Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi bakalım inş sonuçların güzel çıkar. Hemen yap kız.. Gözümü açar açmaz bakacağım =) Bende bu ay için hazırlık yaptım. Trendyoldan indirim bildirimi geldi 18 TL'ye aldım
Trendyol çok uygun ya eczaneler pahalı, turuncu predictor vermişti geri verdim pembesini aldım o da 50 TL ymiş. Trendyolda 20-25 arası

Ben trendyol dan alıyorum toplu olarak… Eczaneye bunun için gitmek istemem. Bir de içerde dönen muhabbetleri de biliyorum hoşuma gitmiyor

Ben trendyol dan alıyorum toplu olarak… Eczaneye bunun için gitmek istemem. Bir de içerde dönen muhabbetleri de biliyorum hoşuma gitmiyor
Aaaa be dıyolar tövbeee hamıle kalırken bıde hesapmı verıceZ mıllete herkes kafayı yemiş Allah bilir ne diyorlar

Kızlar benim bat bugündü. Ama regl olmadim. Arada olacak gibi oluyorum. Hafif bel agrisi oluyor geciyor. Elimde predictor un erken gebelik testi var. Sizce simdi mi yapayım yarın sabah mı?

Kızlar bat 31 temmuz. Bugün kan verdim aşı için durumu netleştirmek istedim açıkçası. Değer 2.30 çıktı, negatif galiba

Nasıl olmaz ya resmen bullshit. Kusura bakma sana değil şu duruma kızıyorum. Bence bizlerde sperm sorunu var. Kabak gibi yumurta varken döllenmemesine inanamıyorum. Hsg çektirdin mi sen? Eşinde sperm değerleri iyi miydi?
Really bullshit. Hsg çekilmedim, eşimin spermlerine gayet iyi dedi doktor, Yumurtlama da var ama kavuşamıyorlar hsg istedi doktor 1 ay daha klomen denedikten sonra

Erken gebelik testi aldımm, predictor. Sabah ilk idrarla yapıcam 45 TL ya yuhhh inşallah boşa gitmez
Erken gebelik testinin bu kadar pahalı olması benim de canımı sıkıyor bi de negatif olunca kahretsin gitti boşa diyorum bende ama bak şimdi şöyle bi şey var adet geçtikten sonra herkes öğreniyor önemli olan geçmeden öğrenmek burda hepimiz iyi dileklerimizi yolluyoruz kalpten inşallaahhhh yarın pozitifi görücez

Bizde aynılarını yapıyoruz canım yalnız değilsin ama buraya atınca sanki test dile geliyor L Larissa nın röntgen gözlerinden onay almadan atma bence
Ay teşekkürler bu radarlar sizin testlerinizi atomlarına kadar incelemek için burda Dilerim en kısa zamanda hepimizi en kırmızısından çift çizgileriz

Kızlar az önce gene lekelenme yaşadım hala sökülmedi kan kırmızı değil, kahve lekelenme ama gebelik şüphem yok açıkçası. İlk kez de gecikme yaşıyorum 31 yılda ilk kez acaba stres vs farkında olmadan mı oluyor Çok tatlişşş bir ay oldu birlikte ama herkesin en kısa zamanda bebişiii olsun

Really bullshit. Hsg çekilmedim, eşimin spermlerine gayet iyi dedi doktor, Yumurtlama da var ama kavuşamıyorlar hsg istedi doktor 1 ay daha klomen denedikten sonra
Ay valla inanamıyorum yaa. Bana hala spermler öff ne uğrasacaz ya diyip gitmiyorlar gibi geliyor. Yumurtanın bir suçu yok bence. Orta yerde bulusmuyorlar ki spermlerin kuyruğunu sallayip gitmesi lazım. Ben de yarın yumurta takibi için gideceğim. Ultrasonla mı bakiyorlar, alttan mı?

Ben 1 kez gittim ama devamında randevuda dolayı saçmalık oldu neyse ilk gittim normal ultrasynla bakti yok yumurtan büyümedi daha çatlama dedi yolladı iliskiyide yasak etti sonra dediği güne randevu bulamadım almadı beni özel bir de sonra başka doktora gittim anlattım durumu alttan bakti meğer catlamis yani üstten bakanlar bence tam göremiyor bir daha hep alttan bakana gidicem hiçte acımıyor çok kolay

Hahahah aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…