Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba iyi aksamlar adetime 3 gun var sigara icince asiri bir mide bulantisi ve bas donmesi yasiyorum bas dönmesi 10 dk icinde gecsede mide bulantisi gecmek bilmiyor kusmaktan midemde birsey kalmiyor ac karna icmiyorum yemek yiyip tekrar ictigimde yine aynisi oluyor bunu yasayan varmi sigara bırakma sebebim bu bulantilar olucak sanirim gebelik belirtisi de olabilir mi
İnşallah hamileliktedir 🥰

Kiz ben de ona takıldım deneyen kalmış ben de tık yok bu topikte ise yaramadi
Aynen valla =)
Ama sen onları baz alıp stres yapma hiç beni baz al😁
Bak iki senedir hiç bi sorun olmamasına rağmen olmuyor🤦‍♀️
Yani nasip, demek ki onların nasibi bu kadar erkenmiş =)
Ne yol denenirse denensin vakti zamanı gelmediyse gelmiyor bu velet öyle diim😁
İnsallahh sende çok beklemeden alırsın güzel haberi=)

2 gun onceki ve bugunki testim var galiba dimi kizlar sizce

Eklentiler

• IMG_20210804_100102_059.jpg
    IMG_20210804_100102_059.jpg
    47,5 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_20210804_095819_436.jpg
    IMG_20210804_095819_436.jpg
    53 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar günaydın tertemiz bir testle bu ayı bitiricem galiba hala adet olmadım deliricem adet söktürücüde kullandım duphaston biteli 7.gün yine bu ay doktora gidince başıma ne cıkacak acaba 😅Eki Görüntüle 2892656
Benim de duphaston biteli 4. Gün ama kasiklarim ve belim çok ağrıyor. Sende böyle bir ağrı var mı? Sanırım bu ay da hüsran olacak. Kesin adet olacağım bugün.

Benımde sızınle aynı 9 temmuzda olmustum ama bende yumurtlama 2 kere oldu normalde 6 temmuz olması lazım olmazsa 13 une kadar yolu var artık 🤣🤣
Benim de beynim yandı ama yumurtlamaya göre 11 Ağustos olacakmış uygulamama göre de 6 Ağustos bekleyip göreceğiz😅 umudum yok ama merakıma yenilip erken gebelik testi yaptım sonuç negatif bu ayda kırmızılar gelecek 🤣

Benim de beynim yandı ama yumurtlamaya göre 11 Ağustos olacakmış uygulamama göre de 6 Ağustos bekleyip göreceğiz😅 umudum yok ama merakıma yenilip erken gebelik testi yaptım sonuç negatif bu ayda kırmızılar gelecek 🤣
Amann napalım bakalım görelim artık kısmet valla sıcakta çocuk mocuk yapılmıyor 🤣 sonbahara havalar soğuyunca inşallah olmazsa 🤣

X