Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• 16277493834365892968132245126269.jpg
    16277493834365892968132245126269.jpg
    100,7 KB · Görüntüleme: 64
Bak şu elin olduğu yerde bi çizgi görüyorum allah affetsin yanlış görüyosam shdhsj
=))) Keşke =)
Ama regliminde bigün geçtiğini düşünerek değerlendirirsek sanırım ümitlenmemem lazım boşa dimi kuzu 😁

=))) Keşke =)
Ama regliminde bigün geçtiğini düşünerek değerlendirirsek sanırım ümitlenmemem lazım boşa dimi kuzu 😁
Dur bakalım benim gördüğümü diğerleri de görebilecek mi geç döllenme olmuştur belki veya geç yumurtlamışsındjr regl tarihine daha vardır takvimler çöp her ay farklı oluyor vücuut

Dur bakalım benim gördüğümü diğerleri de görebilecek mi geç döllenme olmuştur belki veya geç yumurtlamışsındjr regl tarihine daha vardır takvimler çöp her ay farklı oluyor vücuut
Bakalım ne dicekler
Bi iki fotoğraf daha atmıstım
Ovulasyonla takip etmedim bu ay takvime baktım o yüzden bilmiyorum hiç tam yumurtlama zamanını
İnsalşah bu gecikme hayra alamettir bakalım

Bende gördüm kız M-Mavera2048 M-Mavera2048 inşallah geç döllenmedir kuzum ama olmazsa da üzülme gecikme olduğunda rahim bebek arıyor bebeğe hazırlanıyor derler

Bende gördüm kız M-Mavera2048 M-Mavera2048 inşallah geç döllenmedir kuzum ama olmazsa da üzülme gecikme olduğunda rahim bebek arıyor bebeğe hazırlanıyor derler
İnsallahh vardır kuzu=)
Benim rahim 2 senedir bi hazır olamadı valla beni deli ediyor artık😁
Bakma artık alıstımda negatife, uzun bi süredir reglim pek gecikmemişti ondan dedim bi ümit bakayım =)
Olmassa yarın ilk idrarlada yaparım bakarsın onda çılar bişeyler🤦‍♀️

İnsallahh vardır kuzu=)
Benim rahim 2 senedir bi hazır olamadı valla beni deli ediyor artık😁
Bakma artık alıstımda negatife, uzun bi süredir reglim pek gecikmemişti ondan dedim bi ümit bakayım =)
Olmassa yarın ilk idrarlada yaparım bakarsın onda çılar bişeyler🤦‍♀️
Ah benimki de öyle vallahi evlendim evleneli korunmadım son 1 yıldır da baya istiyorum ama tık yok 🤣 yarın benim çatlatma iğnesinin 13. Günü bende yapabilirim belki test

Bende gördüm kuzum efekt yapmaya bile gerek yok😁 negatif cevirip öyle de gördüm. Çok net var. İstersen erken gebelik ile teyit etmeye çalış hayırlısı olsun☺️
Ay insallahh kuzu
Aslında reglim gecikti bigün varsa daha net çıkar gibi düşündüm ama belkide geç döllenmedir=)

Hayır planlıydı 😀 bat günü yaptığımda silikti bugn 3. Gün ama t çizgisi koyu çıktı çok normalde c çizgisi koyuydu diğerlerinde ondan kafam karıştı 🤔
Sebebi hcg değerinizin artıyor olması :) çok güzel bir test. kan vermiş miydiniz?

Bakalım ne dicekler
Bi iki fotoğraf daha atmıstım
Ovulasyonla takip etmedim bu ay takvime baktım o yüzden bilmiyorum hiç tam yumurtlama zamanını
İnsalşah bu gecikme hayra alamettir bakalım
Kuruma çizgisi değilse ben de gördümm Hoppa

Hayırlı olsun canım benim inan çok sevindim Rabbım hepimize nasip etsin inşallah belirtilerin var miydi
Canım ben yerleşme gününü tam olarak hissettim hatta grupta yazmıştım vajinaya zonklama gibi bir ağrı girdi çıktı en net hissettigim buydu bir haftadır iştah artışı ve mide bulantısı normalde bugün adet olmam gerekirken hiç belirti olmamıştı.

Öncelikle hayirli olsun insallah saglikli bi sekilde ilerler 🌸 Neler yapmistiniz detay verebilir misiniz?
Teşekkür ederim cnm. Benim 3 . Aydi bu ay. Ben iyot kullanmaya başlamıştım.Hamile kalmayida kolaylaştırıyormus rahim i hazirliyormus kullanmaya devam etmiştim. Rahimde eğrilik vardı benim yüz üstü denemenin katkisida oldu sanırım.Sehir değiştirdik aile bayram ziyareti kafam daha rahattı stres yapmadım dusunmedim Rabbim Gruptaki tüm arkadaşlara en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin ins🙏

Canım ben yerleşme gününü tam olarak hissettim hatta grupta yazmıştım vajinaya zonklama gibi bir ağrı girdi çıktı en net hissettigim buydu bir haftadır iştah artışı ve mide bulantısı normalde bugün adet olmam gerekirken hiç belirti olmamıştı.
Anladm canm hayırlısı
bende de dediğin gibi agri oldu oturamadim bile ağrıdan o derece bide yumurtlama gününden snra geçmeden kremsi akıntı var biraz azalmıştı ama devam ediyor yani uykulu haldeyim umitlenmek istemiyorm bekleyeceğim biraz daha

Bulanti 3 gündür bende de var ama psikolojik diye düşünüyorum

X