Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım regl gününden önce test yapmış mıydın hiç?
Bat 23 temmuzdu canım. 13ünde doktora gitmiştim yumurta çatlamış demişti. Tabi bende dayanamayıp 16sında kaset test yapmıştım tertemiz çıkmıştı. Sonra 22sinde kan verdim 5.23 çıktı. Günümün geçmesini bekleyip 25inde sabah erken gebelik testi yaptım çizgi hemen çıktı. Üstüne öğlen bi de kaset yaptım o baya silikti ama yine hemen çıktı. Yine kaset testlerle takip ettim. Fotoğrafı eklemiştim ama tekrar ekliyim. Bugün tekrar kan verdim 217 olmuş. Geç döllenme oldu sanırım. Değer düşük ama pozitif dedi aile hekimi bilmiyorum salı gününü beklicem. O yüzden kırmızıları görene kadar beklemek lazım bence. Ben test yapmasam hala hasta olcam diye beklerdim adet sancısı gibi ağrılarım var çünkü. Baya uzun yazdım kusura bakma

Eklentiler

• 20210729_104705.jpg
    44,5 KB · Görüntüleme: 47
Kuzu 3 aydır mı istiyordun? Ovülasyon denemiş miydin bu ay bir önerin var mı

Merhabalar kızlar 25 Temmuzda çift çizgiyi gördükten sonra Bat tarihine 2 gün varken kan verdim beta hcg 49 çıktı. O günden sonra kan vermedim günüm gecikti salı günü doktora gideceğim sizce beta hcg kaç olmalı keseyi görmek için? Kalp atışını duymak için ?

Canım kese için 2.5 3 bin arası görülüyor benim vajinadan gördü ama.. kalp atışı için de keseden 1 hafta 10 gün sonra görürüz demişti

Teşekkür ederim canım ayrıntılı yazdığın için, benimde bat yarın. Belim ağrıyor ama bakalım olacak mıyım

Kuzu 3 aydır mı istiyordun? Ovülasyon denemiş miydin bu ay bir önerin var mı
Evet canım bu ay 3.ayımdı. Nisanda doğum kontrol hapımı bıraktım. Mayısta bir acemice gelişine denedik ilk ay çok heyecanlıydım hemen olacak sandım tabiii olmadı..Sonraki ay ovülasyonla takip ettim değerlendirdim ama olmadı ve bunun beni aşırı gerdiğini farkettim. Son ay ise malesef rahatsızlandım ve onunla uğraşırken ne ovülasyon takip ettim ne de sık ilişki olsun diye uğraştım. İlişkiden sonra uzanmadım bile uzun süre. Hatta en az ilişki yaşadığımız aydı. Bu yüzden hamile olduğumda öğrendiğimde aşırı şaşırdım. Sanırım en önemlisi kafanın rahat olmasıymış eğer hastalık olmasaydı asla kafam da rahat olmazdı çünkü insan ister istemez sürekli düşünüyor. Bir de ben doğum kontrol hapını bıraktığımda folidoce e başladım. İnşallah en yakın zamanda sen de tadarsın bu duyguyu canım

Çok teşekkürler, amin Hepimiz için diliyorum

Beraber gidiyoruz galiba hemen hemen aynı zamanda doğurcaz nasipse yaş kaç bu arada ne kadarlık evlisin
Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah Rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasın
Gebelik arkadaşı olduk Amin inşallah canım. Allah isteyen herkese hayırlısı ile evlatlarını nasip etsin benim yaş 26 ve 5 yıllık evliyim. Peki sen?

Gebelik arkadaşı olduk Amin inşallah canım. Allah isteyen herkese hayırlısı ile evlatlarını nasip etsin benim yaş 26 ve 5 yıllık evliyim. Peki sen?
Öyle oldu gerçekten bu site baya faydalı oluyor yaşımız aynı ama evlilik benim daha çok yeni yaş 26. 1 hafta sonra 2 aylık evli olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…