Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zuhaha 4 5 güne ben de yaparım 5 tanecik testim var

ay hadi inşallah akıntım da yoktu da az önce gelmiş bişiler kasıklarım sancıyor hadi inş diyeyim :d benim bazen 40 günü buluyor adet o da olabilir şaşırmamm
İnşallah yumurtlamadır canım ki bence yumurtlama geliyor güzel düşünelim

C charlottes naptın canım adet oldun mu ? Ben olmadım hala yaa noldu böyle bugün olmam lazımdı çatlama günümden 14 gün geçti
Ben de olmadım daha canım. Bekliyorum valla. Ağrı yok ama aşağı tarafta bir huzursuzluk var. Yarın olurum bence. Sende var mi ağrı sızı? Bende normalde göğüs hassasiyeti olurdu, o da yok. İnşallah gecikmez adetim

Kizceler 11 nisan yumurtlama 12 nisan catlama oldu 12 ve 13 nisan degerlendirdik bu gunu degerlendirmeye gerek varmi artik

Bat 5 Temmuz bende dahil olmak istiylrum. Ve ilişki sıklığı sizce nasıl olmalı gebelik için

Kuzum sen yarinida değerlendir sonra stop moduna geç benim gibi yarından sonra bende bekleme moduna geçiyorum
Esim hastaneye gidicekya belki sperm testi yaparlar diye perhize gecmeyi dusunuyorum aslinda artik bu ay gebelik olmazsada kaderime zaten yunurtlama gununu kacirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…