Bence değerlendirinAyy çok şükür inşallah hepimiz iyi haberler alırızbugün de yarın da değerlendirelim mi
İnşallah yumurtlamadır canım ki bence yumurtlama geliyor güzel düşünelimay hadi inşallah akıntım da yoktu da az önce gelmiş bişiler kasıklarım sancıyor hadi inş diyeyim :d benim bazen 40 günü buluyor adet o da olabilir şaşırmamm
Ben de olmadım daha canım.C charlottes naptın canım adet oldun mu ? Ben olmadım hala yaa noldu böyle bugün olmam lazımdı çatlama günümden 14 gün geçti
Benim 15.gunde olduC charlottes naptın canım adet oldun mu ? Ben olmadım hala yaa noldu böyle bugün olmam lazımdı çatlama günümden 14 gün geçti
Benimde 16. Gün yok mu arttıranBenim 15.gunde oldu
Evet yarındaKızlar bugün çatlamayı gördüm artık test yapmaya gerek var mi ? Peki yarını da mi degerlendirmem gerekecek peki
Test işi çatlamadan sonra tekrar niye yapılacak ki kuzumEvet yarında
Ebru Ceylan’ın sayfasında çatlama günü ve diğer günüde degerlendirin diyorduKizceler 11 nisan yumurtlama 12 nisan catlama oldu 12 ve 13 nisan degerlendirdik bu gunu degerlendirmeye gerek varmi artik
Haziran dimi nisan yazmisin da kuzumKizceler 11 nisan yumurtlama 12 nisan catlama oldu 12 ve 13 nisan degerlendirdik bu gunu degerlendirmeye gerek varmi artik
Ahhhh pardon dhdjfjjfjf.nizandada 11 nisandi yumurtlama evet haziranHaziran dimi nisan yazmisin da kuzum
Kuzum sen yarinida değerlendir sonra stop moduna geç benim gibiAhhhh pardon dhdjfjjfjf.nizandada 11 nisandi yumurtlama evet haziran
Esim hastaneye gidicekya belki sperm testi yaparlar diye perhize gecmeyi dusunuyorum aslinda artik bu ay gebelik olmazsada kaderime zaten yunurtlama gununu kacirdimKuzum sen yarinida değerlendir sonra stop moduna geç benim gibiyarından sonra bende bekleme moduna geçiyorum