Bat 23 temmuzdu canım. 13ünde doktora gitmiştim yumurta çatlamış demişti. Tabi bende dayanamayıp 16sında kaset test yapmıştım tertemiz çıkmıştı. Sonra 22sinde kan verdim 5.23 çıktı. Günümün geçmesini bekleyip 25inde sabah erken gebelik testi yaptım çizgi hemen çıktı. Üstüne öğlen bi de kaset yaptım o baya silikti ama yine hemen çıktı. Yine kaset testlerle takip ettim. Fotoğrafı eklemiştim ama tekrar ekliyim. Bugün tekrar kan verdim 217 olmuş. Geç döllenme oldu sanırım. Değer düşük ama pozitif dedi aile hekimi bilmiyorum salı gününü beklicem. O yüzden kırmızıları görene kadar beklemek lazım bence. Ben test yapmasam hala hasta olcam diye beklerdim adet sancısı gibi ağrılarım var çünkü. Baya uzun yazdım kusura bakmaCanım regl gününden önce test yapmış mıydın hiç?
Selam Cicişler, formatlandım da geldim. Napıyosunuz, test yapan yok muu?
Kuzu 3 aydır mı istiyordun? Ovülasyon denemiş miydin bu ay bir önerin var mıHiç o açıdan düşünmemiştim. Gayet kendimi iyi hissediyorum çok şükür. Arkadaşımın da kanaması oldu ama o başından beri kötüydü ona yormuştum ben de. İçime kurt düştü şimdi
bak görünce görülüyor demekkigözlerimi yaşartıyosun ahahha
Ben yapmadımCanım tekrarladım bugün negatiff bi dahaki aya kaldım dicemde regl olmadığım sürece umudu da kesmek istemiyorum
İnat ediyorum çarşambaya kadar bekleyeceğim hastalanmazsam o vakte o gun yapcam canm hemnSelam Cicişler, formatlandım da geldim. Napıyosunuz, test yapan yok muu?
Merhabalar kızlar 25 Temmuzda çift çizgiyi gördükten sonra Bat tarihine 2 gün varken kan verdim beta hcg 49 çıktı. O günden sonra kan vermedim günüm gecikti salı günü doktora gideceğim sizce beta hcg kaç olmalı keseyi görmek için? Kalp atışını duymak
Teşekkür ederim canım ayrıntılı yazdığın için, benimde bat yarın. Belim ağrıyor ama bakalım olacak mıyımBat 23 temmuzdu canım. 13ünde doktora gitmiştim yumurta çatlamış demişti. Tabi bende dayanamayıp 16sında kaset test yapmıştım tertemiz çıkmıştı. Sonra 22sinde kan verdim 5.23 çıktı. Günümün geçmesini bekleyip 25inde sabah erken gebelik testi yaptım çizgi hemen çıktı. Üstüne öğlen bi de kaset yaptım o baya silikti ama yine hemen çıktı. Yine kaset testlerle takip ettim. Fotoğrafı eklemiştim ama tekrar ekliyim. Bugün tekrar kan verdim 217 olmuş. Geç döllenme oldu sanırım. Değer düşük ama pozitif dedi aile hekimi bilmiyorum salı gününü beklicem. O yüzden kırmızıları görene kadar beklemek lazım bence. Ben test yapmasam hala hasta olcam diye beklerdim adet sancısı gibi ağrılarım var çünkü. Baya uzun yazdım kusura bakma
Kuzum yapamam ki annemdeyim. Anca gece geçerim eve ama belim ağrıyor ya... Her ann lavaboya gidiyorum adet mi oldum diye çünkü akıntı da var. Yarın batHadi sen yapppp akşam pazarı bi çizgi görelim
Canım ben bunu yeni gördüm. Bencede var çizgi net görünüyor.. İnş bebiştirkızlar bende test yaptım ve çok silik bir çizgi çıktı sanki sizce ?
İnşallah vardır canım benim de çok ağrım vardı olcam diyodum ama olmadım. Güzel haberlerini alırız inşallahTeşekkür ederim canım ayrıntılı yazdığın için, benimde bat yarın. Belim ağrıyor ama bakalım olacak mıyım
Evet canım bu ay 3.ayımdı. Nisanda doğum kontrol hapımı bıraktım. Mayısta bir acemice gelişine denedikKuzu 3 aydır mı istiyordun? Ovülasyon denemiş miydin bu ay bir önerin var mı
Al al randevunuAyyy ben daha randevu falan almadımsalı günü tekrar bi kan vereyim bakalım ondan sonra alırım bende ya haftaya ya da sonraki haftaya artık ne zamana bulursam
Çok teşekkürler, aminEvet canım bu ay 3.ayımdı. Nisanda doğum kontrol hapımı bıraktım. Mayısta bir acemice gelişine denedikilk ay çok heyecanlıydım hemen olacak sandım tabiii olmadı..Sonraki ay ovülasyonla takip ettim değerlendirdim ama olmadı ve bunun beni aşırı gerdiğini farkettim. Son ay ise malesef rahatsızlandım ve onunla uğraşırken ne ovülasyon takip ettim ne de sık ilişki olsun diye uğraştım. İlişkiden sonra uzanmadım bile uzun süre. Hatta en az ilişki yaşadığımız aydı. Bu yüzden hamile olduğumda öğrendiğimde aşırı şaşırdım. Sanırım en önemlisi kafanın rahat olmasıymış eğer hastalık olmasaydı asla kafam da rahat olmazdı çünkü insan ister istemez sürekli düşünüyor. Bir de ben doğum kontrol hapını bıraktığımda folidoce e başladım. İnşallah en yakın zamanda sen de tadarsın bu duyguyu canım
Evet ilk olacakAl al randevunusenin ilk gebeliğin mi olcak
Beraber gidiyoruz galiba hemen hemen aynı zamanda doğurcaz nasipseBenimde ilk canım
Gebelik arkadaşı oldukBeraber gidiyoruz galiba hemen hemen aynı zamanda doğurcaz nasipseyaş kaç bu arada ne kadarlık evlisin
Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah Rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasın
Öyle oldu gerçekten bu site baya faydalı oluyorGebelik arkadaşı oldukAmin inşallah canım. Allah isteyen herkese hayırlısı ile evlatlarını nasip etsin benim yaş 26 ve 5 yıllık evliyim. Peki sen?