Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız dedi ve koydu gitti neye uğradığımi şaşırdım olay şu esim asker evleneli 11 ay oldu işte 4 ayda bir ya geliyor ya gelmiyor
Kimden yapcam ben bu çocuğu kocasiz kim çocuk yapmışta ben yapayim
Tövbe tövbe meryem ana mıyım ben deseydin ay çok sinirler gerçekten. Hiç renk verme deniyoruz falan diye de pankart açarsın sonra

Tövbe tövbe meryem ana mıyım ben deseydin ay çok sinirler gerçekten. Hiç renk verme deniyoruz falan diye de pankart açarsın sonra
Manyak çok iste tamam bebek istiyoruz ama hayırlısı böyleymiş biz daha doğru düzgün evliliğimizi anlayamadık ki etraf bunu anlasa

Aynısı bizlere de oluyor kuzum boşver üzülme. Sen ne kadar süredir evlisin ve ne kadar süredir istiyorsunuz?

Bugün bütün gün karnım ağrıdı akşama doğru birkaç damla kan gelmiş şuan gelen yok herhalde sabaha ya da öğlene sökülecek. Beni şimdiden silebilirsin :)

Bu ay yumurtlamayı değerlendirdim üstünden 3 4 gün geçti. Göğüs ağrım ve uclarında yanma var hiç bu kadar olmazdı. Ara sıra kasık ağrım var umarım hamileyimdir yorum yapabilecek olan var mı. Sonraki adet tarihim 10 ağustos

Kızlar merhaba 1 senelik evliyim bu ay bebek için çalımalara adetim biter bitmez başladık adetime15 gün kala adet ağrısı başladı alt karnımda sol tarafımdada batma oluyor ara ara bazende sağda psikolojikte olabilir kendimi çok dinliyorum hafif sırt ağrımda var adetime 5 gün kala yani bugün öğlen test yaptım tek çizgi çıktı erken ama belki bi ihtimal bişey çıkar diye şansımı denedim beklemek çok zor heyecanlıyım çok sizinşe paylaşmak istedim :)

Günaydın kızlar adete 2 gün var gece wc çıkarken test de yapım dedim telefonun ışığında bişey gorememistim şimdi bakınca böyle negatif sanırım değil mi

Eklentiler

• IMG_20210731_064309.jpg
    43,4 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_20210731_064226.jpg
    48,6 KB · Görüntüleme: 39
Ben de test yaptım bembeyaz regli beklicem artk zaten obur güne regl amacın bu ne ya bir de biz pozitif görelim bezdim

Yavrum 22si çatladı 29u test yaptım
Normal gebelik twstimde hayalet bir cizgi gorunce senin kanli idrar testini yaptim sanki birseyler varmi ne bata 7 gun varken yaptim dun yani

Eklentiler

• IMG_20210731_083451.jpg
    74 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_20210731_081820_4.jpg
    78,8 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_20210730_194414.jpg
    73,9 KB · Görüntüleme: 63
Normal gebelik twstimde hayalet bir cizgi gorunce senin kanli idrar testini yaptim sanki birseyler varmi ne bata 7 gun varken yaptim dun yani
Ay evet kız kanlıda bi çizgi görünüyo he ay hadi inşallahhh erken ya ama daha bu koyulaşır her gün biraz dahaa

Ay evet kız kanlıda bi çizgi görünüyo he ay hadi inşallahhh erken ya ama daha bu koyulaşır her gün biraz dahaa
Ayy insallah insallah 1 yildie iflahim sokuldu senin gebeligin nasil gidiyir iyisin insallah

Günaydın kızlar, bugün bat günüm bel ağrım devam ediyor test yaptım yine 10 dakikadan sonra çıkan çizgi var ama o önemli değil zaten.
Regli bekliyorum bende artık. Temmuza elveda diyorum çok sıkıldım artık bu döngünün 7 aydır böyle negatifle sonuçlanmasından.

A R Y A agustos grubunda negatif foto uygulaması yapın parlak çizgi çıkarsa olabilir diye konuşuldu. Bazı arkadaşlar denedi. Bence sende bi yap dene … geç dölenme olamaz mı? 2 kere yumurtlamadın mı sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…