Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla baktımda kuzu üç dört kişi kalmıs gerisi hamile
Ve hep kısa sürelerde kalmıslae masallah =)
Bende 2 senedir bekle babam bekle
İnsallah bizede nasip olur bakalm=)
Amin ya benim bu ay ikinci denemem bakalım Allahım hayırlısını nasip etsin İnşallah

sildi ya çok kalabalıktı liste her 10 kişiye 1 hamile düşüyordu kimisi listede görünmek istemedi hali sizle mi uğraşcam dedi içinden geçeni sildi geçeni sildi
Aynen kuzu silmiş ya valla sasırdım görünce bu ne herkes gerçekten hamile mi diye
İnsallah beni silmes hamile olana kadar kalim barii gerçekten uğur getirir belki

Amin ya benim bu ay ikinci denemem bakalım Allahım hayırlısını nasip etsin İnşallah
Daha çok yeni=)
Benim düştüğüm hataya sakın düşme, stres yapma hiç daha çok yeni baslamıssın denemeye
Stres geciktiriyo malesef bende olduğu gibi
Senin hemencecik olur insallah fazla beklemeden =)

Bu ay femera deneyelim dedi polikistiklerde daha etkiliymiş öyle söyledi. Bir de klomene göre daha iyi klomen rahim duvarını inceltebiliyor dedi. Ben de bir an önce olayım da tekrar gitcem

Daha çok yeni=)
Benim düştüğüm hataya sakın düşme, stres yapma hiç daha çok yeni baslamıssın denemeye
Stres geciktiriyo malesef bende olduğu gibi
Senin hemencecik olur insallah fazla beklemeden =)
İnşallah seninde olur kuzum beraber seviniriz Güzel kalplimmm

Valla baktımda kuzu üç dört kişi kalmıs gerisi hamile
Ve hep kısa sürelerde kalmıslae masallah =)
Bende 2 senedir bekle babam bekle
İnsallah bizede nasip olur bakalm=)
Kiz ben de ona takıldım deneyen kalmış ben de tık yok bu topikte ise yaramadi

Kiz yanlış yere yazdin=)
yaa iyi oldu bi yandan bana bi yardımcı olun 9 Temmuz da adet oldum 5 gün sürüyor şimdi beklenen tarih 6 Ağustos diyor uygulamada ama bu ovulasyon testini aldığım yer 11 Ağustos ta yapıcaz diyo aklım şaştı benim adet bitimini mi bekliyoruz yoksa regl tarihi mi o

Kiz adetin bitince yumurtlama testi yapion ya onu diyorum heralde

Kiz adetin bitince yumurtlama testi yapion ya onu diyorum heralde
Şimdi konuştum yumurtlamadan sonra 12-16 gün sonra adet olunur diyor da benim o zaman 6 Ağustos olacak yine sanırım. Ben sanki bundan önce hiç yumurtlamadım mı çok şaşmaz ben kendimi biliyorum en fazla 2 gün yani oda en fazla

Benımde sızınle aynı 9 temmuzda olmustum ama bende yumurtlama 2 kere oldu normalde 6 temmuz olması lazım olmazsa 13 une kadar yolu var artık

Merhaba iyi aksamlar adetime 3 gun var sigara icince asiri bir mide bulantisi ve bas donmesi yasiyorum bas dönmesi 10 dk icinde gecsede mide bulantisi gecmek bilmiyor kusmaktan midemde birsey kalmiyor ac karna icmiyorum yemek yiyip tekrar ictigimde yine aynisi oluyor bunu yasayan varmi sigara bırakma sebebim bu bulantilar olucak sanirim gebelik belirtisi de olabilir mi

Çok sevindim Allah kucağına almak nasip etsin inşallah. Bazı drlar malesef ya anlamıyor yada onemsemedikleri için farkedemiyor önemli olan tek Dr la kalmamak

Ayyy onu çok iyi biliyorum kızıma hamileyken sigaradan tiksindim icemedim ve bir süre sonra yanımda sigara ictiklerinde kusmaya başlıyordum. 9 ay sürdü bu durum çok kötü sokakta yanımdan içen biri geçse bile kusuyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…