Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canm mekani cennet olsun. Rabbim evlat kokushyla acini dindirsin insallh. Canm ben pek girmiyorm artk bebek isini akisa biraktgim icin. Seni merak ettim gun icinde test yaparsan ya da ovulasyon testi yaparsan
Amin canım sağol, bugün evde olmayacağım için test yapamam. Ama bel ağrım başladı yine, yarın bat günüm. Bu ağrıyı tanıyorum, adet ağrısı...

ayyyyyy demirbaşlardan böyle haber alınca iyice kuduuruyorum sevinçten koş kana koşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Kızlar 22 temmuzda beta 5.23 çıkmıştı. Bugün 30 temmuz tekrar kan verdim 217 çıkmış. Aile hekimi biraz düşük ama pozitif dedi salı günü tekrar gel katlanarak artması lazım dedi. 8 günde az mı artmış sizce? İçim kıpır kıpır oldu ne hissedeceğimi şaşırdım
Minikkurabiyem

Buna direk beta tahmini yaparım valla o kadar uzun zamandır beta tahmini yapmayınca da bi köreldim ama 50 küsür diye bahsi açarım

2 günde bir 2 katı olması lazım diye biliyorum en az sen takipte kal canım belli olmaz..

8 günde 14 ten 2400 e çıkmıştı benim ama herkesin farklı olurmuş doktor pozitif dediyse tadını çıkartt
. keşke 2 günde bir verseydin kan kimyasala dönüş mü olacak takip edilirdi

Son düzenleme:
bu bizim alışık olduğumuz hayalet çizgilerden çok farklı pembiş pembiş valla çok sevindim
Ay canım valla bi heves moddayım da burada kan tahlili verecek yer de yok. Pazartesiye kadar elimdeki teslerle bi takip edeyim bakalım ne olacak?
Buna direk beta tahmini yaparım valla o kadar uzun zamandır beta tahmini yapmayınca da bi köreldim ama 50 küsür diye bahsi açarım
Hahaha Valla tahlil imkanım olsa hemen koşcam da. Kaset testle takip edeyim. İnş yanılmıyoruzdur

Kizzz heyecan yaptim simdi haberlerini bekliyorum kuzum hadi insallah. Yoksa tatilde falan misin? Mutlaka etiketle beni mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…