Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar 22 temmuzda beta 5.23 çıkmıştı. Bugün 30 temmuz tekrar kan verdim 217 çıkmış. Aile hekimi biraz düşük ama pozitif dedi salı günü tekrar gel katlanarak artması lazım dedi. 8 günde az mı artmış sizce? İçim kıpır kıpır oldu ne hissedeceğimi şaşırdım 🐣
Minikkurabiyem Minikkurabiyem
Canım tebrik ederim bak yükselmiş değerin 🤩🤩 geç döllenme olmuştur belki canım. Ovulasyon testi falan yapmış mıydın. Tam yumurtlama tarihini biliyor musun?
Hisler konusunda aynıyız. İnsan bi tuhaf oluyor cidden. Daha belirtileri de yaşamadığım için bir şey hissedemiyorum. Arada kendi kendime gülümsüyorum evde 🤣🤣

Kizzz heyecan yaptim simdi 🥰🥰haberlerini bekliyorum kuzum hadi insallah. Yoksa tatilde falan misin? ❤️😁Mutlaka etiketle beni mutlaka🥰
Kuzum tatildeyim aynen. Yumurtlama dönemim bayram haftası idi. Yani günlere denk geldi değerlendirdik ama malum aylardır tutmuyor ya, umudum da yoktu ama. Tatile gelirken de bir kaç gebelik testi almıştım yanıma🙈 valla ne biliim var bişiler ama inş yanılmıyoruzdur kuzum. Muhakkak haber veririm etiketlerim seni kuzum. Yoldaşım ❤️

2 günde bir 2 katı olması lazım diye biliyorum en az sen takipte kal canım belli olmaz..

8 günde 14 ten 2400 e çıkmıştı benim ama herkesin farklı olurmuş doktor pozitif dediyse tadını çıkartt
. keşke 2 günde bir verseydin kan kimyasala dönüş mü olacak takip edilirdi
Kaset testlerle takip ettim koyulaşmayı. Randevu bulamadım acile de gitmek istemedim o yüzden anca verebildim. Öyle deyince bana da az geldi şimdi bilemedim ki bakalım salı gününü beklicem sabırsızlıkla😑

Kaset testlerle takip ettim koyulaşmayı. Randevu bulamadım acile de gitmek istemedim o yüzden anca verebildim. Öyle deyince bana da az geldi şimdi bilemedim ki bakalım salı gününü beklicem sabırsızlıkla😑
yok yok hiç moral bozmak yokkk geç döllenmiştiirr bir problem olsa doktor derdi bir anda kuduruyor bi de ya salı bir bakmışsın 2000 lerde her şey olabilir :KK70::KK70:

Ben hala adet olamadım kimyasal kanamasinin uzerinden 40 gun gecti ilac verdi kullaniyorum inşallah bi an önce sökülürüm şişkinlikten mahvoldum

Bende 47.Gün olmuştum adet normalde 28 günde bir olurdum. İlaç vermişti işte bana da o ay içiyorken adet oldum. Duphaston mu verdi ilacı içiyorsun eger ilaç içerken adetin gelirse bırak ilaç içmeyi canım. 👍 Adet olmama yüzünden inip şişşerdim çok iyi anlyorum ama güzel bilgi oldu bizim için haylrısıyla olursun inşallah 🤗

Canım tebrik ederim bak yükselmiş değerin 🤩🤩 geç döllenme olmuştur belki canım. Ovulasyon testi falan yapmış mıydın. Tam yumurtlama tarihini biliyor musun?
Hisler konusunda aynıyız. İnsan bi tuhaf oluyor cidden. Daha belirtileri de yaşamadığım için bir şey hissedemiyorum. Arada kendi kendime gülümsüyorum evde 🤣🤣
Az diyorlar ama bilemedim inşallah daha da yükselir😑 yok canım hiç ovülasyon yapmadım ama temmuz 13ünde doktora gitmiştim kontrol amaçlı yumurtan çatlamış demişti. Bende ağrı oluyor ara ara sancı gibi geçiyo sonra. Halsizlik ve uyku hali var genel olarak. Ben henüz kavrayamadım sanırım hamile olduğumu tepki veremiyorum 🤦🏻‍♀😄

yok yok hiç moral bozmak yokkk geç döllenmiştiirr bir problem olsa doktor derdi bir anda kuduruyor bi de ya salı bir bakmışsın 2000 lerde her şey olabilir :KK70::KK70:
Ayy inşallah öyle olur🤗 iki katı artması gerektiğini düşünürsek en az 800-1000 arası olması gerekli değil mi? Keseyi ne zaman görmüştün sen merak ettim en az kaç bin olması gerekiyor😊

Ayy inşallah öyle olur🤗 iki katı artması gerektiğini düşünürsek en az 800-1000 arası olması gerekli değil mi? Keseyi ne zaman görmüştün sen merak ettim en az kaç bin olması gerekiyor😊
30 haziranda ilk kanı vermiştim sonra 9unda 2400 mü neydi değerim ertesi günü gitmiştim keseyi görmüştü ama çok çok minikti 3 gün sonra yine gel demişti o günden beri de daha gitmedim yarın gidicem.

herkesinki bir olmuyor yavru ya güzel düşünelim biz inşallah bir anda kudururr değerinn

Az diyorlar ama bilemedim inşallah daha da yükselir😑 yok canım hiç ovülasyon yapmadım ama temmuz 13ünde doktora gitmiştim kontrol amaçlı yumurtan çatlamış demişti. Bende ağrı oluyor ara ara sancı gibi geçiyo sonra. Halsizlik ve uyku hali var genel olarak. Ben henüz kavrayamadım sanırım hamile olduğumu tepki veremiyorum 🤦🏻‍♀😄
Bence sağlıklı ilerlicek canım içini ferah tut 😊😊 benim de bugün ara ara alt karnıma sancı giriyor. Garip bir kasılma gibi oluyo. Sonra geçiyo.
Kese ve kalp atışını duyunca tam olarak anlıcaz bence hamile olduğumuzu 😀

30 haziranda ilk kanı vermiştim sonra 9unda 2400 mü neydi değerim ertesi günü gitmiştim keseyi görmüştü ama çok çok minikti 3 gün sonra yine gel demişti o günden beri de daha gitmedim yarın gidicem.

herkesinki bir olmuyor yavru ya güzel düşünelim biz inşallah bir anda kudururr değerinn
Maşallah sağlıkla büyüsün inşallah🥰 ben daha doktora gitmedim şuan sağlık ocağında devam edicem bakalım değer yükselirse düzenli bir şekilde o zaman doktora gidicem kese için inşallah dua et sende hamiş duası🌸

Bence sağlıklı ilerlicek canım içini ferah tut 😊😊 benim de bugün ara ara alt karnıma sancı giriyor. Garip bir kasılma gibi oluyo. Sonra geçiyo.
Kese ve kalp atışını duyunca tam olarak anlıcaz bence hamile olduğumuzu 😀
Sancı beni korkutuyodu ama araştırdım baya doktorları falan dinledim normal diyorlar. Rahim boşken dolmaya başladığı için oluyormuş falan. Bebek tutunuyo yani🥰 Bende bunu düşünerek sancılara katlanıyorum çok fena. Bence de kalp atışını duyunca özellikle ağlarım ben kesin😄

Sancı beni korkutuyodu ama araştırdım baya doktorları falan dinledim normal diyorlar. Rahim boşken dolmaya başladığı için oluyormuş falan. Bebek tutunuyo yani🥰 Bende bunu düşünerek sancılara katlanıyorum çok fena. Bence de kalp atışını duyunca özellikle ağlarım ben kesin😄
Ne zaman gitceksin doktora canım. Ben 6 ağuatosa randevu aldım 🙈

Merhaba kızlar. 22 temmuzda beta hcg 5.23 çıkmıştı ve hasta olmayınca 25 temmuzda pozitifi görünce tekrar kan vermemek için her gün test yaptım koyulaşmayı görmek için. Sizce nasıl gözüküyor? Yarın kan vericem. Beta en az kaç olmalı? Bu arada çook ağrım var ara ara sancı giriyo karnıma adet olacakmışım gibi. Gaz sorunu yaşıyorum 3 gündür. Son olarak beta kaç olduğunda doktora gitmeliyim sizce?
Canım regl gününden önce test yapmış mıydın hiç?

Ne zaman gitceksin doktora canım. Ben 6 ağuatosa randevu aldım 🙈
Ayyy ben daha randevu falan almadım😄 salı günü tekrar bi kan vereyim bakalım ondan sonra alırım bende ya haftaya ya da sonraki haftaya artık ne zamana bulursam😄

X