İlk test surelab, 10 dk içinde attım kızlar negatif üzgünüm diye. Sonra 3-4 kişi hayır çizgi var dediler gidip tekrar baktım bu 30-40 dk geçmiş haliydi evet çizgi belirgindi.Bu çizgiler hemen mi çıktı
Cevap verebilecek yok mu kızlar?Kızlar bat 31 temmuz. Bugün kan verdim aşı için durumu netleştirmek istedim açıkçası. Değer 2.30 çıktı, negatif galiba
Hee peki ultrasonla bakması için çişimizin gelmesi gerekiyo mu? İlişki niye yasak yaw ben simdi bugün sevişemem miiiğğ?Ben 1 kez gittim ama devamında randevuda dolayı saçmalık oldu neyse ilk gittim normal ultrasynla bakti yok yumurtan büyümedi daha çatlama dedi yolladı iliskiyide yasak etti sonra dediği güne randevu bulamadım almadı beni özel bir de sonra başka doktora gittim anlattım durumu alttan bakti meğer catlamis yani üstten bakanlar bence tam göremiyor bir daha hep alttan bakana gidicem hiçte acımıyor çok kolay
Geç döllenme durumu yok ise negatif bence. Yumurtlama görüp üzerine değerlendiren arkadaslar hep bata 4-5 gün kala kaset testte pozitifi gördüler. Yumurta takibi yapmadıysan ve geç döllemme durumu varsa hamilelik olabilir diye düsünüyorum. Tabi bunlar benim ordan burdan okuduklarıma göre yorumlarım.Cevap verebilecek yok mu kızlar?
Şuan negatif ama yükselebilir canım.Kızlar bat 31 temmuz. Bugün kan verdim aşı için durumu netleştirmek istedim açıkçası. Değer 2.30 çıktı, negatif galiba
Benim doktorum ultrason takibi yapıyor, gelişip çatladığını kontrol edecek 2,3 günde bir çağırır belki iğne yaparAy valla inanamıyorum yaa. Bana hala spermler öff ne uğrasacaz ya diyip gitmiyorlar gibi geliyor. Yumurtanın bir suçu yok bence. Orta yerde bulusmuyorlar ki spermlerin kuyruğunu sallayip gitmesi lazım. Ben de yarın yumurta takibi için gideceğim. Ultrasonla mı bakiyorlar, alttan mı?
Kan ver kannÜstteki surelab
Alttaki laboquicksanki belirginleşmiiş
Peki çiş lazım mı? Karnımız şiş mi olacak yoksa gerek yok mu? Bir de yarın gideceğim bugün seks yasak mı yoksa no problemo mu?Benim doktorum ultrason takibi yapıyor, gelişip çatladığını kontrol edecek 2,3 günde bir çağırır belki iğne yapar
Teşekkür ederim canım cevap verdiğin içinŞuan negatif ama yükselebilir canım.
Çok teşekkür ederim canımGeç döllenme durumu yok ise negatif bence. Yumurtlama görüp üzerine değerlendiren arkadaslar hep bata 4-5 gün kala kaset testte pozitifi gördüler. Yumurta takibi yapmadıysan ve geç döllemme durumu varsa hamilelik olabilir diye düsünüyorum. Tabi bunlar benim ordan burdan okuduklarıma göre yorumlarım.
Bence 2,30 değer yükselmeye meyilli bi değer olabilir çünkü negatiflerde hep <0.100 çıkıyor canım. Şuanlık bi gebelik var gibi değil ama yok gibi de değill eğer regl olmazsan bi daha test yap benceCevap verebilecek yok mu kızlar?
İnsallah olmazsın ve gebelik vardır. Ben de aşı oldum ama korunmayacağım galiba.Çok teşekkür ederim canımRegliyi beklicez artık olmazsa artık ağustos ayına transfer olucaz
Yaaa çok teşekkür ederiiim
Cinsel ilişki kısıtlaması yok, karın şişi de gerekli değil yumurta takibi içinPeki çiş lazım mı? Karnımız şiş mi olacak yoksa gerek yok mu? Bir de yarın gideceğim bugün seks yasak mı yoksa no problemo mu?
Ben yine elendim malesef
Sağool bilgiler için. Çok heyecanliyim var ise eğer yumurtamla tanisicamCinsel ilişki kısıtlaması yok, karın şişi de gerekli değil yumurta takibi için
Vardır vardır,Sağool bilgiler için. Çok heyecanliyim var ise eğer yumurtamla tanisicam
Ahhh canım benimYaaa çok teşekkür ederiiimhepimiz öyleyiz bence birbirimize az da olsa moral oluyosak ne mutlu
Ben 29 um mayıs sonu öylesine bi denedik ama asıl bilinçli hazırlık haziran ve temmuz. Ben de ilk denemede olur sananlardanım