Tövbe tövbe meryem ana mıyım ben deseydin ay çok sinirler gerçekten. Hiç renk verme deniyoruz falan diye de pankart açarsın sonraKız dedi ve koydu gitti neye uğradığımi şaşırdım olay şu esim asker evleneli 11 ay oldu işte 4 ayda bir ya geliyor ya gelmiyor
Kimden yapcam ben bu çocuğu kocasiz kim çocuk yapmışta ben yapayim
Manyak çok iste tamam bebek istiyoruz ama hayırlısı böyleymiş biz daha doğru düzgün evliliğimizi anlayamadık ki etraf bunu anlasaTövbe tövbe meryem ana mıyım ben deseydin ay çok sinirler gerçekten. Hiç renk verme deniyoruz falan diye de pankart açarsın sonra
İnşallah canım ikinci testi yaptım daha net çıktı zaten ama yinede kanda görmeden emin olamıyorumCanım ben bunu yeni gördüm. Bencede var çizgi net görünüyor.. İnş bebiştir
Aynısı bizlere de oluyor kuzum boşver üzülme. Sen ne kadar süredir evlisin ve ne kadar süredir istiyorsunuz?Esim dun gitti ızinden kv falan kapi önünde oturuyoruz bi kadın geldi bebek yok mu dedi pat diye bnde yok dedim amma tembel çıktın sende dedi koydu gitti neye uğradığımı şaşırdım kalktım eve girdim ağladım
İnsanlar yüzünden dışarı bile çıkasım gelmiyor
Teşekkür ederimtebrikler çizgi var evet. Hamilesiniz sanırım
İnşallah görebilir o zaman teşekkür ederim canımmCanım kese için 2.5 3 bin arası görülüyor benim vajinadan gördü ama.. kalp atışı için de keseden 1 hafta 10 gün sonra görürüz demişti
1 sene olacak canm hep istedik yaniAynısı bizlere de oluyor kuzum boşver üzülme. Sen ne kadar süredir evlisin ve ne kadar süredir istiyorsunuz?
Doktora gidicem ahahhaDoktora gidicen dimi? Kendi bilir diyo ya allahımkim bilsin yumurta mı sperm mi kızzz onu da de
Yavrum 22si çatladı 29u test yaptım
Normal gebelik twstimde hayalet bir cizgi gorunce senin kanli idrar testini yaptimYavrum 22si çatladı 29u test yaptım
Ay evet kız kanlıda bi çizgi görünüyo he ay hadi inşallahhh erken ya ama daha bu koyulaşır her gün biraz dahaaNormal gebelik twstimde hayalet bir cizgi gorunce senin kanli idrar testini yaptimsanki birseyler varmi ne bata 7 gun varken yaptim dun yani
Ayy insallah insallah 1 yildie iflahim sokuldu senin gebeligin nasil gidiyir iyisin insallahAy evet kız kanlıda bi çizgi görünüyo he ay hadi inşallahhh erken ya ama daha bu koyulaşır her gün biraz dahaa
Günaydın kızlar, bugün bat günüm bel ağrım devam ediyor test yaptım yine 10 dakikadan sonra çıkan çizgi var ama o önemli değil zaten.
Regli bekliyorum bende artık. Temmuza elveda diyorumçok sıkıldım artık bu döngünün 7 aydır böyle negatifle sonuçlanmasından.