- 3 Temmuz 2021
- 1.129
- 884
- 28
4 gün kala bakalımYap yap yap
Ama ben güvenmiyorum erken gebeliğe net olunca doğru cikiyorda silik olunca yalancı olabiliyor uzulme4 gün kala bakalımyarın gidebilirsem yapıcam . Evde kaset test var ama ona olmaz dediler
Kaset yapsam olmamı yaaaAma ben güvenmiyorum erken gebeliğe net olunca doğru cikiyorda silik olunca yalancı olabiliyor uzulme
Bazılarında erken çıkıyor ben kaset yaptım cikmadi negatf zaarKaset yapsam olmamı yaaa
Bekliyor olacağımOvulasyonum ama idrari yaptıktan sonra aklıma geldi yoğun idrar değil 2 3 saat oldu sıvı almayalı tekrar idrar gelince yapicam bakalm nolcak
Bekliyim mi mademBazılarında erken çıkıyor ben kaset yaptım cikmadi negatf zaar
Sende de var mı ovulasyon yapsaydın keşke bi bakardikBekliyim mi madem
Benim 5 gün kala kasette çok silik çıkmıştı canım, 4. Gün daha belirginleşmişti. Belli olmuyor tabi ama çok çok silik çıkabilir4 gün kala bakalımyarın gidebilirsem yapıcam . Evde kaset test var ama ona olmaz dediler
Var ovulasyon testim onda çıkıyor mu ki hamilelikSende de var mı ovulasyon yapsaydın keşke bi bakardik
Yaaa yarın yapsam mıııı o zaman sabah ilk idrarlaBenim 5 gün kala kasette çok silik çıkmıştı canım, 4. Gün daha belirginleşmişti. Belli olmuyor tabi ama çok çok silik çıkabilir
Yap canım denemiş olursunYaaa yarın yapsam mıııı o zaman sabah ilk idrarla
Sabah olsun bakalım o zamanYap canım denemiş olursun
Ovulasyonla gebelik hiç aklım basmıyo hamilelik nasıl anlaşılıyoGercek ovu testim salı regl günüm ne diyonuz kizlar önceki 1 2 damla idrarla olduydu bu normal yaptigim
Kiz işte kopkoyu oluyor bazılarında =)
Yine su muhabbeti var mı beklemeye gerek var mı yoksa yapsam çıkar mıKiz işte kopkoyu oluyor bazılarında =)
Sivi alimi yok 2 3 saat bugün geçmiş ola canims yarın 12 16 arası yaparsan yap canimYine su muhabbeti var mı beklemeye gerek var mı yoksa yapsam çıkar mı
Sabah kaset test yaparımSivi alimi yok 2 3 saat bugün geçmiş ola canims yarın 12 16 arası yaparsan yap canim