İnşallah hamileliktedirMerhaba iyi aksamlar adetime 3 gun var sigara icince asiri bir mide bulantisi ve bas donmesi yasiyorum bas dönmesi 10 dk icinde gecsede mide bulantisi gecmek bilmiyor kusmaktan midemde birsey kalmiyor ac karna icmiyorum yemek yiyip tekrar ictigimde yine aynisi oluyor bunu yasayan varmi sigara bırakma sebebim bu bulantilar olucak sanirim gebelik belirtisi de olabilir mi
Ayy insallahİnşallah hamileliktedir
Aynen valla =)Kiz ben de ona takıldım deneyen kalmış ben de tık yok bu topikte ise yaramadi
Benim de duphaston biteli 4. Gün ama kasiklarim ve belim çok ağrıyor. Sende böyle bir ağrı var mı? Sanırım bu ay da hüsran olacak. Kesin adet olacağım bugün.Kızlar günaydın tertemiz bir testle bu ayı bitiricem galiba hala adet olmadım deliricem adet söktürücüde kullandım duphaston biteli 7.gün yine bu ay doktora gidince başıma ne cıkacak acabaEki Görüntüle 2892656
Var canım tebrik ederim2 gun onceki ve bugunki testim var galiba dimi kizlar sizce
Hayırlı olsun saglıkla büyüsünGünaydın kızlar bugün keseyi gördüm çok şükür allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Yaaaa cok guzel nasip olurmukiGünaydın kızlar bugün keseyi gördüm çok şükür allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin canım sağolHayırlı olsun saglıkla büyüsünKac haftalıksın suan. Kalp atışı için ne zaman gideceksin.
İsteyen herkese nasip olsun inşallah tek duam buYaaaa cok guzel nasip olurmuki
Benim de beynim yandı ama yumurtlamaya göre 11 Ağustos olacakmış uygulamama göre de 6 Ağustos bekleyip göreceğizBenımde sızınle aynı 9 temmuzda olmustum ama bende yumurtlama 2 kere oldu normalde 6 temmuz olması lazım olmazsa 13 une kadar yolu var artık
Maşallahhh Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinGünaydın kızlar bugün keseyi gördüm çok şükür allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim canım amin inşallahMaşallahhh Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amann napalım bakalım görelim artık kısmet valla sıcakta çocuk mocuk yapılmıyorBenim de beynim yandı ama yumurtlamaya göre 11 Ağustos olacakmış uygulamama göre de 6 Ağustos bekleyip göreceğizumudum yok ama merakıma yenilip erken gebelik testi yaptım sonuç negatif bu ayda kırmızılar gelecek
Ben canı gönülden istiyorum İnşallah güzel haberler alırım İnşallah olurAmann napalım bakalım görelim artık kısmet valla sıcakta çocuk mocuk yapılmıyorsonbahara havalar soğuyunca inşallah olmazsa
Cnm benimde belim ağırıyordu ara ara 7.gün oldum benBenim de duphaston biteli 4. Gün ama kasiklarim ve belim çok ağrıyor. Sende böyle bir ağrı var mı? Sanırım bu ay da hüsran olacak. Kesin adet olacağım bugün.
İnşallah cnmBen canı gönülden istiyorum İnşallah güzel haberler alırım İnşallah olur