Alicam canım garanti olsun diye belki kapalı olur falan belli olmaz tabiki.muayene de bu ay ilk defa oldum alttan korkuyordum açıkçası ama korkdugum gibi çıkmadı çok şükür.birde karşıdaki insanın yaklaşımına göre çok değişiyor bence.doktor çok ılımlı ve dikkatliydi oda çok önemli.Ben cesaret edemedim ya muayene olurken bile rahatsız oluyorumgitmeden ağrı kesici al istersen
Bemimde yumurtlamada göğüslerimde bi belirti olmuyor sadece kasığıma agrı giriyor ve akıntı oluyor okadarMerhaba. Dün saat 14’te ovülasyonda pik gördüm akşam 10’da silikleşmişti. Şu an daha silik. Çatladı belliki. Ama geçen ay ve öncekilerde şiddetli göğüs ağrısı olurdu. Hatta geçen ay ilk kez göğüs uçlarım hasaaslaşmıştı ve göğüslerime dokunulmuyordu. Şimdi elliyorum mıncırıyorum hiçbir ağrı sızı yok. Ay ay kendi bedenimiz bile değişirken başkalarıyla kıyaslamak tabiki tam olarak doğru değil ama var mı böyle yumurtlama döneminde bir belirtsi olmayan. Dün ve önceki gün sol kasığa sancı girp çıktı o kadar.
Evet olmuş canım sıra 14 gün beklemedeKızlar testim çatlama olmuş mu baka bilir misiniz
Az kalmış olacak gibi 1 2 güneÖffff bıktımm kızlar
Bencede çok az kalmış benimde iki gün böyle çıkıp pik yaptı sonra benimde geç yumurtlama oldu bu ay çok az kalmışÖffff bıktımm kızlar
Dün de böyleydi leşlik önceki günleri de atayımBencede çok az kalmış benimde iki gün böyle çıkıp pik yaptı sonra benimde geç yumurtlama oldu bu ay çok az kalmış
Değerlendirmeye değer ovülasypn testlerinin takibi sıkıcı geliyorÖffff bıktımm kızlar
Benimde aynı böyle seyretti bu ay en son 17-18. Günde oldu tam bu şekilde seyretti seninki gibi bence iki günü var en fazlaDün de böyleydi leşlik önceki günleri de atayım
ay hadi inşallah akıntım da yoktu da az önce gelmiş bişiler kasıklarım sancıyor hadi inş diyeyim :d benim bazen 40 günü buluyor adet o da olabilir şaşırmammBenimde aynı böyle seyretti bu ay en son 17-18. Günde oldu tam bu şekilde seyretti seninki gibi bence iki günü var en fazlatest yapa yapa canımız çıkıyor ya
hiçbişeye gerek yok basit bi işlem bnede anestesi almadan yaptırmıstım yıllar evvel hiç korkmaKizlar, yarın rahim filmi cektirecegim de önerileriniz varmı acaba ilk defa cektircem yapmam gereken birşey varmı yanımda ped götürmek dışında.orn.kimisi ağrı kesici alınabilir demiş yarım saat öncesinde sizler neler yaptınız acaba.
Ayy çok şükür inşallah hepimiz iyi haberler alırızEvet olmuş canım sıra 14 gün beklemede
Sağol canım, inşallah güzel sonuçlar çıkar.bişeye gerek yok basit bi işlem bnede anestesi almadan yaptırmıstım yıllar evvel hiç korkma
MerhabaMerhaba. Dün saat 14’te ovülasyonda pik gördüm akşam 10’da silikleşmişti. Şu an daha silik. Çatladı belliki. Ama geçen ay ve öncekilerde şiddetli göğüs ağrısı olurdu. Hatta geçen ay ilk kez göğüs uçlarım hasaaslaşmıştı ve göğüslerime dokunulmuyordu. Şimdi elliyorum mıncırıyorum hiçbir ağrı sızı yok. Ay ay kendi bedenimiz bile değişirken başkalarıyla kıyaslamak tabiki tam olarak doğru değil ama var mı böyle yumurtlama döneminde bir belirtsi olmayan. Dün ve önceki gün sol kasığa sancı girp çıktı o kadar.
15. Gün çatlama olmuş canım 14. Gün hala yumurtlama devam ediyormuşEki Görüntüle 2870374
kızlar sizce çatlama 14.gün mü 15.gün mü emin olamadım
Teşekkür ederim15. Gün çatlama olmuş canım 14. Gün hala yumurtlama devam ediyormuş
Aaa 13 . Gündeki yumurtlama sayılıyor muEki Görüntüle 2870374
kızlar sizce çatlama 14.gün mü 15.gün mü emin olamadım
Kuzu o test ilk yaptığım gün t c den daha fazla kopkoyuydu ertesi günler idrar uçtukça silikleştiAaa 13 . Gündeki yumurtlama sayılıyor mu