Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok uzuldum canım yaa benımde öyle kesin yani yapamıcsm sanırım hüsranını anlayabılıyorum.. bak şöyle düşünüyorum ben her zaman sağlıklı olsun geç olsun rabbim bilir işini
Aynen öyle canım ama insanoğlu işte her istediği hemen olsun istiyor

Aynen öyle canım ama insanoğlu işte her istediği hemen olsun istiyor
Evet canım hemen dedıgımde benım mesela 1yıl oldu bayada hemen neyse uzulmek yok ayaklarımın altı yanıyor eşim diyokı corapmı gıydın o derece corap var sandı bende görürüm yakındır kırmızıları

Sende sıvı içmediysen yapabilirsin testi. Ben üzülünce mideme vuruyor hemen, afedersin ishal ve mide bulantısı. Şuan yine öyleyim. Berbat bir duygu, benim de 7.ayımdı. Artık ciddi ciddi bir sorun mu var diye düşünmeye başladım

Canıııım üzülme koşa koşa sen test yapacaksın diye geldim buralara ama nasip bu ay da değilmiş demek ki Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur umudunu kaybetme

Canım bak benım sorunum yok ama olmuyor nasip herşey gerçekten kendımizi üzüyoruz sankı mecburmuşuz cocuk dogurmaya biz bu dünyaya sadece üremeye gelmedik.insanlar üstümüzde bu baskıları kuruyor buna izim vermemeliyiz biz istediğimiz zaman olacak belkide şuan cocuk dogurmak ıcın ıstıyoruz cocuk yapmayı.. kendını buna odaklama kafamızı dagıtmamız lazım böyle olmaz tabi cocugumuz sureklı aklımız bunda..

Evet 2 3 güne 1 cagriyor

Mesela niye 12.gun ben geçen aylar 11.gun yumurtladim bu ay 14.gun o da garip geliyor bana nerden bilecek ne zaman catlicani

Olurrr=)

gittinmi dr 12 gun gec degılmı ben genelde 3 aydır ovu testıyle takıp edıyorum adetı 1. gunu sayarsam 9. gunu yumurtlama gordum .
bende yumurtlama takıbı yaptırmak ıstıyorum ama dr lar 3 ay bekle dıyor neyı beklıyorum zaten yaşım 37 amh 1 ın altında

Kızlar takvime gore( gecen ay 25 günde hastalandim) regl tarihim 27 temmuzdu daha hastalanmadm sadece bi takvime göre 2 ağustos gözüküyor yumurtlama günüm 19 temmuzda oldu sizce beklemeli miyim erken gebelik yapsam çıkar mı esim gitmeden öğrenmek istiyorum

Bat durumuzu yumurtlamaya göre belirleyin. Yumurtlama geç oldu ise regl de geç olacaktır. Yumurtalama belirdikten 17 gün çatlamadan 14 gün sonra test yapın diyorlar. Sanki daha bata var. Ama erken gebelik testi yaparsanız bat 3-4 gün kalmış oluyor. Sonrasında ovulasyon ile geç yumurtlama yakalamadı iseniz görebilirsiniz gibi geliyor. Ama beta hcg düzeyi herkes de farklı oluyormuş. Gene emin olmak için regl günün gelmesini bekleyin derim.

Negatif kızlar adetime 3 gün kaldı.
7.ayım da böylece negatifle sonuçlandı.
Eki Görüntüle 2893488
Kuzuö çok özür dilerim Biz seni umutlandırdık. Şuanda da birey görünüyor sanki ama artık yorum yapmaya bile yüzüm yok İnşallah en kısa zamanda hepimiz güzel haberler alırız. Yalnız değilsin…

Yaaa özür diliycek hiçbir şey yok, siz söylemeseniz bile ben zaten her ay umutla heyecanla bekliyorum. Demek ki zamanı değil, belki de geç döllenme bile olabilir. Bu bebiş meselesi biraz nasip biraz da mucize. Rabbim neylerse güzel eyler

19 temmuzda olduysa 2-3 ağustos arasında regl olucaksın eğer hamile olmazsan. İnş gebelik vardır da tabikii çatlamadan 14 gün sayman gerekiyor. Çatlamanın da 9.-10. Günü falan çıkıyor genelde

19 temmuzda olduysa 2-3 ağustos arasında regl olucaksın eğer hamile olmazsan. İnş gebelik vardır da tabikii çatlamadan 14 gün sayman gerekiyor. Çatlamanın da 9.-10. Günü falan çıkıyor genelde
O zamn beklemeye devam aynen canm 19unda oldu esim de göreve gitmeden öğrenmek istiyordu burdayken ondandı acelem ınsallah vardır da dediğin gibi orda öğrenmesinede razıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…