Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hic düşünmedim hiç belirtim yok.hepsi psikolojikmis ama düşünmeyince bebe de olmadı yani yalançilar

Hic düşünmedim hiç belirtim yok.hepsi psikolojikmis ama düşünmeyince bebe de olmadı yani yalançilar
Valla yaa 23 günde oldum geçen ay mesela smdi 29 gündeym diyorum yumurtlama o bu 2sini bekleyeyim yok hastalanmazsam o vakte 35 günü geçsin belki hastalanirim sapıttım kaldım yeminle haaa kiz yumurta çatladı diye kurbanı kestiğimiz gibi hızla yardım edip işleri bitirdik koşarak eve gittik değerlendirmeye ama nasip kısmet artk

Degerlendirmeler bende de tamam ama sonuç yine yok

Degerlendirmeler bende de tamam ama sonuç yine yok
Kiz sizde her ay değerlendirme şans var ben napayim peki 4ayda bir değerlendirebiliyorum oda günüm denk gelirse iste temmuzda 11 gün erken regl olmasam bu ayda yumurtlamada gitmis olacaktı
Artk nasip kısmet diyorum düşünmemeye çalışıyorum ama elimde değil rüyama bile girdi ya kızım olmuş Gökçe diye sesleniyordm isim aklımda bile yoktu o derece artk

Anaa ben de gökçe diye düşünüyordum bugün dedim.esime kiz olunca gökçe koymayalım sinmedi içime.diye=)

Kızlar selam , bata 10 gün var ve bugün hafif gaz sancısı mı regli sancısımı tam anlayamadığım ara ara gelen sancılar var . Kasıklarım sıkışıyırmuş gibi cok değil ama yanında hafif akıntım da var . Bu durumu yaşayan var mı ? Hamile olup

Tabi ki cok da saapma hep bi yanilma payi birakmak lazim ama iyi hissediyorum iyi olucak canim insallah bende hep ya olursa diye erteledim baktim ben erteledikce olmuyo vazgectim saldim oldugu kadar olmadigi kader

Benim rüya sana cikti desene kiz hayırlısıyla olsunlar artk da yemin ederim kiz erkek ikiz ucuz ne olursa kabulüm ha bi off hadi dersem
He hemen olsa zaten cadı anne olur muşum şimdi pamuklara saracam insallah

Kızlar iyi akşamlar Ovulasyon test anlayan varmi döngüm uzun 31 gün 11gun bugün ama yumurtlama olabilir mi alt iki ayni gün bugüne ait

Eklentiler

• F20DF2DA-8959-4886-991C-CD84AB2A8A28.jpeg
    73,1 KB · Görüntüleme: 43
Bende öyle düşünüyordum ama bu belirtiler diğer ay gibi değildi. Özellikle vajinama içten baskı çok hissettim hala ara ara oluyor. Bat a kaç gün var .
Canm 2 aydır erken oluyorum geçen ay 23 günde oldum ona göre 5 gün geçti yumurtlama 19 temmuzda oldu ona göre 2 yada 3 gün var iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…