Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de 20 catlamis 19 yumurtlama erken olmussun kiz gerçi benim de karnım ağrıyor her an sana katılabilirim tabi
Valla bilmiyorum canım ben ne gerekli artık napayım aklım almadı bir seneyi dolduruyorum 3 ay kaldı 🤷🏻‍♀️ belki bir yıl dolunca daha da araştırmalar daha iyi olur 😊

Kızlar 3 gün gecikti hala gelen giden yok test dün negatif çıktı deliricem neden gecikti ki. Bu ay tatile gitmiştim üşüttüm kuvvetle muhtemel bu sebeple gecikmiş olabilir mi?

Insallah sen naptin senin ne zamandı =)
Hastalanmazsam şu iki güne 5ine kadar bekliycem insan korkuyor valla ya sanki test yapacağım gün hastalancak gibi hissediyorum hep öyle oldu çünkü test yaptım 1 dakika snra hastalandm testi aldım geldim hastalandm birinde de

Hastalanmazsam şu iki güne 5ine kadar bekliycem insan korkuyor valla ya sanki test yapacağım gün hastalancak gibi hissediyorum hep öyle oldu çünkü test yaptım 1 dakika snra hastalandm testi aldım geldim hastalandm birinde de
Adet gunu bilmeyince de kotu

Kızlar bu ay ilk defa ovulasyon testini kullandım 23-25-27-29 bu günleri değerlendirdik . Yumurtlama haftasında hiç stres sinir ve heyecan olmadı şu an adetime 5 gün kaldı heyecan bastı beni 🥰🥰 yarın erken test mi yapsam

Eklentiler

• 0417EDE7-CB5C-4328-A000-8A3DE7896B60.jpeg
    0417EDE7-CB5C-4328-A000-8A3DE7896B60.jpeg
    220 KB · Görüntüleme: 41
X