- 22 Ocak 2020
- 59
- 95
- 30
Yaptılar zaten alıştık artık napalımİnşallahh duyucamben 5 haftalık gittiğimde de duyduk kalp atışını çokk azzzdı ama yeni oluşuyor kalp atışı demişti o bile çok güzeldi
bu arada gebelik yeni olduğu için alttan muayene ediyorlar canım hazırlıklı ol yani
Amin canım teşekkür ederim Allahım herkese nasip etsinCanım bazı kişilerde hiç bir belirti olmuyormuş internetten araştırmalarıma göre. Kanda çıktıysa doğrudur ama hayırlı olsun darısı başıma
İnşallah canım benim teşekkür ederim hepinize içimi rahatlattınızBence vardır canım stres yapma benim ilk 21 çıktı Doktor 1 hafta bekleyelim kesin hamilesin diyemiyorum dedi, ben dayanamadım 4 gün sonra gittim 348 olmuştu. Gözün aydın artık kadın doğuma gitmelisin dedi.
Her gün 2 katına çıkıyor yani, sen cuma gitceksen eğer değerin 1400 lerde çıkar en az bu da kesin gebelik oluyor artık korkma inşallah bebeğin tutunur sana
Teşekkür ederim canım korktuğum şey nette ki yazılar kimyalar diyordu o yüzden stres yapıyorumBarisss gebesin iştee ayrıca 97 düşük bir değer değil günde 2 katına çıkıyor sonucta. Gözün aydın stres yapma
Kuzu benim hala reglim gelmedi
Ben de aynı durumdayım 6 gün geçti testler negatifKuzu benim hala reglim gelmedi
Test yaptım oda negatif
Anlamadım neden böyle oldu bu ay
Bekliyorum bakalım
Bildğm kadaryla lgg olan senin bağışıklığını gösteriyo korkulcak bişey yok yani lgm önemliKızlar selamm ben bugün Anti rubella Igg Igm (kızamıkcık) testi yaptırdım sonuc 150 çıkmış anlayan var mı acaba korktum birazzgebeyim
Sen kullandın mı bu ay peki bişeyBen de aynı durumdayım 6 gün geçti testler negatif
Femera kullandım 14. Gün doktor kendisi çatlamaya başlamış dedi iğne vermedi. normalde yumurtlamadan 14 gün sonra regl gelir benim ama 6 gün geçti. Sen takip ettin mi yumurtlamayı bu aySen kullandın mı bu ay peki bişey
Klomen falan
Ben bu ay kullanmadım
Anladım kuzu, genelde onları kullanınca regl gecikmiyo ama bizim geçen seferde gecikme olmustu bikaç gün bendede sendedeFemera kullandım 14. Gün doktor kendisi çatlamaya başlamış dedi iğne vermedi. normalde yumurtlamadan 14 gün sonra regl gelir benim ama 6 gün geçti. Sen takip ettin mi yumurtlamayı bu ay
Bende onu merak ediyorum canımKızlar beta HCG kaç olduğunda kese gözüküyor doktor sat 3 temmuz diyince direkt kese gozukmez dedi beta 994 çıkmış
3 bine yakında görünüyor canımKızlar beta HCG kaç olduğunda kese gözüküyor doktor sat 3 temmuz diyince direkt kese gozukmez dedi beta 994 çıkmış
sildi ya çok kalabalıktı liste her 10 kişiye 1 hamile düşüyordu kimisi listede görünmek istemedi hali sizle mi uğraşcam dedi içinden geçeni sildi geçeni sildiHali senin yaptığın bu listede herkes hamile olamaz dimi
Yoksa hamile olmayanları siliyo musun =)
Baktımda herkes hamile
Bi ben kalmısım
Ve en uzun zamandır bekleyen yine benim
Bende değilimHali senin yaptığın bu listede herkes hamile olamaz dimi
Yoksa hamile olmayanları siliyo musun =)
Baktımda herkes hamile
Bi ben kalmısım
Ve en uzun zamandır bekleyen yine benim
Bende değilim