Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@
Kuzum tatildeyim aynen. Yumurtlama dönemim bayram haftası idi. Yani günlere denk geldi değerlendirdik ama malum aylardır tutmuyor ya, umudum da yoktu ama. Tatile gelirken de bir kaç gebelik testi almıştım yanıma🙈 valla ne biliim var bişiler ama inş yanılmıyoruzdur kuzum. Muhakkak haber veririm etiketlerim seni kuzum. Yoldaşım ❤️
Canım ben testinde çizgi görüyorum belirtin var miydi erken yaptın ya ondan sordum 😊

Cok yoğun olduğum için agri sizi hissetmiyorum evde durup 2 dakka dinleyim diyorum hemen bisi buluyorum neyse bu ayda olmazsa daha da düşünmediğim bi ay olamaz zaten aman kendi bilir saldım iyice

@

Canım ben testinde çizgi görüyorum belirtin var miydi erken yaptın ya ondan sordum 😊
Canım kasığımda batma oldu, ama her zaman ki gibi değil değişik bi batma. Aniden girip çıkan şekilde. İki gündür ara ara oldu böyle. Belimde devamlı bir garip ağrı var tutulma gibi sanki. Bi uzandığım zaman doğrulurken özellikle sezeryan bölgemde kasılma oldu. Testi çok erken yaptım farkındayım ama bu belirtilerim önceki aylar gibi değil tam, acaba mı dedirtti bana? Yani tabiki daha çok erken. Allah korusun kimyasal olabilir, test hatalı olabilir ne biliim.. İnşallah vardır ya.. Aylar oldu gelsin artık🤲🤲🤲

Kızlar benim takvime göre regl tarihim 5 Ağustos ama yumurtlama tarihime göre 31 Temmuz 😃 hangisi olur merak ediyorum ama 2 gündür belim de ağrıyor

Eşin asker mi canım?
Esim dun gitti ızinden kv falan kapi önünde oturuyoruz bi kadın geldi bebek yok mu dedi pat diye bnde yok dedim amma tembel çıktın sende dedi koydu gitti neye uğradığımı şaşırdım kalktım eve girdim ağladım
İnsanlar yüzünden dışarı bile çıkasım gelmiyor

Esim dun gitti ızinden kv falan kapi önünde oturuyoruz bi kadın geldi bebek yok mu dedi pat diye bnde yok dedim amma tembel çıktın sende dedi koydu gitti neye uğradığımı şaşırdım kalktım eve girdim ağladım
İnsanlar yüzünden dışarı bile çıkasım gelmiyor
Ayyy sanane desene ya gıcık oluyorum böyle tiplere. Hayır yapıp yapmamak senin tercihine kalmış bi şey kime nee ayrıca belki yıllarca deniyosun olmuyo neden insanların hakkında böyle konuşma hakkını kendilerinde buluyolar çıldırıyorum ben ya. Teyze en çalışkan senmişsin deseydin sinirimden kendimi yedim burda 🙄

Ayyy sanane desene ya gıcık oluyorum böyle tiplere. Hayır yapıp yapmamak senin tercihine kalmış bi şey kime nee ayrıca belki yıllarca deniyosun olmuyo neden insanların hakkında böyle konuşma hakkını kendilerinde buluyolar çıldırıyorum ben ya. Teyze en çalışkan senmişsin deseydin sinirimden kendimi yedim burda 🙄
Kız dedi ve koydu gitti neye uğradığımi şaşırdım olay şu esim asker evleneli 11 ay oldu işte 4 ayda bir ya geliyor ya gelmiyor
Kimden yapcam ben bu çocuğu kocasiz kim çocuk yapmışta ben yapayim

Insallah bu ay hamile olurum da elime pankart alıp cikcam hepsine başta kaynanama sonra o acayip komşularına 🤣🤣🤣

Kızlar çatlama olmuş değil mi kalp olan hepsini değerlendirdik

Eklentiler

• 410F8F46-1369-49CC-B6D1-0BB940906C31.jpeg
    410F8F46-1369-49CC-B6D1-0BB940906C31.jpeg
    81,6 KB · Görüntüleme: 40
X