Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar normalde bugün adet olmam gerek ama olmadım 6 gün önce kan tahlili yaptırmıştım gebelik yoktu bugün gebelik testi yaptım gene çıkmadı femera kullanıyordum yumurta takibim yapılmıştı ama anlamadım adet olamadım göğüslerimde acayip bi ağrı var karnım şiş karın altında ağrılarım var doktor 2 3 gün daha bekle tekrar kan tahlili yaptır dedi bu durumu yaşayan oldumu kafam iyice karıştı ve bolca stres

Valla gruplarca aynı kaderi yaşıyoruz bu yaşıma kadar gelmeyen ne varsa başıma geldi şu bi kaç ay da bakalım daha neler görcez ağlanacak halimize Güler olduk

Yok canım ya hiç öyle deme hayatta nerede şanslı olduğunu insan bazen bilemez En kötüsünü yaşamadan o sebeble olsun görmedik demeyiz

Beni de ekler misin canım?

Bat 27 Haziran
Yaş 27
Deneme süresi 6 ay

Hayir reglin ilk günü erken yumurtlamistim bu ay 3 4 gün önce regl oldum hatta
Ben bitimden sayıyordum, ilk günden sayayım. Çok iyi oldu 9.gündeyim. yoksa gecmiyordu Umarım yumurtlama olur, gecen ay bende yumurtlama olmadı. Hepimiz için bu ay umutluyum

HERKESI EKLEDIM DUZENLEDIM YANLIŞLIK EKSIKLIK VARSA ETIKETLEYINIZ

Liste doldu taşıyor ama sohbette 3 5 kişi var ne kotu=/

Ve bugün 12de yine yaptığımda çok silikken akşam 8de yaptığım yine pike yakın çıktı. Çıldırcam Adamı ona göre ayarlıyoruz ya. Makine değil bu da

Ya işte ovülasyon testleri de her zaman güvenilir değil. 2 ay önce pik ve çatlamayı görmeme rağmen çatlamadığını ve 4.5 cm kist olduğunu öğrenmiştim. Doktorum testleri bırak demişti. Bıraktım 1 ay ama yine stres oldu. Bir şey farketmedi diye yine testciklerime geri döndüm

21. Günde pik gördüm aynı günün akşamı da silikleştiğini gördüm. Polikistiğim ben. Ondan biraz geç olabiliyor. Ama gynositol kullanıyorum. O biraz öne çekiyo sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…