Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün adet günüm 1 saat önce lavaboya gittim çok az kahverengi leke gelmiş şuan devamı yok normalde birden olurdum devamı gelirdi hamilemiyim acaba çok heyecanlandım

Kızlar bugün adet günüm 1 saat önce lavaboya gittim çok az kahverengi leke gelmiş şuan devamı yok normalde birden olurdum devamı gelirdi hamilemiyim acaba çok heyecanlandım
Bir önceki aydan atılmayanlar varsa onlar önden atılıyor olabilir. Sonraki gün kırmızılar gelir genelde…

Bir önceki aydan atılmayanlar varsa onlar önden atılıyor olabilir. Sonraki gün kırmızılar gelir genelde…
Daha önce hiç böyle bişey olmamıştı leke de parmak izi gibiydi çok yoğun değil ve ondan sonra hiç leke gelmedi bol su içtim idrara çıktım bembeyaz hiç leke yok hala

Daha önce hiç böyle bişey olmamıştı leke de parmak izi gibiydi çok yoğun değil ve ondan sonra hiç leke gelmedi bol su içtim idrara çıktım bembeyaz hiç leke yok hala
Regl gününüz ise olabiliyor. Korunmayı bıraktıktan sonra her şey ilk oluyor :KK70: Yeni benlik ile tanışma safasındayız =)

Ben yazdım ama yoğunluktan kaçtı heralde 😔 erken gebelik testi yaptım hiç bişey çıkmadı 😶 ben de açtım içini gözüme sokayım diye gerid bir kırmızılık var onu çizgi olarak satamaz miyizzzz nolur sayalım 😁😁😁
Yaaaa benimde aynen böyle. Erken gebelik testi yaptım bişey göremedim içini açtım resimdeki gibi geride kırmızılık var bunu sayıyor muyuuz 🤣 sizinki sayıldımııı inş sayılmıştır 🙏🏻😍😂

Eklentiler

• 81673AAD-979A-43AB-B15B-AD1DC5AF5DE9.jpeg
    81673AAD-979A-43AB-B15B-AD1DC5AF5DE9.jpeg
    146,2 KB · Görüntüleme: 73
  • FC8A486B-9ACF-4EB7-8191-E2B31BE8B081.jpeg
    FC8A486B-9ACF-4EB7-8191-E2B31BE8B081.jpeg
    130 KB · Görüntüleme: 73
Üç
Sakıncalı mı bilmiyorum ama ben geçen ay adetten sonra 15 gün sabah ve akşam içtim. Rahmimde miyom vardı geçen gün doktora gittim miyom yok dedi. Çok sağlıklı olduğumu söyledi. Bu ayda hamile kalırsam işe yaradı derim gerçekten
Canım kaç cm di miyom. Ve yeri nereydi

Yaaaa benimde aynen böyle. Erken gebelik testi yaptım bişey göremedim içini açtım resimdeki gibi geride kırmızılık var bunu sayıyor muyuuz 🤣 sizinki sayıldımııı inş sayılmıştır 🙏🏻😍😂
Hahaha o zaman sayilmamisti ama adet gecikmesinin 4.gunu çıkan direk çizgiyle sayilmisti 😁 inşallah siz de güzel haberler alırsınız 🤲🏻

Üç

Canım kaç cm di miyom. Ve yeri nereydi
Yeri hakkında bilgi vermedi canım. Yada ben hatirlamiyorum. Ama 5 cm di. Simdilik sıkıntılı degil agrı yaparsa arveles iç demisti. Tekrar gittigimde miyomla ilgili bisey soylemedi. Yok dedi. Sag yumurtalıkta ufak caplı kistler olusmus o da normal dedi. Hala hamile kalamadım malesef. Artık doktora gitmek istemiyorum.

merhaba kızlar belki hatırlayanınız olucaktır. bende şu anda 4 haftalık hamileyim . 2 başarısız tüp bebek geçmişime ve 40 yaşında olmama rağmen ebru ceylanın doğurganlık masajı ve ovulasyon testiyle hamile kaldım çok şükür . kimse umudunu kaybetmesin. rabbim tez zamanda dileyen herkese versin inş.
Maşallah sağlıkla gelsin inşallah 🙏 hormon değerleriniz nasıldı acaba?

Merhaba arkadaşlar ben de iki aydir cocuk istiyorum 2 farkli doktora da gittim bir sorun gormedi esimde gitti onda da sorun yok yine de ikimiz iki aydir takviye vitamin aliyoruz ama iki aydır sonucumuz negatif şu an cok endişeliyim bir problemimiz mi var diye

Merhaba arkadaşlar ben de iki aydir cocuk istiyorum 2 farkli doktora da gittim bir sorun gormedi esimde gitti onda da sorun yok yine de ikimiz iki aydir takviye vitamin aliyoruz ama iki aydır sonucumuz negatif şu an cok endişeliyim bir problemimiz mi var diye
ovulasyon takibi yapıyor musun cnaım yoksa telefon takvimlerinden mi deneme yapıyorsun

merhaba kızlar belki hatırlayanınız olucaktır. bende şu anda 4 haftalık hamileyim . 2 başarısız tüp bebek geçmişime ve 40 yaşında olmama rağmen ebru ceylanın doğurganlık masajı ve ovulasyon testiyle hamile kaldım çok şükür . kimse umudunu kaybetmesin. rabbim tez zamanda dileyen herkese versin inş.
Bende 40 yasindayim siz bana umid oldunuz 16 yildir bekliyorum daridi bana ve bekleyenlere olsun amin

Ovulasyon testleri odemeyi nasil yaptiniz

Polyannaa Polyannaa dün kan vercektin hiç haber vermediiin ne alemdesin
Bildirim gelmedi yazılanları okurken gördüm🤭
Bat 23 temmuzdu.
22sinde 5.23
30unda 217
3 ağustosta da 1461 çıktı çok şükür🥰

Daha kan vermene gerek yok dedi aile hekimi. Nasipse haftaya doktora gidicem bakalım❤

Ayy canim hatirladim seni cok cok sevindim. Darisi basimiza insallah🙏🏻❤️❤️yoksa son okudugum ropartaj senin miydi ? Icten ice okuyunca umutlanmistim 😁

X