Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım benim teşekkür ederim hepinize içimi rahatlattınız

Günaydın millet birazdan sağlık ocağına gidip durumu anlatacağım bakalım aile hekimi ne diyecek ona göre size de yazarım

Sen kullandın mı bu ay peki bişey
Klomen falan
Ben bu ay kullanmadım
Femera kullandım 14. Gün doktor kendisi çatlamaya başlamış dedi iğne vermedi. normalde yumurtlamadan 14 gün sonra regl gelir benim ama 6 gün geçti. Sen takip ettin mi yumurtlamayı bu ay

Femera kullandım 14. Gün doktor kendisi çatlamaya başlamış dedi iğne vermedi. normalde yumurtlamadan 14 gün sonra regl gelir benim ama 6 gün geçti. Sen takip ettin mi yumurtlamayı bu ay
Anladım kuzu, genelde onları kullanınca regl gecikmiyo ama bizim geçen seferde gecikme olmustu bikaç gün bendede sendede
Benn kullanmadım bu ay bişey doktor vermedi
Kendimiz öyle tahmini zamanları değerlendirdik
Ama regl olursam gidicem bu sefer bende femera isticem, onda sanırım daha fazla yumurta gelişme ihtimali oluyor klomenden dimi

Kızlar beta HCG kaç olduğunda kese gözüküyor doktor sat 3 temmuz diyince direkt kese gozukmez dedi beta 994 çıkmış

Hali senin yaptığın bu listede herkes hamile olamaz dimi
Yoksa hamile olmayanları siliyo musun =)
Baktımda herkes hamile
Bi ben kalmısım
Ve en uzun zamandır bekleyen yine benim
sildi ya çok kalabalıktı liste her 10 kişiye 1 hamile düşüyordu kimisi listede görünmek istemedi hali sizle mi uğraşcam dedi içinden geçeni sildi geçeni sildi

Aşı oldum bu arada kızlar sonumuzu hayrolsun zaten hamile değilim galiba hiç belirtim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…