evet bendim :) sagol canım çok tşkler. amin inş. bekleyen herkese nasip etsin inş. amin. kesinlikle dene o masajı sen benden daha gençsin daha kolay olur. meraklı melo da o masajla hamile kaldı 20 haftalık hamile şu anda :)Ayy canim hatirladim seni cok cok sevindim. Darisi basimiza insallahyoksa son okudugum ropartaj senin miydi ? Icten ice okuyunca umutlanmistim
Ya yapmaya calisiyorum aslinda ama duzenli olmuyor . Unutuyorum . 3 aydir ovulasyonda yapmadim stres oluyorum diye . Bi tatile gidip geleyim daha duzenli yapicam. Tup bebek falan hic istemiyorum umarim Allah mecbur birakmazevet bendim :) sagol canım çok tşkler. amin inş. bekleyen herkese nasip etsin inş. amin. kesinlikle dene o masajı sen benden daha gençsin daha kolay olur. meraklı melo da o masajla hamile kaldı 20 haftalık hamile şu anda :)
ben o masajla 4.ayın sonunda hamile kaldım her ay sabırla yaptım valla. ovu testinide şöyle yaptım hangi gün yumurtladığımı bildiğim için 3 kere test yaptım piki gördüm ve hamile kaldım.Ya yapmaya calisiyorum aslinda ama duzenli olmuyor . Unutuyorum . 3 aydir ovulasyonda yapmadim stres oluyorum diye . Bi tatile gidip geleyim daha duzenli yapicam. Tup bebek falan hic istemiyorum umarim Allah mecbur birakmaz
Valla suan bu hafta yumurtlama haftam kuzu yarin tatildeyiz degerlendiricez bakalim deniz kum relax belki ise yararben o masajla 4.ayın sonunda hamile kaldım her ay sabırla yaptım valla. ovu testinide şöyle yaptım hangi gün yumurtladığımı bildiğim için 3 kere test yaptım piki gördüm ve hamile kaldım.
zaten omasajı yapınca yumurtlamayı ciddi anlamda hissettim bel ve sırt ağrısıyla o yüzden de ovu testi stresi yaşamadım. tatilde yumurtlama gününe denk gelirse (yada denk getirmeye çalışırsan iyi olur bence ) orda deneyin .
kafa rahatlığı işe yarıyor. ben bayram haftası hamile kaldım. o hafta eşimle sürekli gezdim ve değerlendirdim. iş stresi erken kalkma stresi olmaması da etkilemiş olabilir
Bu masaj zamanla mı etkisini gösteriyor o zaman...ben o masajla 4.ayın sonunda hamile kaldım her ay sabırla yaptım valla. ovu testinide şöyle yaptım hangi gün yumurtladığımı bildiğim için 3 kere test yaptım piki gördüm ve hamile kaldım.
zaten omasajı yapınca yumurtlamayı ciddi anlamda hissettim bel ve sırt ağrısıyla o yüzden de ovu testi stresi yaşamadım. tatilde yumurtlama gününe denk gelirse (yada denk getirmeye çalışırsan iyi olur bence ) orda deneyin .
kafa rahatlığı işe yarıyor. ben bayram haftası hamile kaldım. o hafta eşimle sürekli gezdim ve değerlendirdim. iş stresi erken kalkma stresi olmaması da etkilemiş olabilir
ben ilk 3 ay okşar şekilde yaptım hamilelik olmadı bu ay bir tık daha bastırdım ve oldu. belkide ilk 3.ünde ben yanlış yaptımBu masaj zamanla mı etkisini gösteriyor o zaman...
Bastırdım derken nasıl bir kuvvet... Bend bu testi 2. kez yapıyorum.. belki bende yanlış yapıyorumdurben ilk 3 ay okşar şekilde yaptım hamilelik olmadı bu ay bir tık daha bastırdım ve oldu. belkide ilk 3.ünde ben yanlış yaptım
inş. rabbim tez zamanda önce bizim gibi yaş almışlara ve tüp bebek deneyenlere nasip etsin. inş. aminnnBende 40 yasindayim siz bana umid oldunuz 16 yildir bekliyorum daridi bana ve bekleyenlere olsun amin
masaj yaptığım yerde parmaklarımın her anını hissederek yaptım orta şiddette bastırdım . sindire sindire . çok abanmadan . anlatabildim mi bilemiyorumBastırdım derken nasıl bir kuvvet... Bend bu testi 2. kez yapıyorum.. belki bende yanlış yapıyorumdur
canım buğün doktora muaneye gittim kan verdim kan değerim 1240 çıktı karından hala gözükmedi kese Altan muane edildi orada gözüktü herşey yolundaymış 1 hafta sonra tekrar gideceğiz kalp atışı içinİnşallah canım benim teşekkür ederim hepinize içimi rahatlattınız
canım buğün doktora muaneye gittim kan verdim kan değerim 1240 çıktı karından hala gözükmedi kese Altan muane edildi orada gözüktü herşey yolundaymış 1 hafta sonra tekrar gideceğiz kalp atışı içinBence vardır canım stres yapma benim ilk 21 çıktı Doktor 1 hafta bekleyelim kesin hamilesin diyemiyorum dedi, ben dayanamadım 4 gün sonra gittim 348 olmuştu. Gözün aydın artık kadın doğuma gitmelisin dedi.
Her gün 2 katına çıkıyor yani, sen cuma gitceksen eğer değerin 1400 lerde çıkar en az bu da kesin gebelik oluyor artık korkma inşallah bebeğin tutunur sana
amin inş. hormonlarımda sıkıntım yoktu canımMaşallah sağlıkla gelsin inşallahhormon değerleriniz nasıldı acaba?
Gözün aydın canımmm demiştim ben karamsarlık yok 1 gün bile 2 kat hcg demekcanım buğün doktora muaneye gittim kan verdim kan değerim 1240 çıktı karından hala gözükmedi kese Altan muane edildi orada gözüktü herşey yolundaymış 1 hafta sonra tekrar gideceğiz kalp atışı için
Dediğin gibi çıktı hemen hemen kan değerim
Sağ Salim kucağımda almayı nasip etsin çok güzel bir duyduGözün aydın canımmm demiştim ben karamsarlık yok 1 gün bile 2 kat hcg demeksağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Benim de alttan muayeneyle gözüktü canım kalk atışınıda alttan muayeneyle duyduk. Bundan sonrası karından dedi doktor
KesinlikleSağ Salim kucağımda almayı nasip etsin çok güzel bir duydu
Nedeni biljnmeyen kisirlikinş. rabbim tez zamanda önce bizim gibi yaş almışlara ve tüp bebek deneyenlere nasip etsin. inş. aminnn
mevlam en kısa zmaanda yüzünüzü güldürsün (aminnn ) . ebru hanımdan 1 kere aldım onuda havaleyle ödedim.sonra almadım. diğer aylar trendyoldan certain marka ovulasyon testi aldım ordada kredi kartıyla ödeme yaptım.
sizin olmama nedeni neydi
Geç döllenme oldu ise olabilir. Yumurtlama takibi yaptınız mı?Merhaba arkadaslar adetimden bir gun once erken gebelik testi yaptim negatif cikti adetimde 2 gun gecti halen bir agri sizi kanama yok testin yanilma payi olabilir mi acaba