Bak şu elin olduğu yerde bi çizgi görüyorum allah affetsin yanlış görüyosam shdhsj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak şu elin olduğu yerde bi çizgi görüyorum allah affetsin yanlış görüyosam shdhsj
=))) Keşke =)Bak şu elin olduğu yerde bi çizgi görüyorum allah affetsin yanlış görüyosam shdhsj
Dur bakalım benim gördüğümü diğerleri de görebilecek mi geç döllenme olmuştur belki veya geç yumurtlamışsındjr regl tarihine daha vardır takvimler çöp her ay farklı oluyor vücuut=))) Keşke =)
Ama regliminde bigün geçtiğini düşünerek değerlendirirsek sanırım ümitlenmemem lazım boşa dimi kuzu
Bakalım ne diceklerDur bakalım benim gördüğümü diğerleri de görebilecek mi geç döllenme olmuştur belki veya geç yumurtlamışsındjr regl tarihine daha vardır takvimler çöp her ay farklı oluyor vücuut
Bende gördüm kız M-Mavera2048 inşallah geç döllenmedir kuzum ama olmazsa da üzülme gecikme olduğunda rahim bebek arıyor bebeğe hazırlanıyor derlerDur bakalım benim gördüğümü diğerleri de görebilecek mi geç döllenme olmuştur belki veya geç yumurtlamışsındjr regl tarihine daha vardır takvimler çöp her ay farklı oluyor vücuut
İnsallahh vardır kuzu=)Bende gördüm kız M-Mavera2048 inşallah geç döllenmedir kuzum ama olmazsa da üzülme gecikme olduğunda rahim bebek arıyor bebeğe hazırlanıyor derler
Ah benimki de öyle vallahi evlendim evleneli korunmadım son 1 yıldır da baya istiyorum ama tık yok yarın benim çatlatma iğnesinin 13. Günü bende yapabilirim belki testİnsallahh vardır kuzu=)
Benim rahim 2 senedir bi hazır olamadı valla beni deli ediyor artık
Bakma artık alıstımda negatife, uzun bi süredir reglim pek gecikmemişti ondan dedim bi ümit bakayım =)
Olmassa yarın ilk idrarlada yaparım bakarsın onda çılar bişeyler
Bende gördüm gibi canım
Bende gördüm kuzum efekt yapmaya bile gerek yok negatif cevirip öyle de gördüm. Çok net var. İstersen erken gebelik ile teyit etmeye çalış hayırlısı olsun
Ayy sanki var kiz çizgi inşallah vardır canm
İnsallah kuzuuBende gördüm gibi canım
Ay insallahh kuzuBende gördüm kuzum efekt yapmaya bile gerek yok negatif cevirip öyle de gördüm. Çok net var. İstersen erken gebelik ile teyit etmeye çalış hayırlısı olsun
İnsallah kuzu yaaa bakalım yarın sabah yaparım olmassa bideAyy sanki var kiz çizgi inşallah vardır canm
Öncelikle hayirli olsun insallah saglikli bi sekilde ilerler Neler yapmistiniz detay verebilir misiniz?Kızlar adetim bu saate kadar gelmeyince dayanamayıp yaptım . Bu ay hissetmiştim darısı tüm bekleyen arkadaşlara olsun.
Eki Görüntüle 2894829
Günüm bugün müydü canm yazdıysan da görmedim kbİnsallah kuzu yaaa bakalım yarın sabah yaparım olmassa bide
Sebebi hcg değerinizin artıyor olması :) çok güzel bir test. kan vermiş miydiniz?Hayır planlıydı bat günü yaptığımda silikti bugn 3. Gün ama t çizgisi koyu çıktı çok normalde c çizgisi koyuydu diğerlerinde ondan kafam karıştı
Kuruma çizgisi değilse ben de gördümmBakalım ne dicekler
Bi iki fotoğraf daha atmıstım
Ovulasyonla takip etmedim bu ay takvime baktım o yüzden bilmiyorum hiç tam yumurtlama zamanını
İnsalşah bu gecikme hayra alamettir bakalım
Canım ben yerleşme gününü tam olarak hissettim hatta grupta yazmıştım vajinaya zonklama gibi bir ağrı girdi çıktı en net hissettigim buydu bir haftadır iştah artışı ve mide bulantısı normalde bugün adet olmam gerekirken hiç belirti olmamıştı.Hayırlı olsun canım benim inan çok sevindim Rabbım hepimize nasip etsin inşallah belirtilerin var miydi
Teşekkür ederim cnm. Benim 3 . Aydi bu ay. Ben iyot kullanmaya başlamıştım.Hamile kalmayida kolaylaştırıyormus rahim i hazirliyormus kullanmaya devam etmiştim. Rahimde eğrilik vardı benim yüz üstü denemenin katkisida oldu sanırım.Sehir değiştirdik aile bayram ziyareti kafam daha rahattı stres yapmadım dusunmedim Rabbim Gruptaki tüm arkadaşlara en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin insÖncelikle hayirli olsun insallah saglikli bi sekilde ilerler Neler yapmistiniz detay verebilir misiniz?
Anladm canm hayırlısıCanım ben yerleşme gününü tam olarak hissettim hatta grupta yazmıştım vajinaya zonklama gibi bir ağrı girdi çıktı en net hissettigim buydu bir haftadır iştah artışı ve mide bulantısı normalde bugün adet olmam gerekirken hiç belirti olmamıştı.
Bulanti 3 gündür bende de var ama psikolojik diye düşünüyorumCanım ben yerleşme gününü tam olarak hissettim hatta grupta yazmıştım vajinaya zonklama gibi bir ağrı girdi çıktı en net hissettigim buydu bir haftadır iştah artışı ve mide bulantısı normalde bugün adet olmam gerekirken hiç belirti olmamıştı.