Kuzum ben görüyorum ama kuruma falan olur muGünaydın kızlar siz de bi çizgi görüyo musunuz ben kafayı mı yiyorumbata 2 gün kala da böyle silik çıkmamalı di mii
Kuzum hemen 3dk içinde çıktı ben de çok şaşkınım belki testin kendi çizgisi ama ilk kez görüyorum. Zaten predictoru da 2. Yapışım haziranda yapmıştım bi kerede onda böyle bi şey görmedim ama ay ne biliyim kaldım böyleKuzum ben görüyorum ama kuruma falan olur mu
Kuzuuum umutlar Ağustos’a o zamanGünaydın kızlar ben regl oldum...
İnşallah vardır balım, inşallahKuzum hemen 3dk içinde çıktı ben de çok şaşkınım belki testin kendi çizgisi ama ilk kez görüyorum. Zaten predictoru da 2. Yapışım haziranda yapmıştım bi kerede onda böyle bi şey görmedim ama ay ne biliyim kaldım böyle
Canım ben gördüm tekrarlarsın testi bat günündeGünaydın kızlar siz de bi çizgi görüyo musunuz ben kafayı mı yiyorumbata 2 gün kala da böyle silik çıkmamalı di mii
Aynen canım 2 gün daha sabırr. Yoktur diye düşünüyorum da bi yandan da acaba mı diyorumCanım ben gördüm tekrarlarsın testi bat gününde
Sabretmeye devamAynen canım 2 gün daha sabırr. Yoktur diye düşünüyorum da bi yandan da acaba mı diyorum
Merhaba çok umut vermek istemem ama görünce yazmak istedim. Kızıma hamileyken ve üstelik benim kanamamda vardı dr dış gebelik bu almamız lazım dedi. 1, 2 gün daha bekleyip tekrar gitmiştim yine dış gebelik dedi ertelemeden alalım dedi, sonra ablamın Dr gittim. Tabiki emin olasiya kadar aldırmadım ve şuan kızım 15 yaşındaÇok teşekkür ederim. Pazartesi başka doktora gideceğim öyle netleşecek her şey sanırım. Ama dış gebelik çok mu kötü bir şey? yani eğer dış gebelikse çok mu problem yaşarım şimdi ve sonrasında? Çok bilgim yok bu konuda araştırıp kendim, korkutmak da istemiyorum
Kız yemin etmek ne delirtmeyin beniSabretmeye devamben yemin ettim yarında hastalanmazsam 5ine kadar sabretcem diye kız
Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.Merhaba çok umut vermek istemem ama görünce yazmak istedim. Kızıma hamileyken ve üstelik benim kanamamda vardı dr dış gebelik bu almamız lazım dedi. 1, 2 gün daha bekleyip tekrar gitmiştim yine dış gebelik dedi ertelemeden alalım dedi, sonra ablamın Dr gittim. Tabiki emin olasiya kadar aldırmadım ve şuan kızım 15 yaşındahayırlısı olsun çok üzme kendini ve tek dr la kalma
Çizgi dikkatli bakınca görülüyo canım inşallah vardırAynen canım 2 gün daha sabırr. Yoktur diye düşünüyorum da bi yandan da acaba mı diyorum
Hem merkeze ancak giderim kizKız yemin etmek ne delirtmeyin beniinsan merak ediyo işte tamam korkuyo bi yandan da işte bu eziyeti niye yapıyosunuz kendinizee
Ben de gördüm predictor de yanılma olmuyor, geç döllrnme olduysa eğer silik cıkması normal, bende ilk gebelıgımı predictor le öğrenmıstım ilk yaptıgımda yok gibiydiGünaydın kızlar siz de bi çizgi görüyo musunuz ben kafayı mı yiyorumbata 2 gün kala da böyle silik çıkmamalı di mii
Kiz yumurtlaman nr zamandı catlaman bir de?Kuzum ben görüyorum ama kuruma falan olur mu
Çok sağol canım inşallahhÇizgi dikkatli bakınca görülüyo canım inşallah vardır
ovulasyonla takip ettim ama yumurtlamanın 13 çatlamanın 12. Günü biraz silik ya o yüzden kafam karıştıBen de gördüm predictor de yanılma olmuyor, geç döllrnme olduysa eğer silik cıkması normal, bende ilk gebelıgımı predictor le öğrenmıstım ilk yaptıgımda yok gibiydi
Yarın sabah yenıden bir tekrarla canım sabah yıne predictor ile hiç sıvı alımı yapmadan daha net cıkar benm öyle olmustuÇok sağol canım inşallahh
ovulasyonla takip ettim ama yumurtlamanın 13 çatlamanın 12. Günü biraz silik ya o yüzden kafam karıştı