Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben yarardım Ama yumurtlama da da beyaz akıntın oluyor ya yumurtlama testi de yapabilirsin belki megatif olsa bile yumurtlama değerlendirilir
Suan değerlendirme sansım yok ama sanırım test yapıcam =)
Bi yandan ümitlenmiyorum bi yandan hiç imkansız mı gibi
Bakalım test yapimde en azından bari bosuna ümit etmem negatifse

Bnde yumurtlama sonrasi devam etti beyaz krem gibi akinti
Yumurtlama zamanı aşırı akıntım oldu şeffaf
Hatta ilişkide bile zorlandık öyle diim
Hayıt suyu kullanmıstım o mu yaptı bilmiyorum akıntıyı
Şimdi ki akıntım beyaz krem gibi ama bakalım
Test yapmadan ne desem boş tabi

Aynen takvime göre 5 gün geçti yumurtlama günüme göre hesaplarsak 2 gun var daha bekleyecegm yapmayacağım test

Aynen takvime göre 5 gün geçti yumurtlama günüme göre hesaplarsak 2 gun var daha bekleyecegm yapmayacağım test
Ben tam bilmiyorum ne zaman yumurtlama oldu
Takvimde 15 16 sı gibi gözüküyodu ama tabi bi iki gün erken yada geç bilmiyorum ne zaman oldu
Benim pek umudum yokta
Senin insallah olumlu sonuçlanır=)

Canım sen artık takvimi unut. Ona göre gitmemek için ovulasyon yaptın zaten. Regl tarihin çatlamanın 14 gün sonrası. Takvim ortalama gün veriyor.
O yüzden bekliyorum canm bnde orda 17-19 temmuz yumurtlama çünkü 3 gün çok koyu oldu snra siliklesti

Kuzum gez toz tadını çıkar. Ama nasip bu belli olmaz. Kafanın en rahat olduğu an geliyor bu bebiş, hep öyle duyuyoruz bende ya olursa diye aşı da olmadım. Antikorum da bitmiştir muhtemelen
Kuzum valla reglime daha var, erken sevinmek istemiyorum. Olumsuz ihtimal çok malum. Eğer güzel bi haber alırsam seni de muhakkak haberdar ederim kuzum

Ben tam bilmiyorum ne zaman yumurtlama oldu
Takvimde 15 16 sı gibi gözüküyodu ama tabi bi iki gün erken yada geç bilmiyorum ne zaman oldu
Benim pek umudum yokta
Senin insallah olumlu sonuçlanır=)
Hepimizin olumlu olur inşallah benim bu ay olmazsa 2022ye kadar imkan yok cunku

Hepimizin olumlu olur inşallah benim bu ay olmazsa 2022ye kadar imkan yok cunku
Doğru görmüştüm sanki
Eşin göreve gidicekti galiba
Hayırlısı ne zamansa o zaman olsun kuzu
Ben iki senedir bekliyorum
Sebepsiz infertilite
Demek ki doğru zman gelmedi diye diye heçiyoyher regli olduğum ay

Çok teşekkür ederim. Pazartesi başka doktora gideceğim öyle netleşecek her şey sanırım. Ama dış gebelik çok mu kötü bir şey? yani eğer dış gebelikse çok mu problem yaşarım şimdi ve sonrasında? Çok bilgim yok bu konuda araştırıp kendim, korkutmak da istemiyorum

Yani benim de çok çok bilgili olduğum söylenemez ama etrafta yaşayanlardan tecrübe ettiğim kadarıyla sizi korkutmak istemem tabiki hepsi aynı olucak diye bir şey yok. Sadece ona müdahale gerekiyor diye biliyorum iğnedir vs. Kimyasal en azından kendi kendini atıyor. Bencede araştırıp kendinizi korkutmayın doktorunuz en iyisini söyler zaten, inşallah tüm bunlara gerek de kalmaz tutunur bebiş

Doğru görmüştüm sanki
Eşin göreve gidicekti galiba
Hayırlısı ne zamansa o zaman olsun kuzu
Ben iki senedir bekliyorum
Sebepsiz infertilite
Demek ki doğru zman gelmedi diye diye heçiyoyher regli olduğum ay
Insallah olmayız bu ay canım
Aynen göreve gidecek zaten normalde de yanımda değil izne geldi 1 ay o kadar bu şekilde olduğu için düzen yok o yüzden çok istiyorum bu ay hamile olayım diye yoksa ne zaman gelecek ne zamn gidecek belli değil ki

Aylardır 33.-38. Gün arasında adet olurken, bu ay erken yumurtladım diye 29.günde adetim geldi.
Canım reglin normal döngüde gelmesi en azından stresi azaltıyor İnan hem de gelecek aya kafan rahat girersin Nasip olacak inanıyorum

Ama bu değerler çok güzel, mutlaka başka bir doktora da git İnşallah bebeğin seninledir

Ama bu değerler çok güzel, mutlaka başka bir doktora da git İnşallah bebeğin seninledir
İnşallah canım. Pazartesi başka bir doktora gidicem. Bebeği geçtim bana zarar vermesinden de korkuyorum. İnternette bir sürü dış gebelik hikayesi okudum. Tüpleri alınan bile olmuş. Tanıdığım bir ebe de belki doktorun ultrasonu eskiydi o göremedi pazartesi görülür umudunu yitirme dedi ama şuan açıkçası kendimi düşünüyorum, çok korkuyorum

Eklentiler

• IMG_20210731_192226.jpg
    53,8 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:
Reglim geçti bigün muhtemelen olsa çıkardı dimiii
Hiç ümitlenmimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…