Trendyol çok uygun ya eczaneler pahalı, turuncu predictor vermişti geri verdim pembesini aldım o da 50 TL ymiş.Hadi bakalım inş sonuçların güzel çıkar. Hemen yap kız.. Gözümü açar açmaz bakacağım =) Bende bu ay için hazırlık yaptım. Trendyoldan indirim bildirimi geldi 18 TL'ye aldım
kaçta kalkıyosun bak 6 da uyanıyorum bekliyorum ajksdhakjda alarm kurcamm ahahahTrendyol çok uygun ya eczaneler pahalı, turuncu predictor vermişti geri verdim pembesini aldım o da 50 TL ymiş.Trendyolda 20-25 arası
Ben trendyol dan alıyorum toplu olarak… Eczaneye bunun için gitmek istemem. Bir de içerde dönen muhabbetleri de biliyorum hoşuma gitmiyorEvet evet duydum onun namınııı okudummyarın olmazsam sabah tuvaletımı tutucam koşa koşa gıdıp alıcam sızede atacağım beni bekleyin canlarrr of varya artık utanıyorum test almaktan en az 100tane yapmısımdır artık yıldımmm
Aaaa be dıyolar tövbeeeBen trendyol dan alıyorum toplu olarak… Eczaneye bunun için gitmek istemem. Bir de içerde dönen muhabbetleri de biliyorum hoşuma gitmiyor
Hevesimi kaçırdılar kızkaçta kalkıyosun bak 6 da uyanıyorum bekliyorum ajksdhakjda alarm kurcamm ahahah
Sabah ilk idrarla yapabilirsin daha iyi bir sonuç içinKızlar benim bat bugündü. Ama regl olmadim. Arada olacak gibi oluyorum. Hafif bel agrisi oluyor geciyor. Elimde predictor un erken gebelik testi var. Sizce simdi mi yapayım yarın sabah mı?
benim testle aynı ama bak kalemle anlattık kağıtla anlattık televizyonla anlattık var çizgi ajksdhjas benim çizgiyi de kimse görememişti ilkkk çok umutluyum benn allah yüzümüzü kara çıkartmasın aminnHevesimi kaçırdılar kız
Really bullshit.Nasıl olmaz ya resmen bullshit. Kusura bakma sana değil şu duruma kızıyorum. Bence bizlerde sperm sorunu var. Kabak gibi yumurta varken döllenmemesine inanamıyorum. Hsg çektirdin mi sen? Eşinde sperm değerleri iyi miydi?
Erken gebelik testinin bu kadar pahalı olması benim de canımı sıkıyor bi de negatif olunca kahretsin gitti boşa diyorum bendeErken gebelik testi aldımm, predictor. Sabah ilk idrarla yapıcam45 TL ya yuhhh inşallah boşa gitmez
Agustos grubuna yazabilirsinizBeni de ekler misiniz
Bat15 ağustos
Yaş21
Deneme1,5 yıldır
Kiz baya var insallahÜstteki surelab
Alttaki laboquicksanki belirginleşmiiş
Bu çizgiler hemen mi çıktıÜstteki surelab
Alttaki laboquicksanki belirginleşmiiş
Canım hic umutsuzluğa kapılma lütfen.. o gelecegi zamanı bilirr.Bugün kırmızılar geldi tam 14. Gün mutsuz ve üzgünüm
Ay valla inanamıyorum yaa. Bana hala spermler öff ne uğrasacaz ya diyip gitmiyorlar gibi geliyor. Yumurtanın bir suçu yok bence. Orta yerde bulusmuyorlar ki spermlerin kuyruğunu sallayip gitmesi lazım. Ben de yarın yumurta takibi için gideceğim. Ultrasonla mı bakiyorlar, alttan mı?Really bullshit.Hsg çekilmedim, eşimin spermlerine gayet iyi dedi doktor, Yumurtlama da var ama kavuşamıyorlar hsg istedi doktor 1 ay daha klomen denedikten sonra
Ben 1 kez gittim ama devamında randevuda dolayı saçmalık oldu neyse ilk gittim normal ultrasynla bakti yok yumurtan büyümedi daha çatlama dedi yolladı iliskiyide yasak etti sonra dediği güne randevu bulamadım almadı beni özel bir de sonra başka doktora gittim anlattım durumu alttan bakti meğer catlamis yani üstten bakanlar bence tam göremiyor bir daha hep alttan bakana gidicem hiçte acımıyor çok kolayAy valla inanamıyorum yaa. Bana hala spermler öff ne uğrasacaz ya diyip gitmiyorlar gibi geliyor. Yumurtanın bir suçu yok bence. Orta yerde bulusmuyorlar ki spermlerin kuyruğunu sallayip gitmesi lazım. Ben de yarın yumurta takibi için gideceğim. Ultrasonla mı bakiyorlar, alttan mı?
Hahahahbenim testle aynı ama bak kalemle anlattık kağıtla anlattık televizyonla anlattık var çizgi ajksdhjas benim çizgiyi de kimse görememişti ilkkk çok umutluyum benn allah yüzümüzü kara çıkartmasın aminnD: