sabah kaçta yapcaksın testiiii onu de alarm kurcamAhhh canım benimhemen ilk denemede olur sananlar olarak gel sarılalım
Yazık bizeeeAhhh canım benimhemen ilk denemede olur sananlar olarak gel sarılalım
Sabah 9 gibiiisabah kaçta yapcaksın testiiii onu de alarm kurcam
Hep o TV de izlediğimiz tek gecede hamile kalan kadınları gösteren filmler yüzünden oluyor bunlarYazık bizeeeben de yaz sonu yaparım tutar diye düşünmüştüm sonra çok saçma ama çin takviminde denediğim o ilk ay için kız gösteriyodu sonrası erkek. Eşime dedim gel bi deneyelim tutarsa falan sonra anladım ki o işler o kadar kolay değilmiş. Resmen saflık ya başka bi şey değil
Hadi bakalımSabah 9 gibiii
Venüscüm sen ilk testini kasetle mi yoksa erken gebelik ile mi yapmıştın? Ve yumurtlamadan kaç gün sonra öğrenmiiştinnHadi bakalımHeyecanla bekliyoruz
Kırmızıları görene kadar umudumuzu kaybetmiyoruzzzzzz kızlar benımde öyle tabi düzensızlık yok dün 2tane test yaptımMerhaba kızlar benim son dört aydaki regl günlerim 23-25-21-30 günde bir yani düzensiz olmaya başladı en son 1 temmuzda adet olmustum hala olmadım 25 Temmuz sabahı idrar negatifti yine de bir Ümit varmidir sizce???
14gün gectı canım ama takvıme göre bugun adet olmam gerekti bıde 2gün evvel gene yumurtladım ovülasyon testimde kırmızılık vardıÖyle değil mi amaHadiii bakalım inşallah sabah güzel haberler verebiliriz, senin yumurtlama üzerinden kaç gün geçti?
Erken gebelikle öğrendim canım ben peşine kaset test de yaptım. Kaset çok çok silikti. Batım 19 temmuzdu ben 14 ünde öğrendim. Takvim uygulamasıyla takip ediyorum ben ona göre yumurtlama gününü de sayarsam 10. Gün öğrenmişim. Ayın 5 iymiş yumurtlamaVenüscüm sen ilk testini kasetle mi yoksa erken gebelik ile mi yapmıştın? Ve yumurtlamadan kaç gün sonra öğrenmiiştinn
Ay inşallah ya mutlu haberler alalımKırmızıları görene kadar umudumuzu kaybetmiyoruzzzzzz kızlar benımde öyle tabi düzensızlık yok dün 2tane test yaptımnegatıf hala umudum var
Benim de yarın 13.günüm olacak14gün gectı canım ama takvıme göre bugun adet olmam gerekti bıde 2gün evvel gene yumurtladım ovülasyon testimde kırmızılık vardı
Sende çok erken öğrenmişsin ya maşallahErken gebelikle öğrendim canım ben peşine kaset test de yaptım. Kaset çok çok silikti. Batım 19 temmuzdu ben 14 ünde öğrendim. Takvim uygulamasıyla takip ediyorum ben ona göre yumurtlama gününü de sayarsam 10. Gün öğrenmişim. Ayın 5 iymiş yumurtlama
İnşallah canım ya benım umudum yok bakma böyle diyorum da sureklj tek çizgiler görüyorum rüyamda gördüm geçen pozıtıftı cok mutluydum degısık ruh halleri içindeyimBenim de yarın 13.günüm olacakinşallah pozitifi görürüz
Hep sabırsızlıktanSende çok erken öğrenmişsin ya maşallah
İşte bende aşı için emin olmak istedim o yüzden verdim kanı. Hamile bir arkadaşım var doktoru gebelik 3-4 ay olmadan tavsiye etmiyorum demiş, aklım karıştı açıkçasıİnsallah olmazsın ve gebelik vardır. Ben de aşı oldum ama korunmayacağım galiba.
Yumurtlamaya göre yarın bat tarihim cumartesi test yapmıştım tek çizgiydi yarın muhtemelen gelir regl
Kimyasaldan hen sonraki ay mi oldu gebelikHep sabırsızlıktangeçen ay kimyasal gebeliği de erken yakalamıştım. Bu sefer daha temkinli ilerledim o yüzden. Kanı hemen vermedim batın geçmesini bekledim. İnşallah seninde kalbine gönlüne göre olur canım benim çok içten istiyorum