- 25 Temmuz 2020
- 2.733
- 3.289
Dündü kuzu aslındaGünüm bugün müydü canm yazdıysan da görmedim kb
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dündü kuzu aslındaGünüm bugün müydü canm yazdıysan da görmedim kb
ben şurda bi şey gördüm ama gördüm demeye de korkuyorum artık
Valla yaa 23 günde oldum geçen ay mesela smdi 29 gündeym diyorum yumurtlama o bu 2sini bekleyeyim yok hastalanmazsam o vakte 35 günü geçsin belki hastalanirim sapıttım kaldım yeminle haaa kiz yumurta çatladı diye kurbanı kestiğimiz gibi hızla yardım edip işleri bitirdik koşarak eve gittik değerlendirmeye ama nasip kısmet artkHic düşünmedim hiç belirtim yok.hepsi psikolojikmis ama düşünmeyince bebe de olmadı yani yalançilar
Degerlendirmeler bende de tamam ama sonuç yine yokValla yaa 23 günde oldum geçen ay mesela smdi 29 gündeym diyorum yumurtlama o bu 2sini bekleyeyim yok hastalanmazsam o vakte 35 günü geçsin belki hastalanirim sapıttım kaldım yeminle haaa kiz yumurta çatladı diye kurbanı kestiğimiz gibi hızla yardım edip işleri bitirdik koşarak eve gittik değerlendirmeye ama nasip kısmet artk
Kiz sizde her ay değerlendirme şans var ben napayim peki 4ayda bir değerlendirebiliyorum oda günüm denk gelirse iste temmuzda 11 gün erken regl olmasam bu ayda yumurtlamada gitmis olacaktıDegerlendirmeler bende de tamam ama sonuç yine yok
Anaa ben de gökçe diye düşünüyordum bugün dedim.esime kiz olunca gökçe koymayalım sinmedi içime.diye=)Kiz sizde her ay değerlendirme şans var ben napayim peki 4ayda bir değerlendirebiliyorum oda günüm denk gelirse iste temmuzda 11 gün erken regl olmasam bu ayda yumurtlamada gitmis olacaktı
Artk nasip kısmet diyorum düşünmemeye çalışıyorum ama elimde değil rüyama bile girdi ya kızım olmuş Gökçe diye sesleniyordm isim aklımda bile yoktu o derece artk
Benim rüya sana cikti desene kiz hayırlısıyla olsunlar artk da yemin ederim kiz erkek ikiz ucuz ne olursa kabulüm ha bi off hadi dersemAnaa ben de gökçe diye düşünüyordum bugün dedim.esime kiz olunca gökçe koymayalım sinmedi içime.diye=)
Bende öyle düşünüyordum ama bu belirtiler diğer ay gibi değildi. Özellikle vajinama içten baskı çok hissettim hala ara ara oluyor. Bat a kaç gün var .Bulanti 3 gündür bende de var ama psikolojik diye düşünüyorum
Tabi ki cok da saapma hep bi yanilma payi birakmak lazim ama iyi hissediyorum iyi olucak canim insallah bende hep ya olursa diye erteledim baktim ben erteledikce olmuyo vazgectim saldim oldugu kadar olmadigi kaderKuzum gez toz tadını çıkar. Ama nasip bu belli olmaz. Kafanın en rahat olduğu an geliyor bu bebiş, hep öyle duyuyoruz bende ya olursa diye aşı da olmadım. Antikorum da bitmiştir muhtemelen
Kuzum valla reglime daha var, erken sevinmek istemiyorum. Olumsuz ihtimal çok malum. Eğer güzel bi haber alırsam seni de muhakkak haberdar ederim kuzum
He hemen olsa zaten cadı anne olur muşum şimdi pamuklara saracam insallahBenim rüya sana cikti desene kiz hayırlısıyla olsunlar artk da yemin ederim kiz erkek ikiz ucuz ne olursa kabulüm ha bi off hadi dersem
Pazartesi vericem canımSebebi hcg değerinizin artıyor olması :) çok güzel bir test. kan vermiş miydiniz?
Kuruma çizgisi değilse ben de gördümm
Canm 2 aydır erken oluyorum geçen ay 23 günde oldum ona göre 5 gün geçti yumurtlama 19 temmuzda oldu ona göre 2 yada 3 gün var isteBende öyle düşünüyordum ama bu belirtiler diğer ay gibi değildi. Özellikle vajinama içten baskı çok hissettim hala ara ara oluyor. Bat a kaç gün var .
Benim koca göreve çıkmadan daldı yine hayallere hiç umitlenme hastalancam diyorum kiyamam ya ordan bile beni düşünüyor birsey kesin değilken bileHe hemen olsa zaten cadı anne olur muşum şimdi pamuklara saracam insallah
Nolcaksak böyle Allah buyuk sabir edecez napcazBenim koca göreve çıkmadan daldı yine hayallere hiç umitlenme hastalancam diyorum kiyamam ya ordan bile beni düşünüyor birsey kesin değilken bile
Olmamış canimKızlar iyi akşamlar Ovulasyon test anlayan varmi döngüm uzun 31 gün 11gun bugün ama yumurtlama olabilir mi alt iki ayni gün bugüne ait
Teşekkür ederim canım gözüme hepsi koyu geliyo hiç bisey yapasimda yok zaten bugünOlmamış canim
Sana güveniyorum lari=)ben şurda bi şey gördüm ama gördüm demeye de korkuyorum artık