Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu çizgiler hemen mi çıktı
İlk test surelab, 10 dk içinde attım kızlar negatif üzgünüm diye. Sonra 3-4 kişi hayır çizgi var dediler gidip tekrar baktım bu 30-40 dk geçmiş haliydi evet çizgi belirgindi.
Alttaki laboquick onu da attım negatif diye kızlar dedi hayır var. Tekrar baktım ilk 15 dk içinde belirginleşti.

Hee peki ultrasonla bakması için çişimizin gelmesi gerekiyo mu? İlişki niye yasak yaw ben simdi bugün sevişemem miiiğğ?

Cevap verebilecek yok mu kızlar?
Geç döllenme durumu yok ise negatif bence. Yumurtlama görüp üzerine değerlendiren arkadaslar hep bata 4-5 gün kala kaset testte pozitifi gördüler. Yumurta takibi yapmadıysan ve geç döllemme durumu varsa hamilelik olabilir diye düsünüyorum. Tabi bunlar benim ordan burdan okuduklarıma göre yorumlarım.

Benim doktorum ultrason takibi yapıyor, gelişip çatladığını kontrol edecek 2,3 günde bir çağırır belki iğne yapar

Benim doktorum ultrason takibi yapıyor, gelişip çatladığını kontrol edecek 2,3 günde bir çağırır belki iğne yapar
Peki çiş lazım mı? Karnımız şiş mi olacak yoksa gerek yok mu? Bir de yarın gideceğim bugün seks yasak mı yoksa no problemo mu?

Çok teşekkür ederim canım Regliyi beklicez artık olmazsa artık ağustos ayına transfer olucaz

Bence 2,30 değer yükselmeye meyilli bi değer olabilir çünkü negatiflerde hep <0.100 çıkıyor canım. Şuanlık bi gebelik var gibi değil ama yok gibi de değill eğer regl olmazsan bi daha test yap bence
Grubun motivasyonusun resmen sen kaç yaşındasın L Larissa ve ne kadar süredir istiyorsun?

Grubun motivasyonusun resmen sen kaç yaşındasın L Larissa ve ne kadar süredir istiyorsun?
Yaaa çok teşekkür ederiiim hepimiz öyleyiz bence birbirimize az da olsa moral oluyosak ne mutlu
Ben 29 um mayıs sonu öylesine bi denedik ama asıl bilinçli hazırlık haziran ve temmuz. Ben de ilk denemede olur sananlardanım

Ahhh canım benim hemen ilk denemede olur sananlar olarak gel sarılalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…