- 7 Mayıs 2021
- 841
- 847
Canım 18 19 yumurtlama 20 çatlama oldu benimKiz yumurtlaman nr zamandı catlaman bir de?
Benim de 20 catlamis 19 yumurtlama erken olmussun kiz gerçi benim de karnım ağrıyor her an sana katılabilirim tabiCanım 18 19 yumurtlama 20 çatlama oldu benim
Yok kiz 13.gunumuz catlmaanin yumurtlamaninda 14.gunuÇok sağol canım inşallahh
ovulasyonla takip ettim ama yumurtlamanın 13 çatlamanın 12. Günü biraz silik ya o yüzden kafam karıştı
Valla bilmiyorum canım ben ne gerekli artık napayım aklım almadı bir seneyi dolduruyorum 3 ay kaldıBenim de 20 catlamis 19 yumurtlama erken olmussun kiz gerçi benim de karnım ağrıyor her an sana katılabilirim tabi
Hmm ben o günden başlanıyor diye biliyordum tamamdir20 de çatladı benim ertesinden saymaya başlıyorum o günden değil. Takvim de öyle gösteriyo
Kiz ağrın falan var mı benim.karnim agriyo20 de çatladı benim ertesinden saymaya başlıyorum o günden değil. Takvim de öyle gösteriyo
Yok salı günü canimSeninde 2sinde demi yanlış hatırlamıyorsam
Insallah sen naptin senin ne zamandı =)Esim burdayken takip edemedim canm kb o zamn 3 bekle bakalım inşallah hastalanmazsn sende
Amannnn benim karma karışık takvime göre 26sinda mi neydi geçti işte ovulasyon testinde yumurtlama 17-19 arasindaydi bugün yarın hasta olurum galiba bnde ya bakalmInsallah sen naptin senin ne zamandı =)
Hastalanmazsam şu iki güne 5ine kadar bekliycem insan korkuyor valla ya sanki test yapacağım gün hastalancak gibi hissediyorum hep öyle oldu çünkü test yaptım 1 dakika snra hastalandm testi aldım geldim hastalandm birinde deInsallah sen naptin senin ne zamandı =)
Adet gunu bilmeyince de kotuHastalanmazsam şu iki güne 5ine kadar bekliycem insan korkuyor valla ya sanki test yapacağım gün hastalancak gibi hissediyorum hep öyle oldu çünkü test yaptım 1 dakika snra hastalandm testi aldım geldim hastalandm birinde de
Yap yap yapKızlar bu ay ilk defa ovulasyon testini kullandım 23-25-27-29 bu günleri değerlendirdik . Yumurtlama haftasında hiç stres sinir ve heyecan olmadı şu an adetime 5 gün kaldı heyecan bastı beniyarın erken test mi yapsam