Hayir yapmadım adetlerim genelde duzenli ama testide ilk idrarla yapmadim birde yerinde sabitte bırakmadım acaba etkisi olabilir miGeç döllenme oldu ise olabilir. Yumurtlama takibi yaptınız mı?
2 gün geçmesine rağmen erken gebelik testinde görmedi iseniz yoktur gibi ama geç döllenme ihtimalini düşünerek bekleyin biraz daha derimHayir yapmadım adetlerim genelde duzenli ama testide ilk idrarla yapmadim birde yerinde sabitte bırakmadım acaba etkisi olabilir mi
Bat tan 1 gun once yaptim çıkmadı pazartesiye kadar bekleyecegim umarim sağlık acisindan bir sorundan kaynakli değildir.2 gün geçmesine rağmen erken gebelik testinde görmedi iseniz yoktur gibi ama geç döllenme ihtimalini düşünerek bekleyin biraz daha derim
Hamile olanlar Mart anneler grubuna olmayanlar Ağustos gebelik planlayanlar grubuna geçtiNeden kimse yazmiyor herkes hamilemi oldu
Yumurtlama dönemlerinde oluyor. Ama bu kadar uzun süre olmuyor. Kadın doğuma randevu alın isterseniz kist oluştu ise o da ağrı yapar… Böbrek bağırsak problemi de olabilir. Beta hcg değerlerinize de baktırın gebelikte olabilirKızlar merhaba benim yaklaşık 1-1,5 aydır sol tarafım ağrıyor yumurtalıkların olduğu yer bi kere acile bi kere polikliniğe gittim bişey yok diyolar ama ağrıyor yani özellikle yatınca resmen bişey batıyo ne olduğunu bilmiyorum bugün yine avm de kasıldım kaldım yürüyemedim bile bacağıma kadar vurdu ağrısı başına böyle bişey gelen var mı
Biri acil 3 farklı doktora göründüm canım bi sorun yok diyolar en son 28 temmuzda beta 0,2ydi 4 gün sonra falan 6 gün süren lekelenmeyle kanama arası bişey yaşadım dün bitti işte ama hala ağrım var anlayamadım dahiliyeye mi gitsem acaba bir deYumurtlama dönemlerinde oluyor. Ama bu kadar uzun süre olmuyor. Kadın doğuma randevu alın isterseniz kist oluştu ise o da ağrı yapar… Böbrek bağırsak problemi de olabilir. Beta hcg değerlerinize de baktırın gebelikte olabilir
Kiz mart mi Nisan mi ben Nisan a geçtimHamile olanlar Mart anneler grubuna olmayanlar Ağustos gebelik planlayanlar grubuna geçti
Bence dahiliye de görünün derimBiri acil 3 farklı doktora göründüm canım bi sorun yok diyolar en son 28 temmuzda beta 0,2ydi 4 gün sonra falan 6 gün süren lekelenmeyle kanama arası bişey yaşadım dün bitti işte ama hala ağrım var anlayamadım dahiliyeye mi gitsem acaba bir de
Sende Nisan topiğini açarsınKiz mart mi Nisan mi ben Nisan a geçtim
Canım merhaba bu saatte yazıyorumAnladm canm hayırlısı
bende de dediğin gibi agri oldu oturamadim bile ağrıdan o derece bide yumurtlama gününden snra geçmeden kremsi akıntı var biraz azalmıştı ama devam ediyor yani uykulu haldeyim umitlenmek istemiyorm bekleyeceğim biraz daha
Canım merhaba bu saatte yazıyorumCanım ben yerleşme gününü tam olarak hissettim hatta grupta yazmıştım vajinaya zonklama gibi bir ağrı girdi çıktı en net hissettigim buydu bir haftadır iştah artışı ve mide bulantısı normalde bugün adet olmam gerekirken hiç belirti olmamıştı.
Aynen canm oyle olmuştu ama 3 saat falan sürdü geçti sonraCanım merhaba bu saatte yazıyorumağrıdan ağlamak üzereyim femara ve çatlatma iğnesinin 9.günündeyim geceden beri ara ara giren ama şu anda beni acıdan yerlere yatıran bir ağrım var vajinam zonkluyor resmen sanki üstüne oturamıyormuşum gibi karnımda ağrı yok ama kasıklarım kasılıyor sendedemi böyle ağrı olmuştu ? Umutlanmak istiyorum artık
Kuzum gece 4de başlamıştı ağrım sabah 6ya kadar sürdü şimdi o ağrıdan eser yok eşimde gaz sancısımıki diye düşündü bilmiyorum valla inşallah gebeliktendirAynen canm oyle olmuştu ama 3 saat falan sürdü geçti sonra
27 temmuzda olmuştu hatta adet olcam sandım çünkü o aylarda 2 aydır erken oluyordum ona göre günüydü pik 19 temmuz canm benm 8-9 gün snra olmuştu yaniKuzum gece 4de başlamıştı ağrım sabah 6ya kadar sürdü şimdi o ağrıdan eser yok eşimde gaz sancısımıki diye düşündü bilmiyorum valla inşallah gebeliktendirsenin ağrın hangi gün olmuştu kaçıncı gün yani
Ayy aynı benim gibisin valla benimde 9.gün bugün pikten sonra27 temmuzda olmuştu hatta adet olcam sandım çünkü o aylarda 2 aydır erken oluyordum ona göre günüydü pik 19 temmuz canm benm 8-9 gün snra olmuştu yani
Adet olmadm kuzum hamileyim inşallah kaset test yaptım kac tane pozitif yani kan verdım geldim smdiAyy aynı benim gibisin valla benimde 9.gün bugün pikten sonrabu ağrıdan kaç gün sonra adet oldun acaba benim daha adetime 8 gün var
Ayy çok pardon canım hangi gün adet oldun yazmışım yanlışlıklaAdet olmadm kuzum hamileyim inşallah kaset test yaptım kac tane pozitif yani kan verdım geldim smdi