Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hee peki ultrasonla bakması için çişimizin gelmesi gerekiyo mu? İlişki niye yasak yaw ben simdi bugün sevişemem miiiğğ?
Yok yok o yumurtlamadan önce 3 4 gün biriktirmek icinspermi galiba.sonra görünce dicektiki aha catlicak falan iliski olsun şu gün falan ama işte olmadı zaten diğer doktorda dedi ki daha erken 7 8 ay olunca gel bence aha oldu gene gtcem. Sıkışma olayını bilmiyorumda sıkışıp git bence ama adetin 2.gunu git yoksa tekrar gitmen gerekecek

Cinsel ilişki kısıtlaması yok, karın şişi de gerekli değil yumurta takibi için 😊
Var valla bi doktor bana yumurtlama öncesi yasakladı o sira meğer yumurtlamisim boşa gitti 1 ayım aman neyse geldi gecti=)

L Larissa ne zaman test yapcaz kiz?
7gun varmis

Eklentiler

• Screenshot_20210727-233804_My Calendar.jpg
    Screenshot_20210727-233804_My Calendar.jpg
    79,6 KB · Görüntüleme: 40
Yok yok o yumurtlamadan önce 3 4 gün biriktirmek icinspermi galiba.sonra görünce dicektiki aha catlicak falan iliski olsun şu gün falan ama işte olmadı zaten diğer doktorda dedi ki daha erken 7 8 ay olunca gel bence aha oldu gene gtcem. Sıkışma olayını bilmiyorumda sıkışıp git bence ama adetin 2.gunu git yoksa tekrar gitmen gerekecek
Adetin 2. Günü hormon testi vermistim. Hormonlarda sıkıntı görmeyince adetin 12. Günü gel dediler. Hadi yarın için işten izin aldım da çatlayana kadar hergün işten izin alip doktora mı gideceğim onu anlamadim 😁

Yaaa çok teşekkür ederiiim 😍😍 hepimiz öyleyiz bence birbirimize az da olsa moral oluyosak ne mutlu 😍
Ben 29 um mayıs sonu öylesine bi denedik ama asıl bilinçli hazırlık haziran ve temmuz. Ben de ilk denemede olur sananlardanım 🙈😄
Aynı ben😁 hatta Mayıs ta kapanmada eşim ailesinin yanına gitti. Döndüğünde beni gebe görürsen şaşırma demiştim😂 tek ilişki ile olur sananlardandım🤣

Aynı ben😁 hatta Mayıs ta kapanmada eşim ailesinin yanına gitti. Döndüğünde beni gebe görürsen şaşırma demiştim😂 tek ilişki ile olur sananlardandım🤣
Biz bu saflıkla iyii çocuk yapmaya karar vermişiz 2-3 sene daha bekleyedebilirdik nasıl olsa hemen olcak diye 😂😂 Neyseki daha geç kalmadan başladık ucundan kıyısından hahahah alemiz ya gerçekten hepimiz nasıl böyle bi tuzağa düştük 😂

hanımlar naçizane bir tavsiyem olacak biz kadınlar çocuk için bakılmadık yer bırakmıyoruz üzerimize düşeni yapıyoruz en azından eşler de sigarayı ve alkolü en az 3 ay bırakmalı meyve tüketmeli belki takviye almalı özellikle sigarayı bıraktırın kızlar spermin tüm yapısı o pislikten arınınca inşallah Her şey daha rahat olacaktır Allah’ın izniyle rabbim tez zamanda muradınızı versin (amin)🥰

Biz bu saflıkla iyii çocuk yapmaya karar vermişiz 2-3 sene daha bekleyedebilirdik nasıl olsa hemen olcak diye 😂😂 Neyseki daha geç kalmadan başladık ucundan kıyısından hahahah alemiz ya gerçekten hepimiz nasıl böyle bi tuzağa düştük 😂
Ben aşırı safım 35 yaşıma kadar bekledim, nasıl olsa hemen olur yaee diyerek 🤦🏻‍♀️😀

Canım sadece ilk günlü ilişkide 45 dk yattım yalan yok duşa falanda girmedim🤭🤭 ama diğer günler tatilde oldugumuz icin malesef yatmaya fırsat kalmadı akşam yemeğine yetiş hazırlan vs derken :KK70:

evet püf nokta o canım diğer günler istesende olmuyor. Bu arada biz değerlendirmeden önce eşim 15 güne yakın cinsel perhiz yapmış oldu. Doktor ilişkiyi tamamen yasakladı ben adet olduktan sonra yumurtlayana kadar👍🏻

inşallah canım benim hep aklımın bir köşesinde o var🙏🏻🙏🏻 Sadece iğnenin etkisi gün geçtikçe azalır artmaz diye biliyorum yanlışsa lütfen söyleyin. Kimisni 7.günde negatif gördügü bile olmuş.🤭
15 gün perhiz çok fazla değil mi ?

Neden o kadar önerdi dr ?

Selam kızlar bata çok az kaldı ve yine her zamanki adet belirtileri start verdi. Bu ay da olmadı biliyorum😞 hiç olmayacak gibi hissetmeye başladım. En yakın arkadaşımın hiç beklemediği halde kazara hamile kaldığını öğrendim. ben ayladır çabaladığım halde olmazken insanlar kazara hamile kalıyor. Takmayayım diyorum ama olmuyor engel olamıyorum. Çok moralim bozuk😞😞

Yalnız değilsin canım ben de sekiz yıldır her ay kırmızıları görünce üzülüyorum çok şükür sekiz yılda iki gebelik yaşayabildim bir oğlum var ama iki aylık bebeğim vefat etti şimdi kardeşimin arkadaşımın ve görümcemin bebekleri doğdu yeni doğan o kadar güzeller ki insan imreniyor yaşasaydı şimdi 9 aylık olacaktı meleğim herkesin bu hayatta bir imtihanı olduğunu düşünüyorum bizim sınavımızda evlat Allah büyük verir mukafatini insallah sabredelim 🙏🙏🙏🙏

Yalnız değilsin canım ben de sekiz yıldır her ay kırmızıları görünce üzülüyorum çok şükür sekiz yılda iki gebelik yaşayabildim bir oğlum var ama iki aylık bebeğim vefat etti şimdi kardeşimin arkadaşımın ve görümcemin bebekleri doğdu yeni doğan o kadar güzeller ki insan imreniyor yaşasaydı şimdi 9 aylık olacaktı meleğim herkesin bu hayatta bir imtihanı olduğunu düşünüyorum bizim sınavımızda evlat Allah büyük verir mukafatini insallah sabredelim 🙏🙏🙏🙏
Başın sağolsun canım 🤲 inşallah Rabbim yeniden nasip eder tez zamanda

X