- 16 Haziran 2014
- 711
- 615
Oo maşallah erken davranmışsınızÖyle oldu gerçekten bu site baya faydalı oluyor yaşımız aynı ama evlilik benim daha çok yeni yaş 26. 1 hafta sonra 2 aylık evli olcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oo maşallah erken davranmışsınızÖyle oldu gerçekten bu site baya faydalı oluyor yaşımız aynı ama evlilik benim daha çok yeni yaş 26. 1 hafta sonra 2 aylık evli olcam
Canım ben testinde çizgi görüyorum belirtin var miydi erken yaptın ya ondan sordumKuzum tatildeyim aynen. Yumurtlama dönemim bayram haftası idi. Yani günlere denk geldi değerlendirdik ama malum aylardır tutmuyor ya, umudum da yoktu ama. Tatile gelirken de bir kaç gebelik testi almıştım yanıma valla ne biliim var bişiler ama inş yanılmıyoruzdur kuzum. Muhakkak haber veririm etiketlerim seni kuzum. Yoldaşım
Yaş 26 olunca dedim doğurana kadar 27 olurum hadi yapalımOo maşallah erken davranmışsınız
Aynen iyi yapmışsınızYaş 26 olunca dedim doğurana kadar 27 olurum hadi yapalım
Benim de düştü malesefAdet oldum zaten üstüne
Doktora gidicen dimi? Kendi bilir diyo ya allahım kim bilsin yumurta mı sperm mi kızzz onu da deCok yoğun olduğum için agri sizi hissetmiyorum evde durup 2 dakka dinleyim diyorum hemen bisi buluyorum neyse bu ayda olmazsa daha da düşünmediğim bi ay olamaz zaten aman kendi bilir saldım iyice
Canım kasığımda batma oldu, ama her zaman ki gibi değil değişik bi batma. Aniden girip çıkan şekilde. İki gündür ara ara oldu böyle. Belimde devamlı bir garip ağrı var tutulma gibi sanki. Bi uzandığım zaman doğrulurken özellikle sezeryan bölgemde kasılma oldu. Testi çok erken yaptım farkındayım ama bu belirtilerim önceki aylar gibi değil tam, acaba mı dedirtti bana? Yani tabiki daha çok erken. Allah korusun kimyasal olabilir, test hatalı olabilir ne biliim.. İnşallah vardır ya.. Aylar oldu gelsin artık@
Canım ben testinde çizgi görüyorum belirtin var miydi erken yaptın ya ondan sordum
Insallah bu ay isteyen herkesin olur siz yine ağustosa toplanacaksiniz benim bu ay yoksa 2022ye atcam kendimi koca yok ocak ayına kadar
Eşin asker mi canım?Insallah bu ay isteyen herkesin olur siz yine ağustosa toplanacaksiniz benim bu ay yoksa 2022ye atcam kendimi koca yok ocak ayına kadar
Evet canmEşin asker mi canım?
Benm takvime göre regl 27 temmuzduKızlar benim takvime göre regl tarihim 5 Ağustos ama yumurtlama tarihime göre 31 Temmuz hangisi olur merak ediyorum ama 2 gündür belim de ağrıyor
Esim dun gitti ızinden kv falan kapi önünde oturuyoruz bi kadın geldi bebek yok mu dedi pat diye bnde yok dedim amma tembel çıktın sende dedi koydu gitti neye uğradığımı şaşırdım kalktım eve girdim ağladımEşin asker mi canım?
Ayyy sanane desene ya gıcık oluyorum böyle tiplere. Hayır yapıp yapmamak senin tercihine kalmış bi şey kime nee ayrıca belki yıllarca deniyosun olmuyo neden insanların hakkında böyle konuşma hakkını kendilerinde buluyolar çıldırıyorum ben ya. Teyze en çalışkan senmişsin deseydin sinirimden kendimi yedim burdaEsim dun gitti ızinden kv falan kapi önünde oturuyoruz bi kadın geldi bebek yok mu dedi pat diye bnde yok dedim amma tembel çıktın sende dedi koydu gitti neye uğradığımı şaşırdım kalktım eve girdim ağladım
İnsanlar yüzünden dışarı bile çıkasım gelmiyor
Ben Hali nin topiği çok sevdim burda kalcam ağustos biraz hareketlensin geliriz bizde o sıra mecburr kuzuu
Kız dedi ve koydu gitti neye uğradığımi şaşırdım olay şu esim asker evleneli 11 ay oldu işte 4 ayda bir ya geliyor ya gelmiyorAyyy sanane desene ya gıcık oluyorum böyle tiplere. Hayır yapıp yapmamak senin tercihine kalmış bi şey kime nee ayrıca belki yıllarca deniyosun olmuyo neden insanların hakkında böyle konuşma hakkını kendilerinde buluyolar çıldırıyorum ben ya. Teyze en çalışkan senmişsin deseydin sinirimden kendimi yedim burda
Insallah bu ay hamile olurum da elime pankart alıp cikcam hepsine başta kaynanama sonra o acayip komşularınaAyyy sanane desene ya gıcık oluyorum böyle tiplere. Hayır yapıp yapmamak senin tercihine kalmış bi şey kime nee ayrıca belki yıllarca deniyosun olmuyo neden insanların hakkında böyle konuşma hakkını kendilerinde buluyolar çıldırıyorum ben ya. Teyze en çalışkan senmişsin deseydin sinirimden kendimi yedim burda