Benim de öyleydi adet oldum zaten canım yaCnm benimde belim ağırıyordu ara ara 7.gün oldum ben
Bir önceki aydan atılmayanlar varsa onlar önden atılıyor olabilir. Sonraki gün kırmızılar gelir genelde…Kızlar bugün adet günüm 1 saat önce lavaboya gittim çok az kahverengi leke gelmiş şuan devamı yok normalde birden olurdum devamı gelirdi hamilemiyim acaba çok heyecanlandım
Daha önce hiç böyle bişey olmamıştı leke de parmak izi gibiydi çok yoğun değil ve ondan sonra hiç leke gelmedi bol su içtim idrara çıktım bembeyaz hiç leke yok halaBir önceki aydan atılmayanlar varsa onlar önden atılıyor olabilir. Sonraki gün kırmızılar gelir genelde…
Regl gününüz ise olabiliyor. Korunmayı bıraktıktan sonra her şey ilk oluyorDaha önce hiç böyle bişey olmamıştı leke de parmak izi gibiydi çok yoğun değil ve ondan sonra hiç leke gelmedi bol su içtim idrara çıktım bembeyaz hiç leke yok hala
Yaaaa benimde aynen böyle. Erken gebelik testi yaptım bişey göremedim içini açtım resimdeki gibi geride kırmızılık var bunu sayıyor muyuuzBen yazdım ama yoğunluktan kaçtı heraldeerken gebelik testi yaptım hiç bişey çıkmadı ben de açtım içini gözüme sokayım diye gerid bir kırmızılık var onu çizgi olarak satamaz miyizzzz nolur sayalım
Canım kaç cm di miyom. Ve yeri nereydiSakıncalı mı bilmiyorum ama ben geçen ay adetten sonra 15 gün sabah ve akşam içtim. Rahmimde miyom vardı geçen gün doktora gittim miyom yok dedi. Çok sağlıklı olduğumu söyledi. Bu ayda hamile kalırsam işe yaradı derim gerçekten
Hahaha o zaman sayilmamisti ama adet gecikmesinin 4.gunu çıkan direk çizgiyle sayilmistiYaaaa benimde aynen böyle. Erken gebelik testi yaptım bişey göremedim içini açtım resimdeki gibi geride kırmızılık var bunu sayıyor muyuuzsizinki sayıldımııı inş sayılmıştır
Yeri hakkında bilgi vermedi canım. Yada ben hatirlamiyorum. Ama 5 cm di. Simdilik sıkıntılı degil agrı yaparsa arveles iç demisti. Tekrar gittigimde miyomla ilgili bisey soylemedi. Yok dedi. Sag yumurtalıkta ufak caplı kistler olusmus o da normal dedi. Hala hamile kalamadım malesef. Artık doktora gitmek istemiyorum.Üç
Canım kaç cm di miyom. Ve yeri nereydi
Maşallah sağlıkla gelsin inşallahmerhaba kızlar belki hatırlayanınız olucaktır. bende şu anda 4 haftalık hamileyim . 2 başarısız tüp bebek geçmişime ve 40 yaşında olmama rağmen ebru ceylanın doğurganlık masajı ve ovulasyon testiyle hamile kaldım çok şükür . kimse umudunu kaybetmesin. rabbim tez zamanda dileyen herkese versin inş.
ovulasyon takibi yapıyor musun cnaım yoksa telefon takvimlerinden mi deneme yapıyorsunMerhaba arkadaşlar ben de iki aydir cocuk istiyorum 2 farkli doktora da gittim bir sorun gormedi esimde gitti onda da sorun yok yine de ikimiz iki aydir takviye vitamin aliyoruz ama iki aydır sonucumuz negatif şu an cok endişeliyim bir problemimiz mi var diye
Adetim duzenli oldugu icin doktorun soyledigi gun aralıklarını degerlendiriyorumovulasyon takibi yapıyor musun cnaım yoksa telefon takvimlerinden mi deneme yapıyorsun
maalesef benim negatif canım.
Bende 40 yasindayim siz bana umid oldunuz 16 yildir bekliyorum daridi bana ve bekleyenlere olsun aminmerhaba kızlar belki hatırlayanınız olucaktır. bende şu anda 4 haftalık hamileyim . 2 başarısız tüp bebek geçmişime ve 40 yaşında olmama rağmen ebru ceylanın doğurganlık masajı ve ovulasyon testiyle hamile kaldım çok şükür . kimse umudunu kaybetmesin. rabbim tez zamanda dileyen herkese versin inş.
Ovulasyon testleri odemeyi nasil yaptinizmerhaba kızlar belki hatırlayanınız olucaktır. bende şu anda 4 haftalık hamileyim . 2 başarısız tüp bebek geçmişime ve 40 yaşında olmama rağmen ebru ceylanın doğurganlık masajı ve ovulasyon testiyle hamile kaldım çok şükür . kimse umudunu kaybetmesin. rabbim tez zamanda dileyen herkese versin inş.
Bildirim gelmedi yazılanları okurken gördümPolyannaa dün kan vercektin hiç haber vermediiin ne alemdesin
Ayy canim hatirladim seni cok cok sevindim. Darisi basimiza insallahmerhaba kızlar belki hatırlayanınız olucaktır. bende şu anda 4 haftalık hamileyim . 2 başarısız tüp bebek geçmişime ve 40 yaşında olmama rağmen ebru ceylanın doğurganlık masajı ve ovulasyon testiyle hamile kaldım çok şükür . kimse umudunu kaybetmesin. rabbim tez zamanda dileyen herkese versin inş.