Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün adet günüm 1 saat önce lavaboya gittim çok az kahverengi leke gelmiş şuan devamı yok normalde birden olurdum devamı gelirdi hamilemiyim acaba çok heyecanlandım

Kızlar bugün adet günüm 1 saat önce lavaboya gittim çok az kahverengi leke gelmiş şuan devamı yok normalde birden olurdum devamı gelirdi hamilemiyim acaba çok heyecanlandım
Bir önceki aydan atılmayanlar varsa onlar önden atılıyor olabilir. Sonraki gün kırmızılar gelir genelde…

Bir önceki aydan atılmayanlar varsa onlar önden atılıyor olabilir. Sonraki gün kırmızılar gelir genelde…
Daha önce hiç böyle bişey olmamıştı leke de parmak izi gibiydi çok yoğun değil ve ondan sonra hiç leke gelmedi bol su içtim idrara çıktım bembeyaz hiç leke yok hala

Daha önce hiç böyle bişey olmamıştı leke de parmak izi gibiydi çok yoğun değil ve ondan sonra hiç leke gelmedi bol su içtim idrara çıktım bembeyaz hiç leke yok hala
Regl gününüz ise olabiliyor. Korunmayı bıraktıktan sonra her şey ilk oluyor Yeni benlik ile tanışma safasındayız =)

Yaaaa benimde aynen böyle. Erken gebelik testi yaptım bişey göremedim içini açtım resimdeki gibi geride kırmızılık var bunu sayıyor muyuuz sizinki sayıldımııı inş sayılmıştır

Eklentiler

• 81673AAD-979A-43AB-B15B-AD1DC5AF5DE9.jpeg
    146,2 KB · Görüntüleme: 73
  • FC8A486B-9ACF-4EB7-8191-E2B31BE8B081.jpeg
    130 KB · Görüntüleme: 73
Üç
Canım kaç cm di miyom. Ve yeri nereydi

Yaaaa benimde aynen böyle. Erken gebelik testi yaptım bişey göremedim içini açtım resimdeki gibi geride kırmızılık var bunu sayıyor muyuuz sizinki sayıldımııı inş sayılmıştır
Hahaha o zaman sayilmamisti ama adet gecikmesinin 4.gunu çıkan direk çizgiyle sayilmisti inşallah siz de güzel haberler alırsınız

Üç

Canım kaç cm di miyom. Ve yeri nereydi
Yeri hakkında bilgi vermedi canım. Yada ben hatirlamiyorum. Ama 5 cm di. Simdilik sıkıntılı degil agrı yaparsa arveles iç demisti. Tekrar gittigimde miyomla ilgili bisey soylemedi. Yok dedi. Sag yumurtalıkta ufak caplı kistler olusmus o da normal dedi. Hala hamile kalamadım malesef. Artık doktora gitmek istemiyorum.

Maşallah sağlıkla gelsin inşallah hormon değerleriniz nasıldı acaba?

Merhaba arkadaşlar ben de iki aydir cocuk istiyorum 2 farkli doktora da gittim bir sorun gormedi esimde gitti onda da sorun yok yine de ikimiz iki aydir takviye vitamin aliyoruz ama iki aydır sonucumuz negatif şu an cok endişeliyim bir problemimiz mi var diye

ovulasyon takibi yapıyor musun cnaım yoksa telefon takvimlerinden mi deneme yapıyorsun

Bende 40 yasindayim siz bana umid oldunuz 16 yildir bekliyorum daridi bana ve bekleyenlere olsun amin

Ovulasyon testleri odemeyi nasil yaptiniz

Polyannaa dün kan vercektin hiç haber vermediiin ne alemdesin
Bildirim gelmedi yazılanları okurken gördüm
Bat 23 temmuzdu.
22sinde 5.23
30unda 217
3 ağustosta da 1461 çıktı çok şükür

Daha kan vermene gerek yok dedi aile hekimi. Nasipse haftaya doktora gidicem bakalım❤

Ayy canim hatirladim seni cok cok sevindim. Darisi basimiza insallahyoksa son okudugum ropartaj senin miydi ? Icten ice okuyunca umutlanmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…