Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kesinlikle bizim bebeler baya kıymetli olcak artık çok aradık
Bends öyle düşünüyorum canm buldumcuk olcaz heralde üzerine titricez gibi.. alsinda hiç istemediğim anne modeli çocuğu daha sakin kendi kararlarını alabilen daha özgür büyütmeyi isterim ama bu kadar bekledikten sonra insan bunu yapabilir mi bilmiyorum

Kız ben işte cok yoruluyorum hemen olsa bazen kem küm edebilirdim şimdi sukureylerim

Ay sağdan gelecek bu ay yumurtlama .ve 5.gunden agri başladı haydi bismillah sastim iyice ağrıdan ölsem hamile miyim acaba demem günü beklicem. O değilde 5tanecik testim var napacam ya daha da erken yumurtlarsam.neyse 2 güne 1 devamke. Yarın başlıyım =)

Ay tövbeler olsun korku filmi gibi ya öf ben 50 lik almıştım 100 alıp günde 4 5 yapayım bari
Ahahah yok yok bi sabah bi akşam yap yeter. Anlarsın zaten. Neyse ben pik değerlendirmesinden sonra ya tutarsa diye avokado yemeye devam edim yemediğimiz ne kaldıki

Ahahah yok yok bi sabah bi akşam yap yeter. Anlarsın zaten. Neyse ben pik değerlendirmesinden sonra ya tutarsa diye avokado yemeye devam edim yemediğimiz ne kaldıki
Ya bende bu konuda kararsızım, emin olamayıp günde 2-3 tane test ziyan ediyorum. Sizin sabah ve akşam testinin fotosu varsa atsanıza su içmeyi kestiniz mi ikisinde de? Ben de polikistiğim bu arada, acaba bizde mi oynuyor bu test böyle

Selam kızlar iyi geceler

Ovulasyon kullananlar var mı, kaçıncı gün yumurtlama görüyorsunuz?

Ekledim testleri. 13’ünde pikti. 14’ünde 2 kez yapmıştım ve insanı çıldırtan o sonuçlar çıktı. Suyu kesiyorum ben 1.5- 2 saat. Polikistiklerde normalde pik görülme sıklığı fazla oluyormuş. Ama benim genelde 2-3 gün pikin ardından çatlama olurken şimdi piki görüm hoop akşama çatlamıştı. Gynositol kullanıyorum acaba ondan mı bilmiyorum. Bir de hayıt suyu içmiştim.

Eklentiler

• A1CD4A2C-EFBF-4FF3-A05E-52B82AE07310.png
    135,4 KB · Görüntüleme: 46
  • F454208B-AFE9-41A8-A9B4-81CA213094E9.jpeg
    45,2 KB · Görüntüleme: 51
Yaa bu uygulamanın adı ne bunu da indireyimm

Hali cnm Benide ekleyebilir misin
Bat:13 temmuz
Denedigim ay:5
İnşallah bu ay mucizem benimle olur

13 ve 14 ü de yumurtlama gibi say, yarına bir bak bakalım Bu arada bitki sularından karaciğer enzimlerini nedeniyle hastanelik olan bir kadın haberi okudum gecenlerde, bitkileri doktora danışarak kullanın aman sorun olmasın.

Yaş 28, bat 8 temmuz,süre 9 ay benide eklermisiniz ilk defa katılacam belki Uğur getirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…